Bazarek jest dedykowany kotom Lidki02,w szczególności maluchowi,którego z chorymi oczkami zabrała z PKS
viewtopic.php?f=1&t=181709&p=12939020#p12939020
Zdjęcia małego
]

poniżej inni beneficjenci bazarku,którymi opiekuje się Lidka,zresztą,kto z miauowiczów nie zna tych historii?...

Worki są trzy a kot?
Moich dziadów nie oddam

Wracamy do bazarków niespodziewankowych ,które podobały się Wam kiedyś ,gdy kochany Tuliś nimi zarządzał .Dziś mały czarny Mikuś ,urocze anielskie dzieciątko zamieszanie robi

Koszty wysyłki czym się da ,koszt ryczałtowy 12 zł dla mnie ,za fanty bezpośrednio na konto Ludki ,które podam na PW
.Bazarek do dnia 01 czerwca AD 2025.Forma licytacji,im wyższa cena będzie osiągnięta,tym więcej fantów niespodzianek będzie

Trzy worki ,zwane elegancko torebkami

Kierujcie się kolorem wewnątrz a potrzebą i okiem na zewnatrz.
Mikuś podpowiada,że cosie niespodziewankowe będą z obszaru : szalł/owo-chustowego,bizuteryjnego,kosmetycznego ,welniankowego dlafuter,czytelniczego,słodkościowego,przydasiowego,użytkowego ,a niczego ,co by było nieładne

hojności Licytujacych

A wielkością torebek nie sugerujcie się ,kurier do 30 kilo paczki nosi

Na prośbę licytujący,ujawniłam na zdjęciach przedmioty licytacji. Ilość fantów może się zwiększyć w przypadku wyjątkowego wzrostu cen. Oczywiście torebki wchodzą w skład fanty.
1. Kosmetyczka duża lub torebka ,jako dawniej kopertówka ,którą się pod pachą nosiło lub w ręce,coby elegancko było

Materiał żakardowy w pastelowych kolorach,drewno jako wykończenie i zapięcie,bardzo pomysłowe,przyznam i trwałe.
W środku coś w odcieniach niebieskiego
Cw : 20 zł - licytuje aania

40zl - licytuje kocka

2. Torebka nie wiem z czego prawdę mówiąc ,forma trapezowa,zapięcie walizkowe,czyli na zatrzask ,aby odpiąć należy nacisnąć po bokach dingsy.

Kolory szary z szarościami

W środku coś w odcieniach czerwieni ,burgunda - dla Dużej i dla kota. Można wymienić kolor w środku na czarno- biało- szare niespodzianki.
cw: 30zl- licytuje aania

40zl - licytuje Tundra

3. Torebka ,wygląda mi to na ekologiczna skórkę w połączeniu z zamszem ,pasek łańcuszek złoty,długi.

W środku coś w odcieniach złota,żółci.
cw: 50zl- licytujá czarno-czarni

Wszystkie fanty są nowe ,podarowane lub zrobione przez Zakotanych i mnie.
Serdecznie zapraszam do zabawy i pomocy,a chmurka w niebie już na Ciebie czeka

Mikuś

Podsumowanie
Tundra : pw

kocka: pw:

czarno- czarni: pw