Moderator: Moderatorzy
Atta pisze:marivel pisze:alessandra pisze:Atta pisze:Uwaga! ten ostatni czyha na zająca
albo na ..Klienta![]()
![]()
Ja nawet nie zauważyłam zająca, tak mnie zafascynował Wielki Czyhający
Znak,że koty przysłaniają Nam cały świat
marivel pisze:Atta pisze:marivel pisze:alessandra pisze:Atta pisze:Uwaga! ten ostatni czyha na zająca
albo na ..Klienta![]()
![]()
Ja nawet nie zauważyłam zająca, tak mnie zafascynował Wielki Czyhający
Znak,że koty przysłaniają Nam cały świat
Tylko czasem niektórym wybranym dane jest zobaczyć nieco więcej, np. zająca:
MB&Ofelia pisze:Ja, waleczmna Książniczka Ofelja, prycham na Rudego Kąkwistora, i przegryzam jego ofertę na romątyczmną jedynku na razie pókico o 1 zeta czyli jak Duża liczy na 46 zetów a późmniej się popaczy bo muszę policzyć moje kieszeniowe.
Książniczka Ofelja
W tłumaczeniu na ludzkie - Ofelia daje 46 za nr 1
Duża
Marmolada18 pisze:No to my mamy dylemata. To znaczy ja i Rudy KonkwistadorNo bo z jednej strony: tak przelicytowywać damę? A z drugiej: Rudy K. słusznie zwrócił mi uwagę, że Jemu też się coś od życia należy.
No to romantycznie o całe 2 złote polskie przelicytowujemy![]()
I mimo prychania - Grand Hiszpański ukłony śle Ofelii, Walecznej Księżniczce![]()
BONObono pisze:Tu Bono i Yerbi my nie śpionce koty my koty czekające na Dużą to...łapki w ruch i piszemy by w gore wątek podskoczył jak my widzac Dużą wracającą z daleka...Miaulicytowac prosimy!
alessandra pisze:BONObono pisze:Tu Bono i Yerbi my nie śpionce koty my koty czekające na Dużą to...łapki w ruch i piszemy by w gore wątek podskoczył jak my widzac Dużą wracającą z daleka...Miaulicytowac prosimy!
Zapraszamy, a nie załuję dukata,bo wieści nas doszły,że bardzo ciekawe fanty się jeszcze szykują z dalekich podróży id BONObono
czarno-czarni pisze:Poka poka
kocka pisze:Nr 2 za 35 zł
mir.ka pisze:alessandra pisze:BONObono pisze:Tu Bono i Yerbi my nie śpionce koty my koty czekające na Dużą to...łapki w ruch i piszemy by w gore wątek podskoczył jak my widzac Dużą wracającą z daleka...Miaulicytowac prosimy!
Zapraszamy, a nie załuję dukata,bo wieści nas doszły,że bardzo ciekawe fanty się jeszcze szykują z dalekich podróży id BONObono
tym razem czy następnym?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości