ewa_mrau pisze:mnie się też podoba
Izusie, może wstaw na fejsbókó
tam jest inna klientela, bogatsza znaczy
---

Nie Ewa.Zostaniemy tutaj.Poczekamy aż Ktoś nas wypatrzy....Nie lubię haosu a taki dla mnie jest facebok.
My się tutaj czujemy dobrze.To dobre miejsce na taki obraz.Tutaj znajdzie właściwą Klientkę.Wierze w to.
Rzeczy które kupuję i potem odsprzedaje nie są zawsze zupełnie przypadkowe.Pisze do sprzedawców.Komunikujemy się.Wszystko co kupuję wybieram rzetelnie tak aby ten co kupi to u mnie był zadowolony z zakupu.Czasem te rzeczy mają też swoja historię.
Komplet srebrny który kupiła u mnie na Bazarku Agneska jest stary, wiekowy.Był własnoscia staruszki która potrzebowała na leki i wystawiła go na Allegro.Podczas korespondencji mailowych dowiaduję sie ciekawych rzeczy o ludziach i przedmiotach które wystawiaja.
Ten obraz też ma swoja historie.Jest obrazem autorskim Kogoś kto przez lata pomagał kotom.Teraz jednak znalazł sie w dramatycznej sytuacji finansowej i jest zmuszony wyprzedać czesć rzeczy bo zamienia mieszkanie na mniejsze.
Mogę tylko żałować że wczesniej nie spotkałam się z pracami tej Osoby bo to ostatni obraz który ma.
Nie maluje od ponad 3 lat.Nie wiem moze jestem zbyt wymagajaca w stosunku do swoich prac, moze trochę talentu mam za mało.Moze żle znosze zapach terpentyny i farb olejnych.Jednak był czas ze dużo prac sprzedałam właśnie tutaj na Kocim Bazarku i dlatego......nadal wierze ze sa tutaj ludzie którym jeśli na czymś naprawdę zależy to po prostu to kupią, mając swiadomosć ze pomagają w ten sposób jeszcze bezdomnym kotom.
Odwiedzam czasem Pchli targ.Tam rzeczy sa czasem naprawde drogie.Sama sprzedałam niejedną buteleczke dobrych perfum tutaj.Sa ludzie którzy wolą odłożyc a nawet samemu coś sprzedać że swoich rzeczy żeby kupic to na czym im zależy.Sama uważam że lepiej mieć jedną czy dwie konkretne perfumy na półce niz szafkę zawaloną Avonami.Nikomu nie urażając oczywiscie bo rózne sa gusta.
Dziękuję że Ci sie podoba.