Bazarek ma formę licytacji, potrwa do środy 17 czerwca do godz.18-ej. Koszt wysyłki pokrywa kupujący, proponuję Paczkę w Ruchu, najtaniej lub Pocztę Polską, ale to wychodzi znacznie drożej. Niestety, paczkomat odpada.
Większość rzeczy jest używana, ale wszystko nadaje się do użytku. Są i nowe, o tym w opisach.
Mam taką torbę na zakupy i ona oddaje to, co uważam za słuszne w dzisiejszych czasach

1.Duża torba, chyba z materiału dżinsowego. Ma podszewkę, sporo kieszonek, z boku również. Na przodzie dwa mechate koty i dżety. Wysokość ok. 38 cm, szerokość 25-30 cm, grubość 10 cm. Uszy 63 cm. Nie nosi żadnych śladów używania, chyba jest nowa.
Cena wywoławcza 40 zł.

Licytuje aga66 za wywoławczą.Dziękuję

2.Welurowy, szeleszczący tunel dla kota z kotami. Długość 68 cm, średnica 28 cm. Jest i piłeczka na gumce.
Cena wywoławcza 25 zł.

Licytuje aga66 za wywoławczą.Dziękuję

3.Doniczka na trawkę dla kota? Bardzo ładna, ładniejsza niż na zdjęciu, kolor szary. Wymiary wys.17 cm, szer.15 cm, średnica otworu 7 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje mamut za 25 zł.Dziękuję

4.Kubek z trzema kotami. Wys.10 cm, średnica 8 cm. Angielski, nadaje się do mikrofali i zmywarki.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje mamut za 25 zł .Dziękuję

5.Poducha o wymiarach 50 x 40 cm. Można ją zapiąć na rzep.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje Gosiagosia za 16 zł .Dziękuję

6.Białą poducha o wymiarach 50 x 40cm. Nie można jej zapiąć na rzep.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje Nul za wywoławczą.Dziękuję

7.Parapetnik o wymiarach 65 x 30 cm. Ma troczki, co jest dla kotów atrakcyjne, ale odciąć można.
Cena wywoławcza 14 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

8.Dwuwarstwowy kocyk o wymiarach 98 x 73 cm. To welur i tzw. minky. Śliczny, mięciutki.
Cena wywoławcza 20 zł.

9.Dwuwarstwowa kołderka, bawełna i "baranek" o wymiarach 76 x 60 cm .Lamówka ręcznie przyszyta.
Cena wywoławcza 20 zł.

10.Lampka, wys.12 cm. Po włączeniu zmieniają się kolory, daje bardzo delikatne światło.
Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje LimLim za 40 zł.Dziękuję

11.Kocie podkładki w pojemniczku. To drewno. Nowe, wyjęłam do zdjęcia. Jest 6 podkładek.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje mamut za 25 zł.Dziękuję

12.Portfel Catseye. Nowy, wymiary 20 x 10 cm.
Cena wywoławcza 25 zł.

Tutaj jest taki, ale z innym obrazkiem
https://allegro.pl/oferta/portfel-damsk ... gJK8PD_BwE
Licytuje SabaS za wywoławczą.Dziękuję

13.4 podkładki na korku o wymiarach 29 x 21,5 cm.
Cena wywoławcza wszystkich 20 zł.

Licytuje LimLim za wywoławczą.Dziękuję

14.Tabliczka. Chyba sklejka.
Cena wywoławcza 12 zł.

15.Tabliczka, wymiary 33 x 7 cm. Chyba dla posiadaczy ogródka

Cena wywoławcza 12 zł.

16. Breloczek-pomponik Hello Kitty. Nowy.
Cena wywoławcza 8 zł.

17.Ręcznik z mikrofazy , raczej dla dziecka. Wymiary 120 x 100 cm. Gratisowo do tego gąbeczka, nowa, wyjęłam do zdjęcia.
Cena wywoławcza 20 zł.

18.Musicie mi uwierzyć na słowo, że to lusterko jest błyszczące, srebrne i ma kamycki. Nie jest porysowane.
Cena wywoławcza 10 zł.

19. Pływak dla korka od wanny. Nowy, uszkodziłam opakowanie przy wyjmowaniu

Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje Sierra za 20 zł.Dziękuję

20.Brelok w kształcie kota, nowy, w opakowaniu. Można włożyć zdjęcie kota, albo jakieś innego "kotka"

Cena wywoławcza 12 zł.

21.Welurowy portfelik.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje MaPi za wywoławczą.Dziękuję

22.Breloczek, ale jaki

W środku trzy nowiutkie baterie, zapłaciłam za nie 18 zł

Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje mamut za 45 zł.Dziękuję

23. Pies jak żywy

Cena wywoławcza 30 zł.

24.Dwie duże miski Whiskasa. Karma podła, ale gadżety mają fajne. Misek już nie można dostać, te udało mi się zdobyć.
Cena wywoławcza każdej 18 zł.

a/ Licytuje Czarna_Nutka za wywoławczą.Dziękuję

b/Licytuje Gosiagosia za wywoławczą.Dziękuję

25. Bardzo fajne, porcelanowe miseczki w kształcie trójkąta. Na czubku nieco wyższe, co sprawia, że jedzenie nie wylatuje tak łatwo. Śliskie, łatwe do umycia.
Cena wywoławcza obu 16 zł.

26.Kubek firmy Whiterose. Duży, w ładny, delikatny wzór. Wys.9,5 cm, średnica 9,5 cm.
Cena wywoławcza 16 zł.

Zapraszam