Bazarek ma formę licytacji, potrwa do czwartku 3.10 do godz.18.00.
Koszt wysyłki pokrywa kupujący wg cennika Poczty Polskiej ( drogo), albo w grę wchodzi Paczka w Ruchu ( tanio, ale są ograniczenia rozmiarowe, nie wagowe).
Rzeczy są z drugiej ręki, uszyte z materiałów używanych, są też nowe, o tym w opisach. Wszystko nadaje się do użytku.
Zapraszam
1.Legowisko dla małego psa lub kota. Dwa się nie zmieszczą. Spód ma wymiary 40 x 35 cm. Moim zdaniem piękny zestaw kolorystyczny. Posłanie nie nosi śladów używania. Było bez podusi, dodałam białą, mechatą, mięciutką i każde stworzenie powinno docenić wygodę, urodę zaś chyba opiekun

Cena wywoławcza 30 zł.

Sprzedane.
2.Perłowoszara poducha o wymiarach 40 x 40 cm. To miękka mikrofaza, zapinana na zamek, w środku materacyk. Nadaje się jako legowisko na fotel, krzesło, kanapę.
Cena wywoławcza 12 zł.

3.Derka dla psa Scruffs. Taka jak tutaj
https://www.petsexpert.pl/products/8583 ... le-blanket
Cena trochę zwala z nóg

Moja jest w stanie idealnym. Identyczną, ale noszącą ślady używania dostał znajomy pies Kajtek. Podobno zachwycony

Cena wywoławcza 30 zł.

Licytuje musia za 36 zł.Dziękuję

4.Coś dla psa.
https://www.zooplus.pl/shop/psy/legowis ... oce/587622
Mój kocyk jest w żywszych kolorach. Używany, ale czyściutki. Wyprałam w pralce, wbrew instrukcji i nic się nie stało.
Cena wywoławcza 25 zł.

Licytuje musia za wywoławczą.Dziękuję

5.Posłanka uszyte z nowego polaru w kaktusy. Pomyślałam, że fajnie mogą wyglądać na parapecie.
a/zaszyte małe posłanko, materacyk do transporterka 40 x 28 cm.
Cena wywoławcza 8 zł.
b/57 x 25 cm, w środku materacyk. Sam może być posłankiem
Cena wywoławcza 15 zł
Licytuje Nul za wywoławczą. Dziękuję

c/53 x 25 cm i j/w

6.Nieprzyzwoicie gruby dziecinny kocyk w wytłaczane wzory. Wymiary 110 x 80 cm. Stan idealny, nie wygląda na używany, ale oczywiście uprałam. Zdjęcia nie oddają jego urody.
Cena wywoławcza 20 zł.

7.Termofor ( nie gumowy !) w prosiaczku. Firma Boots, czyli dobra jakość.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje KotwKratke za wywoławczą.Dziękuję

8.Słodki jak landrynka materacyk do transporterka ( 43 x 30 cm). Pikowany materiał ( bawełna i poliester), w środku zaszyty fragment wełnianej kołdry. To dość sztywne, ale miękkie i bardzo ciepłe.
Cena wywoławcza 15 zł.

Do tego materacyka pasuje bardzo kocyk nr9.
Licytuje KotwKratke za wywoławczą.Dziękuję

9.Kocyk w kolorze jasnego turkusu, mięciutki ( mikrofaza), o wymiarach 83 x 83 cm. Taki zestaw do transporterka każdemu musi się spodobać.
Cena wywoławcza kocyka 12 zł.

Licytuje Nul za wywoławczą.Dziękuję

10.Uszyłam to posłanie, kiedy było naprawdę zimno. Jest duże ( 63 x 40 cm). To bardzo gruby, bardzo miękki materiał. Chyba praktyczne, kłaków na nim nie znać. W środku materac z wełnianej kołdry. Można położyć na podłodze i tak będzie kotu/kotom lub psu ciepło.
Cena wywoławcza 20 zł.

Chciałam z bliska zrobić zdjęcie, aby pokazać fakturę i takie coś mi wyszło

Licytuje Nul za 35 żł. Dziękuję

11.Biała? Ecru raczej poducha zapinana na zamek ( 56 x 48 cm). W środku wełniana kołdra. Nie jest to grube, ale ciepłe, miękkie. Dobre, aby położyć na fotelu lub kanapie. Można złożyć na pół i jest wtedy parapetnik, sprawdziłam. Jasne, ale łatwo to uprać, schnie szybciutko.
Cena wywoławcza 15 zł.

12.Kubek nie z kotami, ale z cudną krówką

Cena wywoławcza 10 zł.

13.Urocza rzecz. Puszka po krówkach ( na krówki?) o wymiarach 17 cm, śr.9 cm. Może być skarbonką. Wzorowane to jest na bańkach na mleko, kiedyś z takich nalewano mleko, nie było w butelkach, ale kto to pamięta?

Cena wywoławcza 12 zł.

14.No to trochę egzotyki. Podkładki made in Zimbabwe. Nowe, małe wyjęłam z folii do zdjęcia, ale mają na wierzchu ochronną folię.
Duże, jest ich 4 o wymiarach 28,5 x 20 cm i małe 11,5 x 9,5 cm. Pod spodem korek. Zdjęcia nieostre również z powodu folii.
Cena wywoławcza kompletu 20 zł.

Licytuje egwusia za wywoławczą.Dziękuję

15.Bardzo ładny kubek z kotem, bardzo lubię ten kształt. Wys.9 cm, śr.9 cm. Nowy, ale zdjęcie okropne

Cena wywoławcza 10 zł.

16. Portfel Botusi. Taki
https://www.google.com/search?q=portfel ... 2Vw3QLDvJM:
Nowy, wymiary 11 x 9 cm. To nie jest skóra.
Cena wywoławcza 20 zł.

Sprzedane.
17.Malutkie ( wysokość z ogonem ok.11 cm). Drewniane, rodem z Indonezji, tworzą ładną całość. Biały ma nieco odrapany ogonek z tyłu.
Cena wywoławcza całości 10 zł.

Licytuje aleryb za 15 zł.Dziękuję

18.Kredki, których nie trzeba strugać, wkład się wykręca. Ładne, ale bez opakowania, do ewentualnego nabywcy pofruną w opakowaniu zastępczym.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje MaryLux za 12 zł.Dziękuję

19. Malutkie kredki w metalowym pudełeczku, którego zamknięcie ma strugaczkę.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje MaryLux za wywoławczą.Dziękuję

20.Nowy portfel Dorothy Perkins. Wymiary 12 x 10 cm. Na pewno nie skóra, bo by się tym pochwalili, ale ładny, imituje lakierowaną skórę.
Cena wywoławcza 18 zł.

Sprzedane.
21.Kubeczek Hello Kitty, wys.8 cm, śr.6,5 cm. Naprawdę śliczny.
Cena wywoławcza 8 zł.

Licytuje LimLim za wywoławczą.Dziękuję

22.Bardzo egzotyczna rzecz, ręczna robota rodem z Kolumbii. To lakierowane drewno. Blikuje, ale nie ma żadnych uszkodzeń. Wymiary 10 x 8 x 4 cm.
Cena wywoławcza 20 zł.

23. Drewniana ( sklejka?) nowa tabliczka z kotem. Wymiary ok. 30 x 22 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje SabaS. za wywoławczą.Dziękuję

24.Torba żakardowa z kotkami. Wymiary 42 x 32 cm. Jeszcze nie uprasowałam

Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje mir.ka za wywoławczą.Dziękuję

25.Torba żakardowa z kotkiem. Uprasuję, obiecuję. Wymiary 42 x 32 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje Nul za wywoławczą.Dziękuję

26. Kubek i podkładka Boots. Nowe, zapakowane na prezent. Na życzenie mogę wyjąć i zrobić lepsze może zdjęcie.
Cena wywoławcza 20 zł.

Sprzedane.
Zapraszam
Muszę tak zrobić, bo się pogubię

PODSUMOWANIE
1.musia- wysłane, przelew na koncie, dziękuję

2.Nul-wysłane, przelew na koncie, dziękuję

3.KotwKratke-wysłane, przelew na koncie, dziękuję

5.aleryb-wysłane, przelew na koncie, dziękuję

6.MaryLux- wysłane, przelew na koncie, dziękuję

7.LimLim- wysyłka przy następnym bazarku
8.SabaS- wysyłka przy następnym bazarku, dziękuję za przelew