Ich chcę chociaż troszkę wspomóc. Na pewno mój "1%" pójdzie w tym roku na FAN, ale teraz robię bazarek z różnościami, które być może Wam się przydadzą.
Zasady tym razem takie: cena wywoławcza każdego fantu to symboliczna złotówka, koszt przesyłki po stronie kupującego, a opakowania po mojej.
Licytujemy 3 dni od każdej oferty.
No to lecimy:
1. mała biała serwetka świąteczna, średnica 30 cm, kolor wzoru zielony i łososiowy z bardzo delikatnym brokacikiem, zdjęcie trochę prześwietlone
do 1.03. godz. 6.40 sprzedana2. mała kremowa serwetka świąteczna, średnica 28 cm, zdjęcie prześwietlone, kolory są żywsze
do 1.03. godz. 6.40 sprzedana3. mała kwadratowa serwetka świąteczna, wymiary 31x31 cm, kolor biały z jasnozielonym i żółtym wzorem
do 1.03. godz. 6.40 sprzedana4. poszewka ozdobna na małą poduszkę 39x39 cm, pomarańczowa, zapinana z tyłu na zamek, nieużywana
5. kominek ceramiczny na tealighty + olejek o zapachu frezji (troszkę zużyłam do nawilżaczy)
do 5.03. godz. 11.50 sprzedany6. bidon z coca-coli, chyba w ogóle nie był używany
do 1.03. godz. 6.40 sprzedany7. płyty z grami, komplet
8. kocie podkładki 2 szt., średnica 10 cm, "dekupażowe", pochodzą z KB, może ktoś chce do kompletu
do 1.03. godz. 6.40 sprzedane9. kalendarz, terminarz, może jeszcze ktoś potrzebuje albo na notes, wym. 17x11 cm
10. kolczyki na posrebrzanych biglach, a może srebrnych, jest próba
do 29.02. godz. 0.30 sprzedane11. kolczyki na posrebrzanych biglach, a może srebrnych, jest próba
do 1.03. godz. 6.40
sprzedane12. kolczyki na met. biglach, czy są posrebrzane? nie wiem
13. kolczyki na met. biglach, czy są posrebrzane? nie wiem
14. komplet plastikowych kolczyków-gwiazdek, truskawki w gratisie, kolory: białe, blady róż, żółte, limonka, zielone, niebieskie, czarne, fiolet, fuksja i czerwone, a jak ktoś lubi różnorodność to są dodatkowo pojedyncze: turkus i jasny fiolet. Można oczywiście rozkompletować
Kolczyki jednak rozkompletowane
Kolory fiolet, fuksja i zielony pojadą do AgaS1987 po 1 zł/parę
15. plastikowe kubeczki dla dzieciaków, cztery wysokie, jeden "kubusiowy" niższy
do 3.03. godz. 1.00 sprzedaneZapraszam

ROZLICZENIE:

==================================================
Razem: 87,10 przelane w zaokrągleniu do 90 zł do FAN 10.03.

.

Przez ten goopi, krótki miesiąc nie mogę się połapać w dacie