Ich leczenie pochłonęło ogromne koszty.
Bazarek jest w opcji licytacji, która potrwa do 12.08, godz. 21:00
Koszty wysyłki po stronie kupujących wg cen Poczty Polskiej
Wszystkie rzeczy są u Kasi

Zapraszam serdecznie

Serduszko po ciężkim wypadku i operacji, wykastrowany, muszę go 2 raz zaszczepić.
Kleszczyk to dziewczynka- była kocim karzełkiem ze zdiagnozowaną chorobą Cushinga i leukocytami na poziomie ponad 71 000 !!! Urosła, ale nadal nie jest taka, jak powinna wyglądać dorosła kotka. Muszę zaszczepić 2 raz, zrobić ponownie badania (możliwe, że potrzebna będzie tomografia) i wysterylizować. Ponieważ jest kotem szczególnej troski, z nawracającymi zapaleniami oskrzeli - sterylka tylko na wziewnej narkozie (koszt 200 zł.)
Mela - głucha, z objawami neurologocznymi (traci równowagę, wystraszona kręci sie w kółko i przewraca), w lutym przeszła pp powikłaną calici, jeszcze nie szczepiona, próbuję wyciszyć permanentną ruję. Sterylka też tylko na wziewnej narkozie.
Ponadto chcę z bazarków chociaż trochę zarobić na karmę dla bezdomniaczków, aktualnie dokarmiam w 3 miejscach, łącznie 17-19 kotów (2 kotek dość długo nie widziałam, więc nie wiem, czy nie żyją, czy przychodzą nocą).
Tak wyglądał Kleszczyk już po wstępnym "tuningu" w lecznicy ... miała wtedy 6 miesięcy

tak wygląda teraz

Mela

I jeszcze Mela - już po ozdrowieniu z pp

Serduszko po wypadku, jak go złapałam (to był dokarmiany przeze mnie wolnożyjący kocurek) ...przyczołgał się w takim stanie do budki, to było już kilkudniowe ... I po operacji .

I aktualnie:

"Moje" bezdomniaczki

1. Legowisko Princessa - nowe, zafoliowane http://www.zooplus.pl/shop/koty/legowis ... gle/402673
Cena wyw. 50,00

2. Tunel nowy, z piłeczką
Cena wyw. 10,00

Atta

3. Pojemnik na jedzonko dla naszych pupili. Wymiary 30 x 23 ( w środku) x 10 cm. Pojmność puszki to 2,2 l. puszka jest z dozownikiem, tzn. ma dwie części i ta mniejsza to dozownik.
Cena wyw. 12,00

4. Legowisko, nowe, bardzo przytulne, miękkie poduchy ... "Użyte" tylko raz w trakcie robienia zdjęć wlazł mi jeden kot ...
Cena wyw. 45,00

5. Tunel nowy, z 2 piłeczkami, rozpakowany tylko do zrobienia zdjęcia
10,00

Atta

6. Zestaw miska plus podkładka ... nowe zafoliowane
12,00

7. Namiot nowy, zafoliowany
Cena wyw. 10,00

8. Ramka na zdjęcia wymiary 15x10 cm, po zewnętrznej krawędzi 15x20 cm. Nowe zafoliowane, mam 4 sztuki
Cena wyw. 10,00

9. Pojemnik składany na karmę. nowy, 10l
Cena wyw. 20,00