Dzień dobry, pieniążki zebrane ze sprzedaży tutaj przeznaczę na karmę, żwirek dla moich kotów. Niestety w tamtym roku zachorowałam na raka szyjki macicy całe szczęście był w 1 stadium przeszłam operację oszczędzającą płodność ze względu na to, że nie mam jeszcze dzieci,w lipcu tego roku zaczęły się problemy zatrzymała się miesiączka przez tkankę bliznową po operacji i w ciągu tych ostatnich 3 miesięcy aż do teraz leżałam 4 razy w szpitalu,teraz 27go miałam zabieg operacyjny i zobaczymy jak to będzie,przez ten czas chodziłam od lekarza do lekarza od szpitala do szpitala przez co też mam problemy finansowe, dlatego pomyślałam, że zrobię bazarek i sprzedam to co nie potrzebne i będę mogła zadbać bardziej o moje kociaki. Dziękuję wszystkim. Paczki wysyłam pocztą polską.
1.Adidasy sneakersy Reebok rozmiar 37 założone z 3 razy maksymalnie. Cena 80 zł plus koszty dostawy.

SPRZEDANE
2. Piękny, ciepły kożuszek w stanie idealnym,kolor karmelowy rozmiar z metki M dla zainteresowanych podam wymiary. Cena 40zł plus koszty dostawy.

3. Piękne kozaczki w kolorze ciemnego beżu założone 3 razy rozmiar 40.Cena 30 zł plus koszty dostawy.

4.Piękne futerko ciemny brąz 15% z alpaki rozmiar z metki S ,ale bardziej na M i L wyprodukowane w Finlandii. Stan idealny,cena 45 zł plus koszty dostawy.

SPRZEDANE
5.Oryginalna koszula Calvin Klein z metki rozmiar L ,ale to bardziej XL/XXL nowa z metką. Cena 55 zł plus koszty dostawy.

SPRZEDANE
6.Piękna srebrna bluzka elegancka marki Yessica nowa nie używana rozmiar z metki L,ale będzie dobra na XL/XXL idealna na Święta czy Sylwestra. Cena 30 zł plus koszty dostawy.

7. Czarna sukienka Bodyflirt rozmiar 44 XXL stan bardzo dobry. Cena 15 zł plus koszty dostawy.

8. Piękna,elegancka koszula, koronkowe rękawy, rozmiar XL. Stan bardzo dobry. Cena 15 zł plus koszty dostawy.

SPRZEDANE
9.Letnia koszula rękaw 3/4 dobra od L do XXL może być jako oversize. Stan bardzo dobry. Cena 10 zł plus koszty dostawy.

10.Koszula hiszpanka L/XL stan bardzo dobry. Cena 10 zł plus koszty dostawy.

11. Letnia jakby z jeansu koszula hiszpanka marki Diverse dobra na XL i XXL. Stan idealny. Cena 20 zł plus koszty dostawy.