Chciałabym podziękować Cindy

Bazarek ma formę licytacji, potrwa do piątku 11 marca do godz.18.00.
Koszt wysyłki ponosi Kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
1.Nowy, okrągły dywanik.Idealny na balkon, ale nie tylko.Moje koty wypróbowały, podobał się bardzo.Średnica 65 cm.
Cena wywoławcza 20 zł.

2.Pasujący kolorystycznie do dywanika kocyk w kolorze amarantowym, z lamówką i aplikacją.To mikrofaza, mięciutka bardzo.Kocyk używany.Wymiary 100 x 76 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

3.Miska przecudnej urody.W jednej części zmieszczą się chrupki, w drugiej na przykład mokra karma.Miska jest używana, ale tylko na spodzie to widać.Jest duża 24 x 14 cm, ciężka.
Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje zabers za wywoławczą.Dziękuję

4.Dwie cudne puszki, a właściwie zamykane metalowe pudełka w kolorze turkusowym i fioletowym.Wymiary 20 x 13 x 7 cm.
Cena wywoławcza każdego 18 zł.

5.Duża puszka o wymiarach 27 x 20 x 12 cm.Używana, ale w stanie bardzo dobrym, naprawdę ładna, sporo karmy ( ok.2kg bezzbożówki na pewno ) się w niej mieści.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje agamalaga za wywoławczą.Dziękuję

6.3 komplety nożyków, małe, poręczne, bardzo ostre.Skąd wiem? Jeden taki komplet sobie zostawiłam i już używałam.
Cena wywoławcza kompletu ( w każdym trzy nożyki) to 3 zł.Kolory trzonków jak na zdjęciach.

a/czarne Licytuje edii za wywoławczą.Dziękuję

7.Na pewno taki komplet do transzowania drobiu przyda się na święta, ale nie tylko.Opakowanie trochę się sfatygowało w podróży, ale oczywiście rzeczy są nowe.
Cena wywoławcza 30 zł.

Licytuje waanka za wywoławczą.Dziękuję

8.Trzy baranki wielkanocne z wełny, robione ręcznie, wypełnione chyba watą.Ładniejsze niż na zdjęciach.Ten większy ma 12 cm, dwa mniejsze 8 cm.
Cena wywoławcza dużego 15 zł, małych 12 zł każdy.

9.Śliczne kurki, ręcznie robione.Mogą być ozdobą koszyczka, stołu, ale i na co dzień mogą służyć jako elegancki "ocieplacz" na jajka na miękko.
Cena wywoławcza 6 zł sztuka, albo cały komplet za 30 zł.

10.Też wielkanocny motyw, bo beżowe zajączki ręcznie robione.Urocze, naprawdę.
Cena wywoławcza każdego 5 zł, komplet za 22 zł.

11.Poszewka, nowa, wymiary 50 x 50 cm.Materiał to coś w rodzaju rypsu, wygląda bardzo szlachetnie.
Cena wywoławcza 6 zł.

Licytuje waanka za wywoławczą.Dziękuje

12.Przepiękny obrus ( 102 x 97 cm) w kolorze pomarańczowym z wyszytymi kwiatkami, takie są mechate.Kolor piękny, a obrus bardzo starannie uszyty.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje FElunia za wywoławczą.Dziękuję

13.Żółtawy , bardzo elegancki obrusik z organzy(?) o wymiarach 80 x 80 cm.Nie da się zrobić zdjęcia oddającego jego urodę.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje waanka za wywoławczą.Dziękuję

Gdyby ktoś chciał takie gratisowe ozdóbki wielkanocne to bardzo proszę.

Tradycyjnie już przepraszam za jakość zdjęć

Zapraszam.