zajrzyj znajdziesz na pewno coś na prezent :) a także str 3

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Sob lis 12, 2016 8:04 zajrzyj znajdziesz na pewno coś na prezent :) a także str 3

Bazarek na moją Olinkę , ponad 15 letnią kicię, która wróciła z adopcji. Nie szukam jej już domu, zostanie u nas, trzeba było leczyć, najpierw stan zapalny dziąseł, potem kamień, specjalna dieta, potem guz na listwie mlecznej, doszła już do siebie po zabiegu, ale wiadomo...siedzimy na bombie zegarowej...
Chciałam podreperować budżet po tych sporych wydatkach
.Pomagamy też wspólnie z Thorkatt, Pako, AgaS1987 pani Zosi dokarmiającej kotki, gdyby uzbierały się pieniążki, chciałam przekazać je także na dokarmiane kotki.
Wspólnie podzielimy ewentualny dochód z bazarku. Może też uda się pomóc podopiecznym Ulvhedinn. Zatem kupujcie, polecajcie bazarek znajomym.

Obrazek
Na bazarku będzie sporo fajnych rzeczy, w większości nowych, lub w stanie idealnym, niektóre świetnie nadają się na prezent, we Wrocławiu możliwy odbiór osobisty, lub wysyłka - według cennika Poczty Polskiej InPost lub po uzgodnieniu - firmy kurierskiej.

Jeśli rzecz bardzo się podoba a jego cena niekoniecznie - można negocjować i się targować :) Ważne - sprzedaż odbywa się także na fejsbuku i na innych grupach , miniaturki zdjęć powiększają się po kliknięciu w zdjęcie

1. Buty Ryłko, rozmiar 39, ze skóry, kilka razy założone, posiadają jedynie drobne obtarcia na koturnie, stan skóry i wewnątrz - idealny. Cena wywoławcza 70zł ( cena sklepowa jako wiadomo około 300zł)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

2. Oryginalna kurtka Wojskowa, na wysokiego pana, 185 cm i więcej , zimowa, ze specjalnym ociepleniem plus jeszcze dopinany polar , NOWA, zafoliowana, ma jeszcze spodnie z tej samej tkaniny, bardza wytrzymałe i nieprzemakalne i niezniszczalna , cena do ustalenia, gdyby ktoś był zainteresowany, myślałam o kwocie około 50 procent wartości, Komplet kupiony za 700zł

Obrazek
Obrazek

3. Kombinezon dla dziewczynki na rozmiar 128 , kupiony w Lidlu, noszony przez moją Siostrzenicę, stan idealny, z wyjątkiem bardzo lekkich przebarwień ( jaśniejsze miejsca) na kolanach) ale na prawdę stan idealny i kombinezon nadaje się nie tylko do biegania koło domu. cena kup teraz 50zł plus koszty wysyłki

Obrazek
Obrazek
Obrazek

4. Taaakie buty , NOWE, rozmiar 41,długość wkładki 25.5cm bardziej 26cm,wysokość obcasa 12cm,wysokość koturny 6cm, do zdjęć, ale i do noszenia na co dzień i nie tylko :) kup teraz 30zł ----- fant od AgaS 1987 ---kwota ze sprzedaży w całości zostanie przekazana na kotki pod opieką pani Zosi

Obrazek
Obrazek

5. NOWE "materiałowe" kapcie ? tenisówki ? kupiła je sobie moja mama, ale się rozmyśliła i nie nosiła w ogóle, rozmiar 40-41 , cena 20zł

Obrazek
Obrazek

6. Niektórzy już teraz muszą o tym pomyśleć :D

7. NOWA zapakowana świetna na prezent filiżanka do espresso, Rosenthall cena 15zł plus koszty wysyłki - 2 sztuki, kupiła Beasia, jest wpłata dziękujemy, wysyłka 28.11.2016
Obrazek
Obrazek
Obrazek

8. Wierzysz w kocią magię ? wierzysz że sprawią aby Mikołaj przysłał Ci prezent ? możesz wybrać kategorię i kwotę :D - po jednym zestawie z każdej kategorii i przedziału cenowego
kategoria książkowa kwota 15zł , kwota 25zł :201413 :s2: zamówiła alesandra
kategoria dekoracje , ozdoby kwota 15zł, kwota 25zł
kategoria biżuteria za kwotę 15zł lub za kwotę 25zł

Kto się zdecyduje ? zawierzy w Kocią Intuicję Mietka, Mruczki i Babki Olinki ? :D ja od siebie gwarantuję że będziesz mile zaskoczona/y
Obrazek

9. NOWY wraz z opakowaniem, dokumentacją i fakturą telefon komórkowy Samsung Galaxy S4, na gwarancji do maja 2017, kolor grafitowy , 450zł , odbiór osobisty lub wysyłka z ubezpieczeniem około 20zł
Obrazek
Obrazek

zdjęcie poglądowe http://allegro.pl/samsung-s4-i9505-bard ... 78926.html
zdjęcie telefonu wieczorem

10. Kolekcja kucyków Pony, oryginalne, bawiła się nimi moja Siostrzenica, 21 różnych sztuk, cena 100zł - dorzucę w gratisie jeszcze dwie zabawki
zabawki w idealnym stanie, czyste, niezniszczone, kupione w sklepie, nie na rynku wtórnym
Obrazek
Obrazek

11. NOWY biustonosz, piękny śliwkowy kolor, koronka podszyta płócienkiem w identycznym kolorze, śliczny, bez fiszbin, szerokie ramiączka, rozmiar 90F, tak mi się wydaje że to jest 85GG, taki jak lubią nosić nasze mamy i babcie, kupiłam go za 80zł - jest na prawdę bardzo ładny i solidny, tyle że mi przeszkadza ten brak fiszbin
cena 25zł
Obrazek
Obrazek

12. buty damskie skórzane, kolor brązowy rozmiar 41, NOWE, marki Axel, cena 50zł
Obrazek
Obrazek

13. kozaki rozmiar 41, ze skóry, ocieplane gąbeczką, stan idealny, długość wkładki 26cm, wysokość obcasa 12,5cm, wysokość koturny około 5-6cm, cena 50zł

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Będę jeszcze stringi r. 38 Marks &Spencer, wielka kolekcja kucyków My Litle Pony na prezent dla dziewczynki, srebrna biżuteria i .....
Zapraszam z całego serca już teraz , bazarek otwarty :)
Ostatnio edytowano Czw lut 23, 2017 14:09 przez jessi74, łącznie edytowano 28 razy

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob lis 12, 2016 12:01 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

no my by nie wierzyli w kociom magiem 8O bieremy nr osim ten wienkszy ksionszkowy i dobrom energię slemy dla Olinki :ok: :ok: :ok: :ok: Tuliś

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Sob lis 12, 2016 12:33 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

alessandra pisze:no my by nie wierzyli w kociom magiem 8O bieremy nr osim ten wienkszy ksionszkowy i dobrom energię slemy dla Olinki :ok: :ok: :ok: :ok: Tuliś

dziękujemy za dobrą energię i uściski ślemy
Mikołaj ma wysłać na 6 grudnia ? czy w przedterminie ? :D

jessi74

Post » Sob lis 12, 2016 12:36 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

jessi74 pisze:
alessandra pisze:no my by nie wierzyli w kociom magiem 8O bieremy nr osim ten wienkszy ksionszkowy i dobrom energię slemy dla Olinki :ok: :ok: :ok: :ok: Tuliś

dziękujemy za dobrą energię i uściski ślemy
Mikołaj ma wysłać na 6 grudnia ? czy w przedterminie ? :D

my mamy Mikołaja jak se zrobimy :lol: , to można jak Ciocia ma czas, ale jeszcze poczekamy z wysyłką , bo może Duża co bendzie chciała :wink:
a pinondza to jusz poślemy, bo Duża nie taki pesel ma :wink: i z pamienciom gorzej :roll: pewu tylko prosim :ok:

alessandra

Post » Sob lis 12, 2016 12:40 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

dobrze, wieczorem wyślemy pewu, bo tera jak widać na zdjenciu bardzo spać musimy i myśleć musimy co to za ksionszki wyczarować żeby się je chciało Wam czytać a nasza Duża idzie ogród sprzątać

jessi74

Post » Sob lis 12, 2016 12:42 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

Mogę poprosić o dokładniejsze zdjęcia butów nr. 1?
Chodzi mi o zdjęcia boków i wysokość koturny. Noszę rozmiar 39, ale czasem 40, będą dobre?
http://norweskie.blog.onet.pl/czekam na zamówienia;)
ObrazekObrazek

Niutek

Od: Pt sty 16, 2009 22:38

Post » Sob lis 12, 2016 12:44 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

Niutek pisze:Mogę poprosić o dokładniejsze zdjęcia butów nr. 1?
Chodzi mi o zdjęcia boków i wysokość koturny. Noszę rozmiar 39, ale czasem 40, będą dobre?

dobrze, zrobię więcej zdjęć i zmierzę wkładkę, były dla osoby która nosi rozmiar 40, tylko ma szerszą stopę i okazały się za wąskie, ale na długość dobre

jessi74

Post » Sob lis 12, 2016 12:45 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

Ok, czekam :wink:
http://norweskie.blog.onet.pl/czekam na zamówienia;)
ObrazekObrazek

Niutek

Od: Pt sty 16, 2009 22:38

Post » Sob lis 12, 2016 22:12 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

:ok:
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie lis 13, 2016 10:34 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

opis bucików Ryłko uzupełniony, zapraszam :D

jessi74

Post » Nie lis 13, 2016 12:33 Re: Butik otwarty:) duże rozm.buty bielizna a także dla dzie

a czwóreczka to jaki rozmiar? + wysokość obcasów?
ser_Kociątko

Post » Nie lis 13, 2016 13:10 Re: Butik otwarty:) duże rozm.buty bielizna a także dla dzie

ser_Kociątko pisze:a czwóreczka to jaki rozmiar? + wysokość obcasów?

to też jest rozmiar 40-41 , zmierzę długość wkładki i wysokość obcasa i wieczorem dam odpowiedź :D

jessi74

Post » Nie lis 13, 2016 14:21 Re: Otwarte .... dla dzieci dla dorosłych, na prezenty i ...

jessi74 pisze:dobrze, wieczorem wyślemy pewu, bo tera jak widać na zdjenciu bardzo spać musimy i myśleć musimy co to za ksionszki wyczarować żeby się je chciało Wam czytać a nasza Duża idzie ogród sprzątać

no my rozumiemy, bo nasza Duża siem dzisiaj czołgała , aby budki kocykami wypełnić w ogródku i takie kulki wieszała dla ptakuf , kompletnie nie wiem po co , żarełko je przecies w saszetach, nie? T.
p.s. Ciocia ja Ci podpowiem,że Duża nie czyta czytadeł kobiecych, a reszta fszystko normalnie, bo je mól ksionszkowy :wink:

alessandra

Post » Pon lis 14, 2016 19:57 Re: Butik otwarty:) duże rozm.buty bielizna a także dla dzie

ser_Kociątko pisze:a czwóreczka to jaki rozmiar? + wysokość obcasów?

Opis bucików uzupełniony :D

jessi74

Post » Pon lis 14, 2016 19:59 Re: Butik otwarty:) duże rozm.buty bielizna a także dla dzie

za mała o 0,5cm wkładka :( :( ale podbiję
ser_Kociątko

[następna]