Lektura szkolna SPOTKANIE NAD MORZEM- ster

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lip 18, 2006 21:25 Lektura szkolna SPOTKANIE NAD MORZEM- ster

Z przeznaczeniem na sterylizacje kotek dostałam od koleżanki egzemplarz lektury 4 klasy podstawówki "Spotkanie nad morzem" autorstwa Jadwigi Korczakowskiej. Ja już ten etap edukacji mam dawno za sobą ;) , wobec czego szukam nabywcy chcącego jednocześnie pomóc naszej forumowej koleżance Kindze- Kotki w kastracjach.

Zaczynamy od 7 zł, czas trwania aukcji 7 dni od pierwszej oferty. Zapraszam :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro lip 19, 2006 14:13

To naprawdę piękna książka ucząca dzieci podejścia do świata niepełnosprawnych w naturalny sposób. Nad morzem bohaterka spotyka niwidomą dziwczynkę... Polecam, niech nikogo słowa lektura szkolna nie zniechęcają!
Obrazek
ObrazekObrazek

TyMa

Od: Wto maja 02, 2006 7:58

Post » Śro lip 19, 2006 21:51

poza tym zbliża się rok szkolny, więc może się komuś przyda? :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Pt lip 28, 2006 14:31

hop! :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85