Przepraszam, że takie wygniecione, ale dotychczas nie miałam szafy i były przechowywane razem w torbach
2. Bluzka marszczona Greenpoint różowa - używana, stan bdb, rozm. 36
3. Halka Intimissimi (lub koszulka nocna jak kto woli) - rozmiar S, wykończenie dołu nierozciągliwe, kolor taki burgund może,
8. Koszulka House ze skreślonym "You" - rozmiar S
9. Koszulka Tom Tailor - czerwona, rozmiar XS
10. Koszulka Cherokee rozmiar 36 oliwkowa, dekolt łódka
11. Koszulka Reserved ze znakiem Libra - rozmiar M (ale chyba młodzieżowe, to bardziej na S wygląda), błękit
12. Koszulka Reserved ze znakiem Gemini - rozmiar M (j.w.)
13. Koszulka Reserved ze znakiem Taurus - rozmiar M (j.w.) - jasny róż
14. Sukienka Reporter, rozmiar 36, kolor rdzawo - rudawy, przy wzroście 160 sięga do kolana
16. Spodnie Cubus - rozmiar 36, kolor jasno - szary, nogawka przed kostke, miękki denim
17. Spodnie FUGA, rozmiar z metki 25/32, kolor brudno - oliwkowy, (chyba były skracane, mogę to sprawdzić, zmierzyć)
18. szorty jeansowe Juicy Couture (marka z TKMaxx), rozmiar 26, ma kieszenie oraz wywinięte nogawki z kolorową podszewką
19. Jeansy Mango Bianca - rozmiar 34/XS, czarne, rurki
20. Spodnie Orsay - prosta nogawka, szary melanż, kieszenie zapinane na guziki, nogawka była skracana (mogę zmierzyć), rozmiar S
21. Sweter jasna szarość, zapinany na guziki, rozmiar S/M, (brak metki z firmą ani jakiejkolwiek, mała dziurka po wycięciu metki na górze - widać na zdjęciu, brak paska ale szlufki są..), miły,
22. Stanik sportowy H&M, czarny, rozmiar XS (34), nierozpinany, uprany raz (zeszła farba z napisu z rozmiarem), nie trafiłam z rozmiarem
23. Mango spodnie Bella SuperSlim, rurki czarne, materiał woskowany (przypominający skórę, półmat), rozmiar 36,
24. Leginsy Esmara, elastyczne, szare, rozmiar S, nieużywane
26. Bluza Orsay jasny brąz/ kawa z mlekiem, rozmiar z metki M, jeden rękaw ma odpruty kawałek materiału (na zdjęciu widać),
27. Góra bikini H&M fioletowa bandeau, wiązanie na szyi i plecach sznurkami, rozmiar 34 (XS), nieużywane
28. Top H&M, bez ramiączek, pomarańczowy, rozmiar S,
29. Spodenki jeansowe Cache Cache, nogawka dłuższa niż "za tyłek" minimalnie, rozmiar XS/S (nie ma metki żadnej),
30. Torba na pasku, materiał ekoskóra (czerwone elementy) oraz jakiś sztuczny (te jasne), mieści A4, wąska, firma bliżej nieznana, w środku materiałowa podszewka i jedna kieszonka na suwak
MĘSKIE 31. Skarpetki Livergy, czarne, rozmiar 43-46, nieużywane oczywiście, 3 pary,
32. Kurtka jeansowa Levis, czarny jeans, rozmiar z metki S,
34. Bluza Fred Mello, rozmiar S, granatowa, mam dwie takie same:
- bluza 1
- bluza 2
35. Bluza Fred Mello, rozmiar S, czarna
37. Bluza Bugatti nierozpinana (tylko kilka guzików pod szyją), czarna, trochę sprana, rozmiar L
39. Bluza Armani Jeans wkładana przez głowę, czarna, trochę sprana, rozmiar EU M, USA S, dłuższy tył