Chciałam podreperować budżet po tych sporych wydatkach
.Pomagamy też wspólnie z Thorkatt, Pako, AgaS1987 pani Zosi dokarmiającej kotki, gdyby uzbierały się pieniążki, chciałam przekazać je także na dokarmiane kotki.
Wspólnie podzielimy ewentualny dochód z bazarku. Może też uda się pomóc podopiecznym Ulvhedinn. Zatem kupujcie, polecajcie bazarek znajomym.

Na bazarku będzie sporo fajnych rzeczy, w większości nowych, lub w stanie idealnym, niektóre świetnie nadają się na prezent, we Wrocławiu możliwy odbiór osobisty, lub wysyłka - według cennika Poczty Polskiej InPost lub po uzgodnieniu - firmy kurierskiej.
Jeśli rzecz bardzo się podoba a jego cena niekoniecznie - można negocjować i się targować

1. Buty Ryłko, rozmiar 39, ze skóry, kilka razy założone, posiadają jedynie drobne obtarcia na koturnie, stan skóry i wewnątrz - idealny. Cena wywoławcza 70zł ( cena sklepowa jako wiadomo około 300zł)

2. Oryginalna kurtka Wojskowa, na wysokiego pana, 185 cm i więcej , zimowa, ze specjalnym ociepleniem plus jeszcze dopinany polar , NOWA, zafoliowana, ma jeszcze spodnie z tej samej tkaniny, bardza wytrzymałe i nieprzemakalne i niezniszczalna , cena do ustalenia, gdyby ktoś był zainteresowany, myślałam o kwocie około 50 procent wartości, Komplet kupiony za 700zł

3. Kombinezon dla dziewczynki na rozmiar 128 , kupiony w Lidlu, noszony przez moją Siostrzenicę, stan idealny, z wyjątkiem bardzo lekkich przebarwień ( jaśniejsze miejsca) na kolanach) ale na prawdę stan idealny i kombinezon nadaje się nie tylko do biegania koło domu. cena kup teraz 50zł plus koszty wysyłki

4. Taaakie buty , NOWE, rozmiar 41,długość wkładki 25.5cm bardziej 26cm,wysokość obcasa 12cm,wysokość koturny 6cm, do zdjęć, ale i do noszenia na co dzień i nie tylko

5. NOWE "materiałowe" kapcie ? tenisówki ? kupiła je sobie moja mama, ale się rozmyśliła i nie nosiła w ogóle, rozmiar 40-41 , cena 20zł

6. Niektórzy już teraz muszą o tym pomyśleć

7. NOWA zapakowana świetna na prezent filiżanka do espresso, Rosenthall cena 15zł plus koszty wysyłki - 2 sztuki, kupiła Beasia, jest wpłata dziękujemy, wysyłka 28.11.2016

8. Wierzysz w kocią magię ? wierzysz że sprawią aby Mikołaj przysłał Ci prezent ? możesz wybrać kategorię i kwotę

kategoria książkowa kwota 15zł , kwota 25zł

kategoria dekoracje , ozdoby kwota 15zł, kwota 25zł
kategoria biżuteria za kwotę 15zł lub za kwotę 25zł
Kto się zdecyduje ? zawierzy w Kocią Intuicję Mietka, Mruczki i Babki Olinki ?

9. NOWY wraz z opakowaniem, dokumentacją i fakturą telefon komórkowy Samsung Galaxy S4, na gwarancji do maja 2017, kolor grafitowy , 450zł , odbiór osobisty lub wysyłka z ubezpieczeniem około 20zł

zdjęcie poglądowe http://allegro.pl/samsung-s4-i9505-bard ... 78926.html
zdjęcie telefonu wieczorem
10. Kolekcja kucyków Pony, oryginalne, bawiła się nimi moja Siostrzenica, 21 różnych sztuk, cena 100zł - dorzucę w gratisie jeszcze dwie zabawki
zabawki w idealnym stanie, czyste, niezniszczone, kupione w sklepie, nie na rynku wtórnym

11. NOWY biustonosz, piękny śliwkowy kolor, koronka podszyta płócienkiem w identycznym kolorze, śliczny, bez fiszbin, szerokie ramiączka, rozmiar 90F, tak mi się wydaje że to jest 85GG, taki jak lubią nosić nasze mamy i babcie, kupiłam go za 80zł - jest na prawdę bardzo ładny i solidny, tyle że mi przeszkadza ten brak fiszbin
cena 25zł

12. buty damskie skórzane, kolor brązowy rozmiar 41, NOWE, marki Axel, cena 50zł

13. kozaki rozmiar 41, ze skóry, ocieplane gąbeczką, stan idealny, długość wkładki 26cm, wysokość obcasa 12,5cm, wysokość koturny około 5-6cm, cena 50zł

Będę jeszcze stringi r. 38 Marks &Spencer, wielka kolekcja kucyków My Litle Pony na prezent dla dziewczynki, srebrna biżuteria i .....
Zapraszam z całego serca już teraz , bazarek otwarty