Akcja suwaczek -aukcja otwarta do 30-11.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt wrz 27, 2019 16:36 Akcja suwaczek -aukcja otwarta do 30-11.

Namotane :lol: , ale postaram sie wyjasnić.
To jest Astra
Obrazek
i nigdy by sie nie spodziewała,że zostanie domem tymczasowym dla ...kotów :mrgreen:
Pomaga jej Karolina. Osoba o wielkim sercu. Studentka 5 -go roku weterynarii.
Tulinek bardzo chciałby pomóc Cioci i kolegom, ale tym razem bazarek jest zupełnie inny 8), choc mam nadzieję,że nie mniej ciekawy :wink:

Akcja charytatywna Magic World Tulinek

dla domu tymczasowego Astry.

Pieniądze na zakup towarów z tej akcji charytatywnej zostaną przekazane do domu zastępczego Astry w 100% po odliczeniu podatku i prowizji od etsy. Każdy kupujący otrzyma potwierdzenie przeniesienia kwoty pomocy.

Bentley i Tesla.
ObrazekObrazekObrazek

Bentley i Tesla są sparaliżowanymi kotami w domu Fostera Astry. Bentley urodził się w nielegalnej hodowli i został ugryziony przez psa, gdy miał zaledwie 3 tygodnie. Po tym wypadku ich właściciele już go nie chcieli i próbowali dla niego eutanazji. Został uratowany, a teraz żyje w komforcie i miłości w domu zastępczym na całe życie. Tesla została sparaliżowana na ulicach Kairu. Został uratowany przez egiptyckiego wolontariusza i pojechał do Polski na dobre życie z Bentleyem. Zarówno oni, jak i 5 innych kotów w przybranym domu Astry, przywykło do opieki nad kociętami. W 2019 r. dt uratował 14 kociąt. Niektóre miały zaledwie kilka dni.

Węzeł gordyjski? nie, wystarczy klik i już

https://www.etsy.com/shop/Catluckydog?s ... d=27175367

Akcją sa objęte produkty , które maja oznaczenie " Tulinek Magic world charitative action"

serdecznie zapraszamy :)

podsumowanie- zakupy poczyniły :

kocka :1luvu: wysyłka po 10-10-2019r. paczka w ruchu
kasiek252 :1luvu: wysyłka: 03-10-2019r pp
czarno-czarni :1luvu: wysyłka:

rozliczenie:
kocka 82 zł poddupnik
kasiek252: 82zł mata + kocyk 68zł
ceny sa w zalezności od kursu euro, podaje w zaokrągleniu do złotówki
wpłata bezpośrednio na konto : kocka oraz czarno-czarni
wpłata kartą poprzez etsy kasiek252 -z tej wpłaty zostały od razu zminusowane koszty sprzedazy (podatek, prowizja)poddupnika, maty i kocyka w kwocie 6,58 euro, czyli ok. 28zł
czarno-czarni: 81zł poddupnik + kocyk 68zł
koszty sprzedazy (podatek, prowizja) 3,20euro, czyli ok. 14zł

razem: 381zł - 42zł = 339zł :1luvu: :piwa: :piwa:

przelałam na konto dt u Astry

04-10-2019r. 173,87zł
07-10-2019r. 166,13zł
w drugiej wpłacie wyrównam do okrągłej sumy, aby było ostatecznie 340zł :201461
Ostatnio edytowano Pon paź 07, 2019 12:59 przez alessandra, łącznie edytowano 9 razy

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob wrz 28, 2019 13:40 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ?

edit- pozostały i czekają na adopcję :)

ObrazekObrazek
Ostatnio edytowano Pon paź 07, 2019 13:06 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

Post » Sob wrz 28, 2019 14:39 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ?

A ten najbardziej kolorowy pasiak to się nie pokazuje w etsy , czy to jest ten co widziałam na pchlim targu?

kocka

Od: Pt lut 27, 2015 22:02

Post » Nie wrz 29, 2019 17:50 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ?

kocka pisze:A ten najbardziej kolorowy pasiak to się nie pokazuje w etsy , czy to jest ten co widziałam na pchlim targu?

kocka, chodzi o ten dywanik Obrazek

na ostatnim zdjeciu tutaj?

jest w tej aukcji jako 4 zdjęcie opisany jako rainbow mat

aby wybrac nalezy wejśc w wybór kolorów na aukcji i wybrac rainbow mat

kazda aukcja jest z opisem w j., polskim takze , tuż pod tekstem angielskim

wiem,ze na pierwszy rzut oka wygląda taki zakup na trudny , prosze pytać , podopowiem , pomogę :)

alessandra

Post » Pon wrz 30, 2019 10:10 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Pod pierwszą aukcją jest cztery wełnianki do wyboru (zrobiłam tak, aby nie płacic za wystawienie każdej rzeczy z osobna) a pozostałe dwie przekształciłam z normalnej, opłaconej już wcześniej aukcji.
druga aukcja to poddupnik z kotkiem , a trzecia to do wyboru dwa kocyki, aby wybrac należy wejść w " wybierz kolor" .
Wchodząc na aukcję widać zdjęcia każdej rzeczy, opis w dwóch językach , wymiary , po kliknięciu w zdjęcie powiększa się ono .

Zapraszam w imieniu Tesli i Bentleya :)

https://www.etsy.com/shop/Catluckydog?r ... d=27175367

https://www.etsy.com/listing/655613116/ ... ve_2&frs=1

https://www.etsy.com/listing/726240306/ ... ve_1&frs=1

https://www.etsy.com/listing/720071541/ ... ve_3&frs=1

alessandra

Post » Pon wrz 30, 2019 14:43 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

podoba mi sie bardzo i wiem ze duza mata i w ogole ale zbyt kosztowne dla mnie ,ale sprobuje w domu zamowic ten lawendowy poduch, jakby co bede pytac o rade :ok:

kocka

Post » Wto paź 01, 2019 10:06 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

kocka pisze:podoba mi sie bardzo i wiem ze duza mata i w ogole ale zbyt kosztowne dla mnie ,ale sprobuje w domu zamowic ten lawendowy poduch, jakby co bede pytac o rade :ok:

bardzo dziękuję w imieniu suwaczków :1luvu:

taka mata kolorowa lecz mniejsza jets takze na aukcji charytatywnej , ta ma wymiary 77cm x 48cm

alessandra

Post » Wto paź 01, 2019 10:40 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Jeszcze tutaj napiszę gwoli wyjasnienia zakupów na etsy

Zakupów mozna dokonać bez logowania (wygodna płatność kartą lub paypallem ) , lecz zachęcam do założenia konta, gdyż:

1. dla zalogowanych uzytkowników jest wygodna opcja płatnosci : "inna" , czyli wybierając ją przy zakupach czekasz na mail od mnie z danymi do przelewu , jak na miau
2. tylko poprzez opcję "inna" jesli podoba Ci sie wełnianka ze sklepiku w stałej sprzedaży , czyli nie jako akcja charytatywna , płacisz połowę ceny za produkty dla zwierzaków i umawisz sie na kwotę wysyłki , np. 8,49zł paczka w ruchu :201461 - to stała opcja tylko dla miauowiczów :kotek:

Instrukcja w skrócie:

wybierasz produkt
dodajesz do koszyka
wybierasz sposób płatności
potwierdzasz zamówienie

przy zakupie za kwotę podana pod aukcja ( obecnie stotrzydzieściparę złotych)jest bezpłatna wysyłka :ok:

alessandra

Post » Wto paź 01, 2019 14:44 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Paździenik
Dla osób , które zechciałyby pomóc i maja fb podaję link, gdzie można zapoznac się a kcją suwaczkową , zobaczyc, co najbarzdziej kazdemu kotkowi sie przyda, zapytac o adres suwaczka

https://www.facebook.com/PaczkaDlaSuwaczka/

przykładowo
https://www.facebook.com/pg/PaczkaDlaSu ... tn__=-UC-R

Bentley i Tesla - Kociaki co jeżdżą pociągiem <3
AlbumyBentley i Tesla - Kociaki co jeżdżą pociągiem <3
6 zdjęć · Updated 24 dni temu
Bentley i Tesla to przyszywani bracia. Oboje mają złamania kręgosłupa i nieodwracalne uszkodzenia rdzenia. Nie chodzą, ale świetnie sobie radzą i prowadzą Dom Tymczasowy dla innych kotów. Bentley został pogryziony przez psa(miał ledwie 3 tygodnie!) w pseudohodowli w której się urodził i oddany do eutanazji w wieku 3 miesięcy. Do uśpienia nie doszło i kot cieszy się pełnią życia. Tesla przyleciał do nas w grudniu z ciepłego Kairu, gdzie został sparaliżowany znaleziony na ulicy. Prawdopodobnie to skutek pobicia. Koty w Egipcie mają się fatalnie, to kraj gdzie nie mają żadnych praw, a Tesla był jednym z 60 kotów w domu prywatnej osoby, która pomaga tam bezdomniakom. Trafił do nas i jako Polak z zasiedzenia cieszy się życiem, wygodami i (najbardziej na świecie) pełną michą <3 Chłopaki najbardziej potrzebują: - podkładów - mokrej karmy wysokomięsnej (jedynie ją jedzą) - pieluszek w rozmiarze 2 (Bambiboo, Dada, Babydream lub inne) oraz nawilżanych chusteczek - środków czystości - Bentley prosi o myszki z kocimiętką - kocha je <3 Kociaki prowadzą dom tymczasowy dla kociąt w @Fundacja SosnoŚląskie Koty do Adopcji , w specjalnym wózku podróżują z Matką po Polsce, wakacje spędzają korzystając z uroków Polskiej Wsi chociaż na co dzień bardziej miastowi ;) Prowadzą też zajęcia dla dzieci dotyczące odpowiedzialności za zwierzęta. Bardzo aktywne życie jak dla kociaków, które mają sprawne tylko 2 łapki :) Mają swoją stronę :) https://www.facebook.com/BenteyANDTesla

alessandra

Post » Wto paź 01, 2019 22:28 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

pokonalam etsy :ok: i zakupilam lawendowa poduszke :1luvu:

kocka

Post » Śro paź 02, 2019 10:20 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

wszystko wykupione?
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Śro paź 02, 2019 12:36 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

kocka pisze:pokonalam etsy :ok: i zakupilam lawendowa poduszke :1luvu:

pięknie :piwa: z wielkim ukłonem Cioci :1luvu: Tuliński dyga choć zymby bolą , naprawdę nie jest to takie trudne z tym etsy :ok: :piwa:
Ostatnio edytowano Śro paź 02, 2019 12:53 przez alessandra, łącznie edytowano 1 raz

alessandra

Post » Śro paź 02, 2019 12:39 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

czarno-czarni pisze:wszystko wykupione?

ponowiłam aukcję i jeszcze są trzy kompleciki kolorowe : poddupnik plus zabawka :D

Niestety po zakupach musze ponawiać aukcję , bo nie bardzo dograne maja ilosc i wybór kolorystyki
:roll:

ObrazekObrazekObrazek

ponawiam jeszcze kocyk niebieski

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro paź 02, 2019 12:56 przez alessandra, łącznie edytowano 2 razy

alessandra

Post » Śro paź 02, 2019 12:52 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Ciocia kasiek 252 kupiła bardzo miękki i gruby kocyk słoneczko oraz kolorową matę- slicznie
dziekujemy :1luvu:

alessandra

Post » Śro paź 02, 2019 15:11 Re: Węzeł gordyjski Tulinka ? Akcja suwaczek c.d.

Kochani, na wstępie z serca w imieniu swoim i futer dziękuję cudownej Cioci Oli oraz Tulinkowi <3 Dziękuje również wszystkim za zakup cudowności w etsy <3

Jest nam obecnie trudno, z niewielkimi środkami, 7 kotów pod opieką (w tym Benek i Tesla) przypadło nam jeszcze opiekować się obecnie 5 kociąt. Nasze drogi z fundacją w której działałam rozeszły się i w ten sposób z dnia na dzień musimy sobie radzić sami. Mam 4 maluszków do zaszczepienia, 3 koty do okresowych kontrolnych badań oraz kilka kociaków na ulicy, którym obiecałam pomóc. 12 kociaków to jakby nie patrzeć sporo karmy, za tydzień - dwa dołączą do nas jeszcze dwa maleństwa. Dostałam prośbę i zgodziłyśmy się z ekipą Paczki dla suwaczka pomóc kolejnemu kotu jeżeli zorganizują pomoc do Polski. Dalej zamierzam pomagać kotom po odejściu z fundacji :)
W obecnej sytuacji jednak sama nie dam rady z takim stadem, więc jestem szalenie wdzięczna za Wasze wsparcie <3

MatkaKotka

Od: Pt gru 28, 2018 23:33

[następna]