Okazało się jednak, że Toffik (tak Kid dała mu na imię) jest <b>ciężko chory</b> i wymaga intensywnego leczenia. No i zostaje w szpitaliku przy lecznicy.
Szczegóły znajdziecie w jego wątku: wątek Toffika
Zbieramy pieniądze na opłacenie leczenia Toffika. Wpłaty idą na moje konto (ja będę rozliczać się z lecznicą), bilans wydatków i wpłat od forumowiczów (z aukcji lub "po prostu") będzie na bieżąco prowadzony w wątku malucha. Numer konta podaję na PW.
Jeśli ktoś chce wspomóc leczenie Toffika poprzez wystawienie fantów na aukcję - zapraszam na PW.
Edit (27.04.2006): Dziś Toffik odszedł za tęczowy most. Ale fundusz nie.
NOWOŚĆ - KUP TERAZ!
W kup teraz występują przedmioty, których dostałam po kilka sztuk od darczyńców niezwiązanych z miau. Ponieważ jest ich kilka, nie będzie licytacji, a po prostu cena do kupienia od ręki. Kto pierwszy, ten lepszy

Kup teraz nr 1 - Kalendarz pocztówkowy z kotami
Kalendarz pocztówkowy z kotami na 2006 rok. Jest 12 kart, po jednej na miesiąc plus okładki. Zdjęcie z każdej karty można odciąć, dostaje się wtedy pocztówkę, na odwrotnej stronie są nawet odpowiednie nadruki.
Dostępna ilość: 2 sztuki
Fotka
Cena: 10 PLN/sztuka (ew. przesyłka 5 PLN, list polecony+koperta bąbelkowa)
Kup teraz nr 2 - Kalendarz z kotami A4
Kalendarz z kotami na 2006 rok, 6 kart (miesiące po obu stronach) plus okładka, format mniej więcej A4.
Dostępna ilość: 5 sztuk
Fotka okładki
Fotka miesiąca i tyłu
Cena: 10 PLN/sztuka (ew. przesyłka 5 PLN, list polecony+koperta bąbelkowa)