Kalendarz Fundacji For Animals na kotkę z leukocytozą

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon sty 29, 2007 11:33 Kalendarz Fundacji For Animals na kotkę z leukocytozą

Kalendarz Fundacji FOR ANIMALS

Obrazek

Kalendarz jest formatu A3, drukowany obustronnie na błyszczącym kredowanym papierze, na plastikowej spirali, i służy do zawieszenia na ścianie.

W całości kalendarz można obejrzeć na stronie:
http://www.foranimals.org.pl/kalendarz_projekt.html

Tu próbka:
Obrazek Obrazek Obrazek

Mamy nadzieję, że, poprzez sprzedaż tych kalendarzy, uda nam się zdobyć środki dające taką swobodę finansową, że jak najwięcej zwierząt dzieki temu dostanie nowy start w życie i znajdzie odpowiedzialne domy do końca swoich dni.

Cały zysk, jaki zostanie ze sprzedaży (po opłaceniu kosztów wydruku) przeznaczony zostanie na pomoc bezdomnym zwierzętom.

W tej chwili w dużej potrzebie jest koteczka z leukocytozą:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=55067&highlight=

Jeżeli jesteś w stanie w ten sposób nas wspomóc, a przy okazji dostać taki kalendarz zrobiony przez nas naprawdę „od serca”, to zapraszamy do zakupu:-)

Koszt kalendarza to 21zł + koszty przesyłki
Kalendarzy zostało u mnie jeszcze kilka. Kto chętny?
Ostatnio edytowano Wto sty 30, 2007 15:14 przez Villemo7, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek KSIĘŻNICZKA MARTINI
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.

Villemo7

Od: Pt gru 23, 2005 11:12

Post » Wto sty 30, 2007 13:06

Ja bardzo ładnie proszę!!

Obrazek

Tyle czasu byłam w szpitalu, najpierw była żółtaczka (nawet straszyli FIPem 8O ), teraz leukocytoza, ciągle mnie kłują, robią jakieś badania :cry: To wszystko pewnie kosztuje dużo.
A ja już bym chciała się znaleźć w swoim domku, takim prawdziwym z kochającymi dwunogami.
Obrazek KSIĘŻNICZKA MARTINI
KOT NIE PRZYJDZIE NA ZAWOŁANIE. ODBIERZE WIADOMOŚĆ I SKONTAKTUJE SIĘ Z TOBĄ W WOLNEJ CHWILI.

Villemo7

Od: Pt gru 23, 2005 11:12