Oddam lek PromonVet - kocia antykoncepcja

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 09, 2006 16:30 Oddam lek PromonVet - kocia antykoncepcja

Jesli ktos potrzebuje PromonVet to oddam, mam 6 tabletek.
Mozna za nie wplacic syboliczna oplate na jakies kociaczki z forum ktore potrzebuja pomocy lub kupic im karme.... na ktore to ja nie wskaze, moze wy macie pomysl.
Tabletki wysle na koszt wlasny.

PS tabletki zostaly po mojej kiciuni ktora jest po operacji ropomacicza, niestety te tabletki moga miec takie dzialanie uboczne.
Pamiętam :( Migosiu, Okruszko, Masieńko, Maurycy, Sasza [']
Moja Paciunia ['] :(

natur11

Od: Śro sie 23, 2006 22:41

Post » Pt lis 10, 2006 19:59

Może zamiast je komuś dawać je po prostu zakopiesz w odludnym miejscu :) Dla dzikich kotek lepsza jest sterylka niż tabletki.... O domowych nie wspomne- sama wiesz...
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pt lis 10, 2006 20:33

Słonko, dlaczego zaraz zakopywać - sama własnie dostałam od weta te tabletki, żeby wyciszyć rujki kotce przed sterylką.

Callisto

Od: Wto lis 29, 2005 10:33

Post » Pt lis 10, 2006 21:01

A żeby nie kusiły....
Do zobaczenia Yennefer- czekaj na mnie w bytowniku przy ognisku.
10.02.2013 mój świat się zawalił.

Kto Ci tam Krokerku brzuch miętosi? Komu ćwierkasz? Do kogo się przytulasz w nocy? W czyich ramionach czujesz się bezpieczny?
09.11.2015r. odszedł Kroker

Slonko_Łódź

Od: Pt cze 10, 2005 7:36

Post » Pt lis 10, 2006 21:38

:D

Callisto

Od: Wto lis 29, 2005 10:33

Post » Pt lis 10, 2006 22:19

Slonko_Łódź pisze:Może zamiast je komuś dawać je po prostu zakopiesz w odludnym miejscu :) Dla dzikich kotek lepsza jest sterylka niż tabletki.... O domowych nie wspomne- sama wiesz...

Sama wiem....
i ja to wywale jak chetny sie nie znajdzie, ale moze akurat ktos to potrzebuje bo z pewnych powodow podaje kotce... wiec stad ta propozycja.

natur11

Post » Sob lis 11, 2006 1:54

moja dobra znajoma zajmuje się bezdomniakami, oczywiście kastruje, ale nie każdy kot da się od razu złapać... jestem świadoma zagrożeń, ale mimo to chętnie przyjmę. A ropomacicze i tak dotyka większość niekastrowanych kotek, także bez antykoncepcji- takie mamy czyste środowisko :roll:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Czw lis 23, 2006 19:27

XAgaX pisze:moja dobra znajoma zajmuje się bezdomniakami, oczywiście kastruje, ale nie każdy kot da się od razu złapać... jestem świadoma zagrożeń, ale mimo to chętnie przyjmę. A ropomacicze i tak dotyka większość niekastrowanych kotek, także bez antykoncepcji- takie mamy czyste środowisko :roll:

podaj mi adres na pw, wysle ci ten "lek"
ale przestrzegam przed jego stosowaniem, moja kicia przeplacila to zdrowiem....

natur11

Post » Pt lis 24, 2006 21:56

Jola_K pisze:
XAgaX pisze:moja dobra znajoma zajmuje się bezdomniakami, oczywiście kastruje, ale nie każdy kot da się od razu złapać... jestem świadoma zagrożeń, ale mimo to chętnie przyjmę. A ropomacicze i tak dotyka większość niekastrowanych kotek, także bez antykoncepcji- takie mamy czyste środowisko :roll:

podaj mi adres na pw, wysle ci ten "lek"
ale przestrzegam przed jego stosowaniem, moja kicia przeplacila to zdrowiem....

Wiem, biorę "na wszelki wypadek". A kicia pewnie prędzej czy później by i tak zachorowała, jeślibyś jej nie zdążyła wykastrować wcześniej :(
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09