Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:Mnie najbardziej czerwono-biało-zielony![]()
Naszej pewnie każde, bo do potargania nadaje się w każdym kolorze. Szenilowy kocyś drastycznie podupadł na ...wyglądzie, ale wpadłam na pomysł żeby białym sznureczkiem połatać
czarno-czarni pisze:Wrzuciłam na fb, a powiedz, czy chustę dla człowieka byś zrobiła?
czarno-czarni pisze:Wrzuciłam na fb, a powiedz, czy chustę dla człowieka byś zrobiła?
czarno-czarni pisze:Pled na kolana? Poka
czarno-czarni pisze:czyli jakbym ten koc złożyła, wyszłaby chusta na plecy do czytania?
czarno-czarni pisze:czyli jakbym ten koc złożyła, wyszłaby chusta na plecy do czytania?
alessandra pisze:Mały Niki pochorował się ,jest na antybiotykach , musimy znów odłożyć kastrację![]()
Ponieważ są ciągle jakieś problemy tu ze zdjęciami,ze zdjęć moich kotków zrobiłam kolaż filmowy dla Was ,zapraszam do oglądania
https://youtube.com/shorts/dsJa7YzJ_nY
Atta pisze:czarno-czarni pisze:czyli jakbym ten koc złożyła, wyszłaby chusta na plecy do czytania?
Bez składania! Widzę,że ma tylko 111cm to ładnie na ramionach zalegnieOtulisz siebie podczas czytania, a potem ze trzy koty skorzystają
ŁadnyMiałam taki przyjemny bawełniany z secondhandu, ale gdy się Kreska dobrała i zrobiła na nim haft richelieu, to jakby stracił na uroku, a przede wszystkim na właściwościach
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości