To miasto gdzie opieka nad takimi kotami jak ja nie jest popularna

Velvet to taka „dziwna” Duza słyszałam jak inni dwunozni mowili ze to nawiedzona wariatka. A ona wcale nie jest wariatka

To dzieki niej ja i moje kuzynki i kuzyni przetrwalismy zime - jedna z nas nawet znalazla domek

Ale tym razem mialo byc inaczej niż zawsze ta Duza ktora nas do tej pory karmila zaczela nas „ganiac”. Wewnętrzny glos mowil mi żebym uciekala tyle zlego mnie już spotkalo od dwunoznych ale inny glos mowil zaufaj ta Duza jest inna niż większość. Broniłam się razem z Buraska ale w koncu dałyśmy się złapać Velvet.
Zawiozła nas do dwunoznego zwanego wetem i zrobili nam to co Wy Dwunozni nazywacie sterylka. Kazda z nas miala w sobie 5 kociakow ale wszystkie sa za TM szczesliwe bo nie powiekszyly kociej biedy tu na ziemi.
Zreszta chyba sama spotkam się z nimi niedlugo za TM

Ale ja tak bardzo chciałabym dalej zyc wiem ze bez lekow mój organizm sobie nie poradzi.
A może Ty dasz mi szanse

Może Twoje serce zabije dla nas szybciej

Jeśli tak weź w udzial w tej licytacji i daj nam szanse i promyczek nadziei ze nie tylko jedna Velvet wśród Dwunoznych jest Kocim Aniolem.
Przedmiotem licytacji jest snieznobiala "angorka" oczywiscie pluszowa

Dochod z aukcji bedzie przeznaczony na pomoc dla niesamowitej Velvet i jej kotow z tego watku http://www.forum.miau.pl/viewtopic.php? ... sc&start=0
Pluszak jest nowiutki (ma metke na uchu

Wg producenta zabawka przeznaczona dla dzieci w wieku powyzej 3 lat, ma zgodnosc z wymogami bezpieczenstwa
wysokosc ok 45 cm + 30 cm ogon

szerokosc "podstawy" ok 30 cm
Licytacje zaczynamy od 10 zl
potrwa ona ze wzgledu na dluuugi weekend i nieobecnosc wielu forumowiczow do 9 maja do godz 23:59

Aukcja jest mozliwa dzieki producentowi zabawek (i nie tylko) firmie Dandu, ktora nieodplatnie przekazala na rzecz Futrzastych ich pluszowego pobratymca za co bardzo jej dziekuje
www.dandu.pl