Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie tylko.

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie cze 12, 2016 16:53 Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie tylko.

Bazarek przeznaczam na spłatę długów, których mam sporo i w róznych miejscach/ u osób, także z forum. Mam nadzieję, ze wspólnymi siłami uda się choć troszkę zebrać pieniędzy, bo na razie ze zleceń, jakie mam z trudem utrzymuję siebie, swoje stadko i leczenie nerkowej Mikuni..
Moje wątki:

Na bazarek przeznaczam książki i płyty z filmami, większość dla dzieci (małych i dużych).

Cena wywoławcza każdej rzeczy to jedynie 2zł, a koszt przesyłki pokrywa kupujący zgodnie z cennikiem PP.

Zepsuł mi się telefon komórkowy, ktorym mogłam robic zdjęcia, a aparat foto już dawno mi ukradli :cry:
Dlatego wpisze jedynie tytuły, zdjęć nie będzie. Wszystkie książki sa w bardzo dobrym stanie, płyty również.

KSIĄŻKI.

1. F. Simon - "Koszmarny Karolek i nawiedzony dom".
2. H. Ulrich - "Całusy i pokusy".
3. T. Brezina - "Tato! Więcej kasy!"
4. BIBLIA w obrazkach dla najmłodszych
5. B. Borzymowska, J. Romero - "Zrozumieć swoich starych".
6. Czapska - "Europa w rodzinie"
7. Witczak - "Małżeńskie scenariusze"

FILMY

vcd
1. "Spider-Man. Klątwa jadu. The Venom Saga".
2. "Kaczor Daffy i przyjaciele"
3. "Przygody Tomka Sawyera"
4. "Królik Bugs i przyjaciele"

dvd

5. "W swoim rodzaju"
6. "Król Lew Hauna Matata"
7. "Barbie jako Księżniczka i Żebraczka"
8. "Matrix Reaktywacja"
9. "Matrix"
10. "Mr. & Mrs. Smith"
11. "Get Shorty - Dorwać małego"
12. "Banaras" Bollywood
13. "Trójkąt Bermudzki" wersja z lektorem licytuje Nelly :1luvu: za wywoławczą do 16.06.2016
14. "Kongo"
15. Sherlock Holmes Pies Baskervillow.

16. Beach Soccer - gra
17. Ronaldhino - Jeden dzien z zycia

MUZYKA - PŁYTY

1. Przeboje biesiadne. licytuje Nelly :1luvu: za wywoławczą do 16.06.2016
2. Adonai "Ballada o miłości"
3. Cosmopolitan "Cosmo Party"
4. "W kobiecym stylu"
5. "Złote Przeboje Polskiej Piosenki lata 70te"
6. Najpiekniejsze melodie dla Twojego malucha na dobranoc" licytuje Nelly :1luvu: za wywoławczą do 16.06.2016
7. Pszczólka Maja - Urodzinowa Niespodzianka - gra komputerowa
8. Cosmopolitan - Miłosne Nastroje

ZAPRASZAM!
Ostatnio edytowano Śro cze 15, 2016 19:01 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon cze 13, 2016 21:14 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Zapraszam.
Postaram się wstawic choćby opisy książek, filmów i muzyki, jeśli ktoś potrzebuje wcześniej do podjęcia decyzji to proszę dac znać.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto cze 14, 2016 13:52 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Mam pytania dla trzech pozycji

MUZYKA - PŁYTY
1. Przeboje biesiadne - Możesz podać jakieś tytuły z Biesiadnej płyty - bo może już mam

6. Najpiękniejsze melodie dla Twojego malucha na dobranoc" - to są melodie czy piosenki?

13. "Trójkąt Bermudzki" wersja z lektorem . Mam pytanie co to za film "Trójkąt bermudzki" bo był taki polski film ale piszesz, że z lektorem no to nie ten - chyba, że pomyłka :) Gdyby polski to bym rozpoczęła licytację.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Wto cze 14, 2016 18:57 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Nelly pisze:Mam pytania dla trzech pozycji

MUZYKA - PŁYTY
1. Przeboje biesiadne - Możesz podać jakieś tytuły z Biesiadnej płyty - bo może już mam

6. Najpiękniejsze melodie dla Twojego malucha na dobranoc" - to są melodie czy piosenki?

13. "Trójkąt Bermudzki" wersja z lektorem . Mam pytanie co to za film "Trójkąt bermudzki" bo był taki polski film ale piszesz, że z lektorem no to nie ten - chyba, że pomyłka :) Gdyby polski to bym rozpoczęła licytację.

"Przeboje biesiadne" - na przykład: "Powiedz miły", "Pada deszczyk", "Panna Frania", "Po prerii".
Najpiękniejsze melodie dla malucha - dopiero teraz spojrzałam, to muzyka klasyczna: "Dla Elizy" Beethovena, "Polonez" Ogińskiego, "Menuet A-Dur" Mozarta itd. Jak będziesz chciała to dopiszę pozostałe.

"Trójkąt Bermudzki" z Luke Perry, Dan Cortese, reż. Lewis Teague. Tytuł oryginalny: "Triangle"

Marzenia11

Post » Wto cze 14, 2016 20:28 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Się naszukałam który to "Triangle" bo jest sporo o tym tytule :)
Ale jest
http://www.filmweb.pl/film/Tr%C3%B3jk%C ... 001-100180 - link dla potencjalnych licytujących :)

Co prawda mam jedną niby "Kołysanki na dobranoc" muzyka klasyczna ale fatalna, naprawdę o takiego knota trudno.
Ale tutaj może być całkiem co innego :) Spróbujemy :)

A tych tytułów z biesiadnej to ja nawet nie znam :)
To też spróbujemy.

Czyli rozpoczynam za wywoławczą:
Muzyka nr 1 i nr 6
Film nr 13 "Trójkąt bermudzki"

Nelly

Post » Śro cze 15, 2016 19:02 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Nelly pisze:Się naszukałam który to "Triangle" bo jest sporo o tym tytule :)
Ale jest
http://www.filmweb.pl/film/Tr%C3%B3jk%C ... 001-100180 - link dla potencjalnych licytujących :)

Co prawda mam jedną niby "Kołysanki na dobranoc" muzyka klasyczna ale fatalna, naprawdę o takiego knota trudno.
Ale tutaj może być całkiem co innego :) Spróbujemy :)

A tych tytułów z biesiadnej to ja nawet nie znam :)
To też spróbujemy.

Czyli rozpoczynam za wywoławczą:
Muzyka nr 1 i nr 6
Film nr 13 "Trójkąt bermudzki"

Bardzo dziękuję!!! :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt cze 17, 2016 21:15 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Zapraszam :ok:

Marzenia11

Post » Pt cze 17, 2016 21:46 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

O to wygrałam licytację :)
To poproszę pw z danymi :)

Nelly

Post » Pon cze 20, 2016 20:41 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Nelly pisze:O to wygrałam licytację :)

Wyślę. Dziękuję Ci bardzo. :1luvu:

A innych zapraszam serdecznie na zakupy :ok:

Marzenia11

Post » Śro cze 22, 2016 9:03 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Nelly pisze:O to wygrałam licytację :)

wysłałam :wink: dziękuję! :1luvu:

Marzenia11

Post » Pt cze 24, 2016 11:01 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

zapraszam w upalne dni - warto obejrzec dobry film czy posłuchac fajnej muzy.. . :wink: :ok:

Marzenia11

Post » Pon cze 27, 2016 10:28 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

ech, podrzucę :ok:

Marzenia11

Post » Pt lip 01, 2016 1:08 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Czy moje płyty są w drodze? Bo cisza :)

Nelly

Post » Sob lip 02, 2016 6:19 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

Nelly pisze:Czy moje płyty są w drodze? Bo cisza :)

Myślała, ze już doszły.
Dałam do wysłania kolezance, zapytam ją, odezwę się w poniedziałek, bo zaraz wyjeżdzam i będę bez netu.

Marzenia11

Post » Śro lip 06, 2016 7:24 Re: Bazarek BEZ ZDJĘĆ.. wywolawcza 2zł.. dla dzieci i nie ty

I co powiedziała w poniedziałek koleżanka?

Nelly

[następna]