Filemon miesiąc temu dostał kataru, zaczęliśmy go leczyć tak jak przy infekcji , a ponieważ było coraz gorzej (kot miał kłopoty z oddychaniem) kazałam zrobić badania krwi, RTG i test na białaczkę . Okazało się , że Filemon ma mocną anemię i jest pozytywny

Wdrożyliśmy leczenie (w międzyczasie były ponowne badania krwi, USG), ale stan Filemonka się pogarszał. Ostatnio było już tak źle , że kot tracił przytomność

Ponowne badania oraz przepłukanie noska i wet stwierdził, że w nosie (prawa dziurka) jest jakaś przeszkoda. Wynik testów bakteriologicznych pokazał winowajcę E.Coli , Filemon dostał celowany antybiotyk i czekamy na efekt. Następnym etapem będzie prawdopodobnie tomografia lub rinoskopia. Koszty bardzo duże , na ten moment na leczenie Filemona wydałam już ponad 900 zł, ponadto zamówione zostało EPO . Jeśli wet uzna za stosowne to go podamy, jeśli nie to to mam nadzieję że uda się go zwrócić do hurtowni. Tomografia w Gliwicach to nie tylko koszt badania , ale także koszt paliwa i zapłata dla osoby która z nami pojedzie.
I cały czas wizyty u weta + taksówki ( bo nie chcę targać tak chorego kota na piechotę)
Przed nami jeszcze sporo wydatków

Filemonek

śpi na misiu bo wtedy łatwiej mu oddychać

Przedmiotem bazarku są nowe, zimowe buty rozmiar 37.
To jest więcej niż 37 bo ja zimą noszę 38, wkładka jest na stałe przytwierdzona do buta, ale zmierzyłam za pomocą sztywnej miarki i wyszło mi 23,5 cm - 24 cm
Buty są koloru szarego/niebieskiego (navy), w środku są ocieplane.
Kupiłam je zimą w styczniu 2018 roku i ani razu ich nie założyłam (cena zakupu - 96 zł )
Może komuś się przydadzą, chociaż zimy ostatnio nie ma (przynajmniej u nas

Bazarek ma formę LICYTACJI. Licytacja trwa 3 dni od momentu rozpoczęcia.
Koszty przesyłki wg cennika PP lub paczkomatem - ponosi szczęśliwy nabywca

paczkomat - 12,99 zł
paczka ekonomiczna - 15 zł
paczka priorytetowa -16 zł

Z tyłu przy podeszwie widoczny trochę klej (ostanie zdjęcie)
Cena wywoławcza - 40 zł licytacja trwa do niedzieli 09.02.2020 do godz. 14.04

Zapraszam serdecznie do licytacji

przesyłkę można oczywiście połączyć z zakupami z bazarku misz-maszowego i z nalewkami