Mirabelka to 3 kotka, która zachorowała u mnie na FIP

Jeżówka to 1 kotka, która zachorowała i zrobiłam tylko bazarek (viewtopic.php?f=20&t=216542&p=12794410#p12794410). Koszty leczenia GS, dodatkowe leki, suplementy i badania wyszły ok. 5 tysięcy.
Stokrotka zachorowała jako kolejny kot. U niej było gorzej, bo miała płyn w płucach, anemię. To kotka, którą znalazłam prawdopodobnie wyrzuconą pod moim wiejskim sklepem. Profilaktykę i sterylkę pomogła mi ogarnąć zaprzyjaźniona fundacja. I to ona też wzięła na siebie koszty leczenia Stokrotki. My opłaciliśmy tylko pierwsze pełne badania krwi, USG, badanie płynu, Aranesp i koncentrator tlenu wypożyczyliśmy na miesiąc. Fundacja założyła dla niej zbiórkę, która idzie strasznie kiepsko

https://pomagam.pl/c9d9yb?fbclid=IwZXh0 ... znWd0xPoZG.
Jeszcze niecałe 2 tygodnie mamy do końca leczenia, a jej samopoczucie jest bardzo dobre, wyniki znacznie się poprawiły

No i trafiło się 3 kotce. Mirabelka przestała się tylko bawić, to nas zaniepokoiło. Na USG węzły krezkowe wyszły bardzo powiększone, zero płynu, od razu zrobiliśmy pełne badania krwi, no i oczywiście FIP

Niby nie dużo, ale mam też inne zwierzaki, w większości starsze. Utrzymanie ich i leczenie to też nie małe pieniądze. Dlatego muszę się jakoś wspomóc tym bazarkiem.
Rzeczy są nowe (informacja w opisie) bądź używane.
Bazarek jest w formie licytacji. Będzie trwał do 28 maja 2024 r. (do końca dnia). Nikt nie zalicytował, więc przedłużamy do 7 czerwca 2024 r. (do końca dnia)
Wysyłka na koszt kupującego - paczkomaty albo Poczta Polska.
1. Sprzedane
2. Kolczyki.
Cw 10 zł
3. Sprzedane.
4. Kolczyki. Kolor bardziej taki jak na 2 zdjęciu.
Cw - 10 zł
5. sprzedane
6. Torebka na smaczki - nowa.
Cw - 7 zł

7. sprzedane
8. sprzedane
9. sprzedane
10. Domek dla chomika syryjskiego (dł. 17,5, szer. 11,5, wys. 9 cm) - nowy
Cw - 10 zł

11. sprzedane
12. Zabawka dla psa - nowa
Cw - 10 zł
13. sprzedane
14. Zabawka dla psa (na dł mierzona przez środek - 32 cm) - nowa
Cw - 15 zł
15. Zabawka pluszowa piszcząca (dł. ok 18 cm - nowa
Cw - 10 zł
GRATISY:
"Anoreksja od A do Z - Beata Ziółkowska.