KRÓWKA

Bransoletki głównie mojej produkcji: Niektóre dostałam lub kupiłam. Jeśli ktoś chciałby pomóc, a bransoletek nie nosi, może zostać sponsorem cegiełkowym

Koniczynkowa cegiełka kosztuje tylko 5 zł
Nadziejka z dogo

Nesiowata z dogo

elik z dogo

beataczl z dogo

Anula z dogo

SabaS

Bransoletki
1. Szklane, pomarańczowe koraliki na gumce silikonowej, na łapkę max 16 cm
kt 3 zł kupiła Elf i Mango z dogo

2. Duże kulki z minerałów i nie tylko na gumce silikonowej, m.in. nefryt z naturalnym pęknięciem, cytryn, jaspis, koral, marmur i koraliki cracle, zawieszki na karabińczyku można odpiąć, na łapkę max 16,5 cm
kt 10 zł kupiła SabaS

3. Czarne, akrylowe kuleczki i kryształki szklane (zrobiłam ją kiedyś na bazarek, a potem znalazłam na innym i odkupiłam, niech dalej pomaga), na łapkę max 17 cm
kt 5 zł kupiła Magdarynka z dogo

4. Lekkie, brązowe pastylki, ale wyglądają jak jakiś minerał, zawieszka na karabińczyku, można odpiąć, na łapkę max. 17 cm
kt 5 zł

5. Drobne, granatowo-transparentne, szklane koraliki obłe i fasetowane na drucie pamięciowym, obwód nadgarstka dowolny, bo drut się rozciąga
kt 5 zł

6. Jasnoróżowe akrylowe perełki na gumce silikonowej, na łapkę max 16,5 cm
kt 5 zł

7. Szklane kostki z przekładkami w złotym kolorze na gumce silikonowej, na łapkę max 16 cm
kt 5 zł

8. Nieregularne, szklane koraliki z elementami w kolorze starego złota, wykonanie berni z miau, na łapkę max 16 cm
kt 5 zł

9. Opality na gumce silikonowej, na łapkę max 16 cm
kt 5 zł kupiła Elf i Mango z dogo

10. Białe szklane koraliki na gumce silikonowej, na łapkę max 16 cm
kt 3 zł kupiła Elf i Mango z dogo

11. Lekkie plastikowe perełki, zawieszka biedronka jest na karabińczyku, można odpiąć, ma łańcuszek do regulacji, więc na łapkę 16-18 cm
kt 1 zł kupiła Nadziejka z dogo

12. Jaspis Picasso na gumce, na łapkę max 17 cm
kt 15 zł kupiła Magdarynka z dogo

13. Drobne, czerwone na drucie pamięciowym, dodatkowo zapinane, na łapkę max 16 cm
kt 3 zł kupiła Nadziejka z dogo

14. Brązowe i kremowe perełki ze szklanymi kryształkami na gumce, na łapkę max 15,5 cm
kt 5 zł

15. Szklane, fasetowane oponki na gumce, na łapkę max 15,5 cm
kt 10 zł

16. Na bogato

kt 15 zł kupiła aga66

17. Piękne fasetowane agaty na gumce, na łapce max 16 cm
kt 20 zł kupiła Elf i Mango z dogo

18. Szkło fasetowane w kolorach tęczy, na gumce silikonowej, na łapkę max 16 cm
kt 15 zł kupiła SabaS

Gratis, jeśli ktoś zechce, sznurkowe z kotkiem, fioletowa i różowa Nadziejka z dogo postanowiła zakupić za 2 zł

Kubki
1 Duży biało-fioletowy kubas z pieskiem
kt 10 zł kupiła aga66

2. Duży biało-limonkowy kubas z kotkiem
kt 10 zł kupiła Magdarynka z dogo

3. Kubek niebieski z czarnym wnętrzem
kt 2 zł

4. Granatowe/ciemnoniebieskie kubeczki z Ikei
kt 2 zł za szt.

5. Limonkowe kubeczki z Ikei, na zdjęciu ciągle mi wychodzą żółte, ale wierzcie na słowo, są zielono-limonkowe
kt 2 zł za szt.

6. Kubeczki z Ikei, które określiłabym jako bladoturkusowe lub miętowe (tak niektórzy określają)
kt 2 zł za szt.

Oddam gratis trzy pomarańczowe kubeczki, w których w środku popękało szkliwo, zrobiła się taka czarna pajęczynka, ale można z nich spokojnie pić. Próbowałam zrobić zdjęcie, ale mi nie wychodzi. Może komuś się przydadzą na działkę

Serdecznie zapraszam

ROZLICZENIE:
Nadziejka 2 cegiełki za 10 zł + nr 11 za 1 zł + nr 13 za 3 zł + sznurkowe za 2 zł = 16 zł wpłata 20 zł - 3 zł przesyłka = 17 zł dziękuję

Elf i Mango nr 1 za 3 zł + nr 9 za 5 zł + nr 10 za 3 zł + nr 17 za 20 zł = 31 zł wpłata 40 zł - 6 zł przesyłka = 34 dziękuję

Magdarynka nr 3 za 5 zł + nr 12 za 15 zł + kubek za 10 zł = 30 zł wpłata 50 zł - 11 zł przesyłka = 39 zl dziękuję

aga66 nr 16 za 15 zł + kubek za 10 zł = 25 zł wpłata 36 zł - 11 zł przesyłka = 25 zł dziękuję

Nesiowata 2 cegiełki za 10 zł wpłata 10 zł dziękuję

elik 2 cegiełki za 10 zł + 1 cegiełka za 5 zł = 15 zł wpłata 15 zł dziękuję

beataczl 2 cegiełki za 10 zł wpłata 10 zł dziękuję

Anula 4 cegiełki za 20 zł wpłata 20 zł dziękuję

SabaS nr 2 za 10 zł + nr 18 za 15 zł + 3 cegiełki za 15 zł = 40 zł wpłata 50 zł - 6 zł przesyłka = 44 zł dziękuję

WYDATKI:
85 zł - wizyta u weta i leki dn. 18.02.

80 zł - wszystkie cegiełkowe przekazuję dla Cyganka u Anny61
49 zł - dorzucam do f-ry za żarełko