W trakcie leczenia jest jeszcze Mirabelka, minęło jej 40 dni, po 1 miesiącu ma wyniki rewelacyjne, ale jeszcze trochę przed nią. Z bazarku, który na nią robiłam ostatnio udało mi się uzbierać: 240,82 zł. Ale to kropla w morzu.
Nie jesteśmy w stanie udźwignąć finansowo ich leczenia. Dawka dzienna to 37 zł na 1 kota, na 2 koty cała kuracja to koszt ponad 6 tyś. Do tego dochodzą badania i ew. dodatkowe leki.
Wcześniej jako pierwsza zachorowała Jeżówka, która jest już po leczeniu i pozytywnie zakończonej obserwacji. Druga zachorowała Stokrotka, która jest u mnie na tymczasie. Jej leczenie trwało ponad 100 dni, ale jej koszty w większości wzięła na siebie zaprzyjaźniona fundacja, która też zapłaciła za cała profilaktykę i kastrację, jak do mnie dziewczyna trafiła. Od dzisiaj oficjalnie przechodzimy z nią na obserwację.
Koszty wysyłki po stronie kupującego. Mogę wysłać paczkomatem albo Pocztą Polską.
Ciuszki przeprałam, żeby odświeżyć. Jeszcze coś pogrzebię w szafach.
Teraz wszystko za KT !!!!
1. Koszulka Camaïeu - nowa, przeprałam ją teraz, bo leżała w szafie, od nowości ma dziurkę na plecach (2 i 3 zdjęcie). Pod pachami na płasko: 48 cm.
cw - 10 zł

2. sprzedane - Megana
3. Tunika H&M, ale może posłużyć za krótszą sukienkę. Jest prześwitująca, lekko się rozciąga, idealna na plaże albo do ogródka. Używana, rozmiar L. Pod pachami na płasko: 62 cm.
cw - 10 zł

4. sprzedane - Megana
5. sprzedane - Megana
6. Tunika/sukienka z rozcięciami po bokach, używana. Nie rozciąga się, pod pachami na płasko: 56 cm.
cw - 10 zł

7. Naklejka z kotem - nowa.
cw - 10 zł

8. sprzedane - Atta
9. sprzedane - Megana
10. Kocie oczka - nowe.
cw - 10 zł

11. sprzedane - MAU
12. Wisiorek - nowy.
cw - 10 zł

13. Buty - nowe, rozmiar 37, materiał coś jak ekoskóra.
cw 40 zł

14. Kolczyki.
Cw 10 zł

15. Kolczyki. Kolor bardziej taki jak na 2 zdjęciu.
Cw - 10 zł

16. Domek dla chomika syryjskiego (dł. 17,5, szer. 11,5, wys. 9 cm) - nowy.
Cw - 10 zł

17. sprzedane - Megana
18. Zabawka dla psa (na dł mierzona przez środek - 32 cm) - nowa.
Cw - 15 zł

19. Zabawka pluszowa piszcząca (dł. ok 18 cm - nowa.
Cw - 10 zł

ZAPRASZAM