Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon gru 02, 2019 15:05 Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

Uwaga Kochani! Ruszam z obiecanym już dawno bazarkiem usługowym. Jak pamiętacie, a może, jak nie pamiętacie ;), W wakacje wystawiłam na licytację rysunek Loli, który zachwycił tu parę osób. Szczęśliwy nabywca - Sebow, oraz inni zaczęli namiawiać mnie na to, bym wystawiła tu taką usługę. Ekhm... więc próbuję swoich sił.

Możesz mieć swego kotka narysowanego w formie pięknego szkicu. Format A4. Powiesić potem na ścianę, lub powiększyć sobie do formatu A3. Co potrzebuję: dobrej jakości zdjęcia (w dobrym oświetleniu) w formacie jpeg, które da się powiększyć bez jakiejś strasznej pikselozy ;) Najlepiej tych zdjęć kilka, żebym mogła się opatrzeć z danym kotkiem. Oraz to jedno, szczególne wybrane zdjęcie, z którego mogłabym kotka narysować. Nie wiem, czy uda mi się uchwycić czarne koty. Na razie wolałabym zacząć od jakichś z charakterystycznymi plamkami na mordce np.
Oto moje przykładowe prace - oraz oryginalne zdjęcia:

Lola - rysunek:
Obrazek
Lola -zdjęcie:
Obrazek

Tosia - rysunek:
Obrazek
Tosia - zdjęcie:
Obrazek

Matrix - rysunek:
Obrazek
Matrix - zdjęcie
Obrazek

Cena: 50 zł za szkic. Do tego trzeba doliczyć koszt tuby na rysunek 11 zł. (muszę zakupić takie, by nic się rysunkowi nie stało w podróży) oraz koszt wysyłki PP jako paczka. Chyba, że paczkomatem, ale nie wiem, czy taki kształt tuby da się wysłać paczkomatem.
Na razie tylko 3 pierwsze osoby. Zobaczę, jak mi pójdzie. Które pierwsze 3 osoby się zgłoszą, tych osób kotki narysuję :) Czas oczekiwania na rysunek - około dwóch tygodni.
Zapraszam :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Pon gru 02, 2019 16:10 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

Pierwsza!
Portrety Fiorusi i Ignasia pragnęłabym bardzo!
Poszukam zdjęć, a Ty sama zdecyduj czy dasz radę (Ignaś był czarny z białymi dodatkami).

saaga

Od: Śro cze 10, 2015 18:15

Post » Pon gru 02, 2019 16:21 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

O, super, Kochana Saago! Zobaczymy, czy dam radę Ignasia namalować. Prześlij mi zdjęcia na maila:
konfitura0@poczta.fm. To jest zero, a nie duże "o" :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Pon gru 02, 2019 18:16 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

A pieski też portretujesz? Byłabym zainteresowana.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pon gru 02, 2019 18:54 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

aga66 pisze:A pieski też portretujesz? Byłabym zainteresowana.

Do tej pory namalowałam jednego pieska:
Obrazek
Obrazek

Mogę spróbować :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto gru 03, 2019 9:50 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

Ja ja ja ! Chętna na portret pieska :)

kocianowa

Od: Śro sty 18, 2017 17:03

Post » Wto gru 03, 2019 10:44 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

kocianowa pisze:Ja ja ja ! Chętna na portret pieska :)

OK! Dobrze Kochani. To na razie mam chyba 4 zwierzaczki do namalowania. Chyba na razie styknie. :wink: Saaga, Aga66 (jeśli się zdecyduje) i Kocianowa.
Zdjęcia zwierzaczków poproszę na maila
konfitura0@poczta.fm. (konfitura zero)
Będziemy w kontakcie! :mrgreen:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Wto gru 03, 2019 13:25 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

Super! Pięknie rysujesz :1luvu:
Cały czas mam w głowie byś narysował a Punię, ale to już na następną okazję. Pewnie nie ucieszysz się wcale, bo to taka niby perska srebrna kula jest. Ciężko jej zrobić zdjęcie by coś było widać ;)
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Śro gru 04, 2019 13:45 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

kwiryna pisze:Super! Pięknie rysujesz :1luvu:
Cały czas mam w głowie byś narysował a Punię, ale to już na następną okazję. Pewnie nie ucieszysz się wcale, bo to taka niby perska srebrna kula jest. Ciężko jej zrobić zdjęcie by coś było widać ;)

Dzięki Kochana! :D Na pewno spróbuję, jak już uporam się z tymi rysunkami, które dziewczyny zamówiły. Będziemy w kontakcie, dam znać :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro gru 04, 2019 19:24 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

Czy doszedł mój mail ze zdjęciami piesków Mimi i Pimpusiem? Musiałam wysłać ze służbowego bo z prywatnego na wp nie dało się wysłać.

aga66

Post » Śro gru 04, 2019 19:37 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

aga66 pisze:Czy doszedł mój mail ze zdjęciami piesków Mimi i Pimpusiem? Musiałam wysłać ze służbowego bo z prywatnego na wp nie dało się wysłać.

Agnieszko, doszło, choć w spamie ;) Teraz zobaczyłam. Jeśli chodzi o zdjęcia, to zdjęcie Pinczerka cudne, tylko strasznie z daleka. Jak się powiększa, to robi się niewyraźne. Dało by się obfocić go bardziej z bliska, z jakąś dużą ilością megapikseli?" :)
Zaś Pudliczka nie wyświetla mi się. Jakiś inny format. Dałaś jako jpeg, Kochana?
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Śro gru 04, 2019 20:48 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

O dzięki, że się odezwałaś. Jutro popróbuję jeszcze ze zdjęciem pudliczki a co do Pimpusia to w takim razie muszą dzieciaki go lepiej obfocić. Ale sprawa aktualna pozostaje nadal oczywiście. Pozdrawiam serdecznie.

aga66

Post » Śro gru 04, 2019 20:55 Re: Wyjątkowy Bazarek - ARTYSTYCZNY SZKIC TWOJEGO KOTA!

aga66 pisze:O dzięki, że się odezwałaś. Jutro popróbuję jeszcze ze zdjęciem pudliczki a co do Pimpusia to w takim razie muszą dzieciaki go lepiej obfocić. Ale sprawa aktualna pozostaje nadal oczywiście. Pozdrawiam serdecznie.

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet