Dla Twojego Kota PYSZNY SMAKOŁYK - ZAKOŃCZONA

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Śro lis 08, 2006 22:09 Dla Twojego Kota PYSZNY SMAKOŁYK - ZAKOŃCZONA

Nowa edycja, tym razem dla Prymilnego Burasa z wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=51291&start=0

Teoretycznie dziki kocur okazał się być nakolankowym pieszczochem, niewykastrowanym, zaniedbanym, a przecież tak kochającym ludzi. W klatce w lecznicy czeka na swój nowy dom (choćby tymczasowy), nadszedł czas zaszczepienia go...

Wystawiam dla niego wspaniały przysmak, którego nie widziałam w żadnym polskim sklepie Przywiozłam go osobiście z Niemiec i wydzielam moim potworom pomalutku. Służy mi to do sprawdzania listy obecności przed uruchomieniem pralki, działa niezawodnie:)

Za pomocą właśnie tych smakołyków nauczyłam:
Behemota drapać na drapaku
Inar przychodzić na zawołanie
Migotkę siedzieć spokojnie podczas czesania

oraz oswoiłam kilkanaście półdzikich kotów. ŻADEN z częstowanych tym kotów nie odmówił...

Jedynego negatywa smakołykom wystawiła Amiga Atki, za to reszta Jej kotów też się tym zajadała... oto cytat:

Atka pisze:Uprzejmie donoszę, że Furia, Krecik i Filip rzucają się na taki smakołyk z szaleństwem w oczach :lol:

Felix Lickins - Kostliche Snacks o smaku RYBY, waga 50 g, data przydatności 05.2007.

Cena wywoławcza to 8 PLN, czyli cena samych łakoci + cena wysyłki... Licytacja potrwa tydzień od złożenia pierwszej oferty.

Liczę na DUŻE zainteresowanie i ognistą walkę. Kocurek jest tego wart!
Ostatnio edytowano Pt lis 17, 2006 10:32 przez jopop, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Śro lis 08, 2006 23:21 Re: Dla Twojego Kota PYSZNY SMAKOŁYK a dla BURASA szczepieni

jopop pisze:Jedynego negatywa smakołykom wystawiła Amiga Atki, za to reszta Jej kotów też się tym zajadała... oto cytat:

Atka pisze:Uprzejmie donoszę, że Furia, Krecik i Filip rzucają się na taki smakołyk z szaleństwem w oczach :lol:

Ekhem...
Jopop sama mnie tu zaprosiła, to napiszę ;)
Niestety, moje koty wystawiają kolejnego negatywa.
Malucci nawet nie chciał ruszyć - ale tu w zasadzie się nie dziwię, bo "ja wiedziałam, że tak będzie" ;)
Pozostałe kociska chętnie smakołyk wąchały, nawet lizały, ale z jedzeniem było już gorzej. Wrzuciłam go w końcu do miski z suchym - rano miska była prawie pusta, a smakołyk leżał nadal ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Śro lis 08, 2006 23:43

o matko boska, po co ja Cię tu zapraszałam? :)

heh, przynajmniej nikt mi nie zarzuci że coś skrywam:)

jak ktoś chce zobaczyć reakcje moich kotów na ów smakołyk to zapraszam do siebie:)
Obrazek

jopop

Post » Czw lis 09, 2006 0:43

jopop pisze:o matko boska, po co ja Cię tu zapraszałam? :)

Hehe, teraz pewnie żałujesz ;)
Może uznajmy, że moje koty są wyjątkiem potwierdzającym regułę ;)

Wiadomość z ostatniej chwili - zrobiłam kolejną próbę ze smakołykiem: Blusia zjada, Malizna zjada :D Malucci i Inka mają go w nosie. Onet się schował, więc nie jestem w stanie przeprowadzić testu 8)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw lis 09, 2006 1:35

nie żałuję:)

opinie uzytkowników się liczą:)

szkoda, że same koty nie potrafią pisać, bo by napisały co myślą:)
Obrazek

jopop

Post » Czw lis 09, 2006 3:39

Mysle, ze dobrym testerem bedzie Chester :-)
On sie wypina na wszystko co sluzy do jedzenia :twisted:
Wyjatek to Gimpet kurczak z krewetka.
Zreszta Jopop zna z opowiesci nasze perypetie z jedzeniem :-)

10 zł ( mam nadzieje, ze nie oszaleje na punkcie puszeczki, bo skad ja to potem wezme????)
Obrazek Obrazek

Anna_33

Od: Nie mar 05, 2006 23:39

Post » Czw lis 09, 2006 10:00

hop
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Czw lis 09, 2006 22:49

Do góry... Buras tak potzrebuje każdego drgnięcia ludzkiego serca :(

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Nie lis 12, 2006 22:13

no ratunku:) dlaczego te smakołyki za każdym rzem trafiają do wybrednych kotów?:)

ech, chyba nakręce film jak karmie tym moje kociaste:)
Obrazek

jopop

Post » Pon lis 13, 2006 17:01

zaniepokojona otworzyłam dziś kolejną torebkę smakołyków. dawno ich juz nie dawałam, bo chciałam oszczędzic i mieć na aukcje...

ostatnio w roli smakołyków dawałam więc takie wytwory felixa teoretycznie pozytywnie działajace na zęby - koty nie były zachwycone. i chyba nauczyły się, że kicikici i otwarta neibieska torebka to nic pysznego...

dziś widziałam więc duża podejrzliwość, Migotce nie chciało się nawet zejść z półeczki. No cóż - dałam łapkowi, dałam inar, dałam bombie... spojrzałam na miogtkę, a w tym momencie łapek wdarł mi się na kolana i zaczął wyszaprywać torebkę. a że to 6-7 kg kocura i zrobił to znienacka - straciłam stabilność...

migotka zauwazyła nietypowe zachowanie łapcia i w końcu zeszła. dostała jednego smakołyczka... i zaczęło się...

schowałam torebkę do szafy, a całe stadko (prócz inar, niestety chorej...) usiadło pod szafką z minami niezadowolonymi. Pożegnałam je nadal siedzące pod szafką, łapek grzebał coś przy drzwiczkach. ciekawe czy nauczy się w końcu je otwierać:)

wniosek: MOIM kotom nadal bardzo smakuje:)
Obrazek

jopop

Post » Śro lis 15, 2006 11:00

hop?
Obrazek

jopop

Post » Czw lis 16, 2006 16:11

hop!
Obrazek

jopop

Post » Pt lis 17, 2006 10:31

Aniu - wygrałaś:) i tym razem nie masz wyjścia - musimy się wreszcie spotkać:)
Obrazek

jopop