viewtopic.php?f=1&t=203744&start=1515
viewtopic.php?f=1&t=194200&start=2400
Wysyłka najchętniej paczkomatem - ok 12zł, ewentualny odbiór osobisty Bydgoszcz.
Wszystkie ceny KT

1. Serum do tworzenia loków, użyte 1 raz, KT 10zł

2. Maść ochronna do psich łapek Vetexpert, KT 10zł
Sprzedane kocka

3. Plaque Off Vetexpert - preparat do karmy ograniczający powstawanie płytki nazębnej, niewskazany u kotów z nadczynnością tarczycy; 20g, nowe; KT 25zł
Sprzedane maczkowa

4. Świeczka z wosku sojowego, handmade, z dodatkiem olejku lawendowego, słoiczek ma pojemność 180ml; KT 25zł
Sprzedane czarno-czarni

5. Solniczka i pieprzniczka w kształcie kociaków, w razie potrzeby zmierzę wysokość, KT 25zł
Sprzedane ametyst55

6. Haft diamentowy - do samodzielnego zrobienia wzór kociaka poprzez przyklejanie malutkich "diamencików" na arkusz; nowe ale poleżało prawie rok w szafie; dobre na odstresowanie się albo zajęcie dziecka

Sprzedane czarno-czarni

7. Kubek, który pod wpływem ciepła zmienia się i odsłania obrazek misia/pandy, nowy; KT 20zł
8. Chustecznik handmade, na standardowych wymiarów opakowanie chusteczek, w rzeczywistości zielony kolor trochę ciemniejszy i bardziej zgaszony; KT 60zł (cena materiałów to ok 40)
Sprzedane maczkowa

[
[b]9. Chustecznik handmade, standardowych wymiarów; kolor jak na 1 zdjęciu, może trochę cieplejszy. może jutro uda mi się zrobić adekwatniejsze zdjęcia, przy sztucznym świetle trudno o to; KT 40zł
Sprzedane maczkowa

.jpg[/img]
10. Szkatułka handmade, w stylu retro, wymiary ok 18x18, KT 55zł (cena materiałów 35)
11. Pudełeczko z ptaszkami, ok 15 x 9cm, na brzegu pudełka chlapło mi się farbą i zmyłam część spękań

sprzedane maczkowa

12. Toaletka/szkatułka z szufladkami i lusterkiem, kolor raczej jak na zdjęciach, przygaszony beż, wymiary ok 22 x 14cm, pokryta welurowym aksamitnym w dotyku lakierem, KT 90zł
13. Szkatułka kocia, błyszcząca się, ok 20 x 16cm, minus ma taki że ten lakier łapie wszelki kurz i odciski palców ale wystarczy przetrzeć

Sprzedane novena
14. Magnesy na lodówkę

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

Zapraszam