Koniec - dziękuję w imieniu Grubcia

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon kwi 14, 2025 17:50 Koniec - dziękuję w imieniu Grubcia

Witajcie.Bazarek ten chciałam w całości zadedykować Grubciowi,kotkowi mojej koleżanki, którą zapewne wielu z Was zna z FB (Zakotane serca). Grażyna zajmuje się głównie staruszkami,chorowitkami,obecnie ma 8 staroci ,więc wiadomo jak jest,a ostatnio pochorowały się,to ząbki do usunięcia ,to badania (koteczka padaczkowa,z niedowładem etc) .
U Grubcia pod okiem pojawiło się coś,co niestety ,po badaniach okazało się tkankæ nowotworową,konkretnie nazywa się to mastocytoza . Obrazek
Wiem,że święta niedługo ,ale może właśnie taki prezent z serca-pomoc na leczenie Grubcia- będzie najlepszym świątecznym pomyslem
Dlatego zachęcam i zapraszam do obejrzenia i zakupu rękodzieła Dużej Grubcia- portretów kocich aniołów malowanych na desce farbami akrylowymi ,powlekanym lakierem bezbarwnym dla wzmocnienia .

1"Złote chwile "Obrazek
wymiary: 14 cm X 23 cm X 1,5 cm
Gdzieś daleko od zgiełku miast jest ciche szczęśliwe miejsce gdzie żyją szczęśliwi ludzie i szczęśliwe koty. Czuwa nad nimi dobra anielska moc.
W brzasku złotych popłudniowych promieni słonecznych mówią o szczęściu o miłości
Każdy z nas ma taką swoją prywatną krainę szczęścia.
Cena: 39zl +10zl wysylka - kupiła mir.ka :1luvu:

4.Spokojny wieczór" ObrazekObrazek
Piękny i bardzo przyjemny w dotyku koc z geometrycznym wzorem,ścisły ścieg
Ciepły i przytulny.Dla pieska,dla kota ,dla Ciebie na kolana
Spokojne, kojące kolory:biały,szary,jeans.Wysokiej jakości czeski akryl ,gęsty splot Pranie w temperaturze 30 st. C ,suszenie naturalne ( nie suszyć w pralce bębnowej) ,szybko schnie,nie traci formy .
wymiary: 138 x 162cm
cena: 90zl + 12zl wysylka - nabyli czarno -czarni :1luvu:

6.Szydełkowy koc "Topolowy liść" ObrazekObrazek
Śliczny koc w starym stylu. Dla kota, króliczka lub małego psa. Świetnie sprawdzi się jako pościel do kosza, na sofę lub jako koc,także dla kota
wymiary :66cm x 66cm
cena : 70zl +12zl wysyłka - kupiła aania :1luvu:

"Młodzieńcza dusza" Obrazek
Mata edukacyjna dla małego kota lub kota o młodzieńczej duszy :kotek: miękka,przyjemne dla łapek ,w łatwej w użyciu kolorystyce. Zintegrowane z matą miękkie zabawki: duży pompon, serduszko z grzechotką i cukierek. Do tego miękka myszka, zabawka, piłka z grzechotką oraz jajko z grzechotką i ogonem.Moze nie tak spektakularna jak te marketowe z reklamy,ale z" duszą" i grosikiem pomocowym a nie na popas dla koncernów,a przede wszystkim jedyna taka na świecie :mrgreen:
Wygodna w transporcie, dzięki czemu Twój kociak zawsze będzie się dobrze bawić
średnica 58cm
cena: 69zl + 10zl wysyłka( w przypadku kilku zakupionych fantów,opłata jest jedną przy wysłaniu jedną wysyłką)
I filmik https://youtube.com/shorts/x4ZVF87kINU
Ogromną zaletą naszych produktów jest to, że są
praktyczne w użyciu: pranie w 30 stopniach Celsjusza, można prać w pralce, można wirować, szybko wysycha i nie traci kształtu. Kupiła MAU :1luvu:

"Piazza del Gatto" Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Anioły, mistyczne stworzenia łączące dwa różne światy. Głęboko wierzę w ich zdolność do ochrony ludzi."
Akwarela na tekturze w malowanej drewnianej ramce. Szkło chroniące obraz. Namalowała obraz Opiekunka Grubcia.
Wymiary : 32cm X 23cm
Cena: 50zl +12zl wysylka - kupiła Silverblue :1luvu:

Jesienne dwa koty przy moscie Obrazek Obrazek
Obraz- obraz – grafika namalowana farbami akrylowymi a'la akwarela
Oprawiona w naturalną sosnową ramkę
wymiary: 16 cm X 21cm
cena: 22zl - kupiła mir.ka :1luvu:
Dwa koty na spacerze , zwiedzające okoliczny park
Jesień - eksplozja kolorów od bardzo subtelnych kremowych i złotych , przechodząca przez odcienie brązów po szkarłatną czerwień

Zapraszamy serdecznie .
Bazarek trwa do 23 kwietnia a codziennie dokładam jeden fant ,zagladajcie proszę :kotek:.
Jeśli nic nie wybierzesz,a masz ochotę pomóc, proponuję cegiełkę od serca za sztukę 10zl

Podsumowanie
mir.ka : 39zl+wysylka10zl=49zl złoty aniol :1luvu: , wpłata:.50zl :1luvu: wysyłka: 23-04-2025
mir.ka: 22zl :1luvu: jesienne koty wpłata: 30zl : :1luvu: wysyłka:23-04-2025
aania: 70zl + 12zl wysyłka= 82zl Topolowy liść koc :1luvu: ,wpłata:150zl :1luvu: wysyłka: czekam na namiary na pp
Silverblue : 50zl +12zl wysyłka=62zl koci plac :1luvu: wpłata: 62zl :1luvu: wysyłka: 23-04-2025
czarno-czarni: 90zł koc +12zł wysyłka =102zł :1luvu: wpłata: 90zl :1luvu: wysyłka: czekam na namiary- wysyłka w czerwcu
MAU : mata edukacyjna :69zl+10zlwysylka= 79zl :1luvu: wpłata. 100zl :1luvu: wysyłka: :ok:
Atta : 10zl towar budowlany X 2 szt :1luvu: wpłata. 20zl :1luvu: wysyłka : teleportacja 23-04-2025 godzina 00:00 :ok:
Ostatnio edytowano Śro cze 04, 2025 10:36 przez alessandra, łącznie edytowano 60 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pon kwi 14, 2025 19:39 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

Poproszę nr 1
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pon kwi 14, 2025 22:21 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

Nr 6 poproszę

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Wto kwi 15, 2025 7:29 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

mir.ka pisze:Poproszę nr 1

Z pięknym podziękowaniem :1luvu:

alessandra

Post » Wto kwi 15, 2025 7:30 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

aania pisze:Nr 6 poproszę

Z pięknym podziękowaniem :1luvu:

alessandra

Post » Wto kwi 15, 2025 9:37 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

Tak sobie pomyślałam,że zrobię raz inny bazarek,aby się Cioteczkom nie nudzilo :lol:
Codziennie będę dokładać jeden fant ,aż do dnia zakończenia bazarku.
Dzisiaj mata edukacyjna,któræ popełniłam nie wiedząc co zrobić z pięknym pomponem i wyszło tak ,że do "koła od roweru,dorobiłam rower " :mrgreen:

alessandra

Post » Wto kwi 15, 2025 18:35 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

Przycupnę. ;)
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto kwi 15, 2025 19:41 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

czarno-czarni pisze:Przycupnę. ;)

Zapraszam,może coś wypatrzysz,jutro kolejny fant :kotek:

alessandra

Post » Śro kwi 16, 2025 5:37 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

Dzieńdoberek :kotek:
Kolejny fant czeka na Was.
Drugie zdjęcie jest trochę ciemne,pierwsze zaś nieco blasku złapało,razem pokazują,że stan jest idealny Książka nie czytana ,dublet z mojej biblioteki.
Zapraszam

alessandra

Post » Śro kwi 16, 2025 16:49 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

Mata skojarzyła mi się z pajęczyną :201410 Fajne to :mrgreen:

:201436 Przeczytałam wieczny spokój, tam gdzie tytuł głosi :arrow: 4.Spokojny wieczór

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Śro kwi 16, 2025 16:52 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

A niby do kiedy bazarek?? doczytałam, że codziennie dokładka czegoś, ale istota mi umyka tyle literóff, a co ważne nie podkreślone :P

Atta

Post » Śro kwi 16, 2025 16:58 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

Atta pisze:A niby do kiedy bazarek?? doczytałam, że codziennie dokładka czegoś, ale istota mi umyka tyle literóff, a co ważne nie podkreślone :P

Oj,Atta,bryle przetrzyj :lol: dyć napisane ,że do dwudziestego :kotek: na neverending story się nie piszę... póki co :mrgreen:

alessandra

Post » Śro kwi 16, 2025 17:02 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

Atta pisze:Mata skojarzyła mi się z pajęczyną :201410 Fajne to :mrgreen:

:201436 Przeczytałam wieczny spokój, tam gdzie tytuł głosi :arrow: 4.Spokojny wieczór

:ryk: :ryk:

alessandra

Post » Śro kwi 16, 2025 17:03 Re: Kocie anioły i inne rękodzieło - dla Grubcia

alessandra pisze:
Atta pisze:A niby do kiedy bazarek?? doczytałam, że codziennie dokładka czegoś, ale istota mi umyka tyle literóff, a co ważne nie podkreślone :P

Oj,Atta,bryle przetrzyj :lol: dyć napisane ,że do dwudziestego :kotek: na neverending story się nie piszę... póki co :mrgreen:

Dawno nie byłaś na bazarkach to Ci się pisaki wypisały, bo ledwie dostrzegłam,że tam 2 rzeczy zakupione. Taaa, aniołek to nawet zniakającycm pisakiem, dzięki za emotkę, tyle widzu :twisted:

Atta

[następna]