Jeżówka to 1 kotka, która zachorowała i zrobiłam tylko bazarek (viewtopic.php?f=20&t=216542&p=12794410#p12794410). Koszty leczenia GS, dodatkowe leki, suplementy i badania wyszły ok. 5 tysięcy.
Stokrotka zachorowała jako kolejny kot. U niej było gorzej, bo miała płyn w płucach, anemię. To kotka, którą znalazłam prawdopodobnie wyrzuconą pod moim wiejskim sklepem. Profilaktykę i sterylkę pomogła mi ogarnąć zaprzyjaźniona fundacja. I to ona też wzięła na siebie koszty leczenia Stokrotki. My opłaciliśmy tylko pierwsze pełne badania krwi, USG, badanie płynu, Aranesp i koncentrator tlenu wypożyczyliśmy na miesiąc. Fundacja założyła dla niej zbiórkę, która idzie strasznie kiepsko

https://pomagam.pl/c9d9yb?fbclid=IwZXh0 ... znWd0xPoZG
Jeszcze niecałe 2 tygodnie mamy do końca leczenia, a jej samopoczucie jest bardzo dobre, wyniki znacznie się poprawiły

No i trafiło się 3 kotce. Mirabelka przestała się tylko bawić, to nas zaniepokoiło. Na USG węzły krezkowe wyszły bardzo powiększone, zero płynu, od razu zrobiliśmy pełne badania krwi, no i oczywiście FIP

Niby nie dużo, ale mam też inne zwierzaki, w większości starsze. Utrzymanie ich i leczenie to też nie małe pieniądze. Dlatego muszę się jakoś wspomóc tym bazarkiem.
A teraz jeszcze Antonio!! to już 4 kot, który zachorował u mnie na FIP. Dopiero zaczynamy, dochodzimy do 2 tygodnia leczenia, cały czas jest też na lekach, bo gorączkuje i ma kiepski apetyty. Jest ze mną od małego, ma 12 lat. Został ze swoim rodzeństwem uratowany przed utopieniem

Ponieważ w naszym klimacie lato krótko trwa startujemy na ten cel z wełniankami!! Cieszycie się?! Dawno ich nie było

1.Zieleniasta mata bambusowa.Ta bambusowa mata jest bardzo miłą i przyjemną w dotyku przędzą. Jest to połączenie miękkiej bawełny i lekkiego włókna bambusowego o właściwościach antybakteryjnych. Przędza daje poczucie chłodu w ciepłe dni. Idealna na sezon letni.
Z moich obliczeń wychodzi też, że najmniejsze z prezentowanych 45 x 45cm

CENA:35zł kocka

2.Szara nieco grubsza,akrylowa, większa 59 x 59cm mata/serweta
CENA:44zł uga

3."Przedwiośnie". Największa szaro-zielona mata/kocyś o wymiarach 76x76cm. Śliczny koc w starym stylu. Owinie nie tylko szczura, kota, ale i psa! Świetnie sprawdzi się jako pościel do kosza, na sofę lub jako koc.

CENA:55zł MAU

4.W kolorach ziemi, cieniowany "Piękno Sherwood " [Szefowa ma wyobraźnię

Dla kota, króliczka lub małego psa. Świetnie sprawdzi się jako pościel do kosza, na sofę lub jako typowe przykrywadełko. Miękki i ciepły, idealny na zimę. Koc o ciekawej fakturze dla łap , miły w dotyku.
Akryl turecki o wymiarach: 60x60cm
CENA: 42zł mir.ka

5.Kto ma czarnego kota?! Oto melanż dla króla! albo królowej

CENA:24zł aania

6.Jedyny taki! z fryndzlami

CENA:52złMAU

7.Komplecik biały dla Pańci i futra. Bawełna 100%. Te serwetki moga służyć do ozdoby, do demakijażu lub do zmywania ,jak tam kto woli. A zabawka -grzechotka [bawełna,plastikowy pojemnik] głownie dla zwierza, ale Pańcia też się może pobawić

CENA:19zł
8.Dziennik,junkjournal, mający obecnie wielką popularność, dla dzieci i młodzieży. Tematem są zwierzęta. Wyjątkowy dodatek: mapa zwierząt Afryki, obszaru i gatunków tam występujących. Dużo miejsca na notatki, oryginalny papier w kratkę z lat 90-tych
Wymiary:15cm x 21cm; 33 strony
Pamiętnik jest zabawny i edukacyjny i może być świetnym prezentem. Dziennik z zakładką w kartonowym opakowaniu.
Szefowa się chyba nie obrazi, bom go ciut ubogaciła

CENA:19zł LimLim

Wielką zaletą naszych produktów jest to, że są praktyczny w użyciu: pranie w temperaturze 30 stopni, można prać w pralce, można wirować, szybko schnie i nie traci kształtu.
Proszę nie suszyć w suszarce mechanicznej!
Wszystko wykonane ręcznie w środowisku wolnym od dymu.Wiadomo, koty nie popalają