Tu zaczyna się historia Bogdana viewtopic.php?f=1&t=171456&start=300
Czarno-czarni jest znana z pomagania na wszelkie sposoby, teraz jej kot jest w potrzebie.
Zasady jak zwykle: ceny kt + koszt przesyłki po stronie szczęśliwego nabywcy.
Zamykamy 17.02. o 12.00
1. Srebrny wisiorek z błyszczącą cyrkonią w kolorze jasnego fioletu cena 5 zł kupiła FElunia

2. Srebrny wisiorek ze szklanym ciemnoniebieskim oczkiem, jak szfirek cena 5 zł kupiła FElunia

3. Biała rzemykowa bransoletka, kupiona kiedyś na PT, niestety dla mnie trochę za luźna, dł. ok. 20 cm, srebrne elementy nie ciemnieją cena 5 zł kupiła aleusha

4. Biała kryształkowa bransoletka na żyłce, kocie oko, szkło, kryształki, el. posrebrzane, długość 16 cm + przedłużka cena 8 zł kupiła Agneska

5. Biało-szafirkowa bransoletka na gumce, mleczne szkło fasetowane, elementy Swarovski light sapphire, przekładka z cyrkoniami i zawieszka z motywem drzewa, najlepiej na nadgarstek 15-16 cm cena 18 zł kupiła alessandra, a właściwie Tuliś dla alessandry

6. Bransoletka w odcieniach błękitu na lince jubilerskiej, niebieski kwarc oraz elementy szklane, akrylowe, perłowe i koralowe, kupiona kiedyś u berni i trochę przerobiona, moja ulubiona

7. Bransoletka z perłowych pastylek w turkusowo-czarną "zebrę", kupiona u berni i lekko zmodyfikowana, długość 17 cm + delikatna przedłużka z "monetą" na końcu cena 8 zł kupiła aleusha

8. Bransoletka z ciemno-turkusowych, drobnych, nieregularnych perełek na żyłce (jak perły rzeczne), kupiona u berni i przerobiona, długość 16 cm + przedłużka cena 5 zł kupiła kocka

9. Bransoletka na gumce z jadeitem, jaspisem i ceramiką, takie trochę "kolory ziemi", najlepiej na nadgarstek 16-17 cm cena 12 zł kupiła Agneska

10. Bransoletka na gumce ze szklanych kostek (jak kwarc dymny) w jasnobrązowym kolorze, najlepiej na nadgarstek 16-17 cm cena 8 zł
11. Bransoletka w odcieniach fioletu na drucie pamięciowym, kuleczki ametystu, kryształki szklane i drobne koraliki Swarovski, zapinana dla bezpieczeństwa na karabińczyk, najlepiej na nadgarstek 16-17 cm cena 15 zł kupiła alessandra

12. Pierścionek z cyrkonią, czyste srebło, średnica wewn. ok. 18 mm cena 12 zł
13. Pierścionek z białymi i żółtymi cyrkoniami, niestety nie srebro, ale się podobnie prezentuje, kupiłam kiedyś na KB, średnica ok. 17 mm 8 zł
14. Bransoletka na gumce w odcieniach czarno-szaro-granatowym, szklane koraliki, agaty, koraliki shamballa i akrylowe kryształki, najlepiej na nadgarstek 15-16 cm cena 10 zł kupiła Agneska

15. Bransoletka z kamieni półszlachetnych/minerałów (howlit, opalit, jadeit) oraz szklanych kulek wyglądających trochę jak agat, dość ciężka, jak to z kamoli, na nadgarstek 15-16 cm cena 15 zł kupiła Agneska

16. Naszyjnik z kości, dłuuugo go mam i fajnie wygląda na golfie, dziś już takiego się nie kupi, to jeszcze z PRL-u cena 15 zł kupiła Norma0204

Zapraszam

ROZLICZENIE:

====================================================================
RAZEM: 143,70 zł przelano do czarno-czarni w zaokrągleniu 145 zł dn. 17.02.