Uff no to kamień z serca.

W takim razie cieszę się ze się podoba

Twój kociak fantastyczny a ostatnie zdjęcie mega cudne.

Moderator: Moderatorzy
alessandra pisze:widzę,że pomocnikowi baaardzo się obraz podoba i ..relaksuje![]()
Cudny i obraz i kociak![]()
ładnie sie komponują
SabaS pisze:Czuję, że się spodoba. Jest uroczy.
alessandra pisze:wszystkie piękne
obraz "kątny" - bardzo ciekawy pomysł
iza71koty pisze:No mi do profesjonalizmu to wiele brakuje.Nie dane mi było skończyć szkoły plastycznej choć marzyłam o tym wiec....cóż muszę sama jakoś dojść ...może kiedyś mi się uda.
![]()
iza71koty pisze:
Bardzo dziękuję za opinię KotinaOglądałam Twoje prace.Piękne.
![]()
Zwłaszcza ptaki.Ten pierwszy bardzo mi się podoba - kruk?prawda?
No mi do profesjonalizmu to wiele brakuje.Nie dane mi było skończyć szkoły plastycznej choć marzyłam o tym wiec....cóż muszę sama jakoś dojść ...może kiedyś mi się uda.
![]()
aistionnelle pisze:iza71koty pisze:No mi do profesjonalizmu to wiele brakuje.Nie dane mi było skończyć szkoły plastycznej choć marzyłam o tym wiec....cóż muszę sama jakoś dojść ...może kiedyś mi się uda.
![]()
Ale nie zawsze formalne wykształcenie daje dobre efekty .Jest technika,ustawiona ręka, ale na artystyczne walory to raczej nie ma wpływu. A czasem ma ...niekorzystny.Więc może wcale nie jest to takie złe, że nie jesteś zawodowym plastykiem ?
Obraz mi się ogromnie podoba !Jest taki kontemplacyjny, trochę dzieli atmosferę z Innym wymiarem, ale nie do końca. Świetnie uchwyciłaś kolory.No i...Koty.Każdy inny, z innym charakterem i urodą
![]()
![]()
![]()
Dziękuję za rezerwację,kupuję !
Kotina pisze:iza71koty pisze:
Bardzo dziękuję za opinię KotinaOglądałam Twoje prace.Piękne.
![]()
Zwłaszcza ptaki.Ten pierwszy bardzo mi się podoba - kruk?prawda?
No mi do profesjonalizmu to wiele brakuje.Nie dane mi było skończyć szkoły plastycznej choć marzyłam o tym wiec....cóż muszę sama jakoś dojść ...może kiedyś mi się uda.
![]()
Też jestem amatorem, bo mama nie pozwoliła mi iść na studia plastyczne. Trochę rysowałam w liceum, ale tak naprawdę zaczęłam malować dopiewro na emeryturze ...
Jednak ja ciągle jeszcze szukam swojego stylu.
Ty już go masz .... fajnie![]()
Dzięki za miłe słowa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości