Bazarek potrwa do soboty do godz.18.00, ma formę licytacji.Koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Zapraszam.
1.Papacha firmy H & M.Rozmiar uniwersalny, tak jest na metce ( one size).Uszy zapinane na paski, no typowa papacha.Niektórym osobom jest w czymś takim pięknie, bardzo tego zazdroszczę, bo do tych osób nie należę

Cena wywoławcza 20 zł.

Licytuje aleusha za 21 zł.Dziękuję

2.Przepiękny szal.Musicie mi uwierzyć na słowo, bo mam taki aparat, jaki mam i zdjęcia są kiepskie.Szal jest duży 150 x 104 cm.Metki nie ma, ale musi mieć mohair, jest gruby, ale miękki i leciutki.Z jednej strony kolory żywsze, amarant, bordo, z drugiej bardziej zgaszone.
Cena wywoławcza 18 zł.

Licytuje dorcia44 za 25 zł.Dziękuję

3.Moim zdaniem bardzo ładny szal.Duży ( 200 x 70 cm), ale cienki, mięciutki, pięknie układa się na ramionach.Można go zamotać na szyi.Nie znam składu, ale to chyba akryl.Kolory piękne, to kolory ziemi, tak się to określa.Ma frędzelki.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje psotny kot za 30 zł.Dziękuję

4.Duży termofor ubrany w misia.Nowy był dawno temu, ale nadaje się do użycia.Gucia go pougniatała, a potem uznała, że to fajne posłanko.Spokojnie, nie odejmuję moim kotom "od ust", każdy ma swój osobisty termofor.Ten może się jakiemuś innemu kotu przydać.fajny do transporterka, kiedy na dworze ziąb, albo kot chory i trzeba go ogrzać, chociaż tego nie życzę.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje kocka za 14 zł.Dziękuję

GRATISY:

1.Kotek w koszyczku

2.Karty do gry.Nowe, w bardzo fajnym, metalowym pudełku w kolorze ciemnoczerwonym.

isiaja
3.Bardzo fajna papeteria, ale nie kompletna.Pięć kopert, sześć kart i kilka ( nie liczyłam) arkuszy papieru listowego.

4.Przywieszka do walizki, różowa smyczka, breloczek z żetonem

alessandra
5.Etui na klucze, materiał imitujący lakierowaną skórę, w środku jakby zamsz.Czarne.

6.Nowy, malutki portfelik z dobrej imitacji skóry.Dwie przegródki na monety i jedna kieszeń na banknoty.Tyle.

Zapraszam