Wobec powyższego zamykam ten wątek jeszcze raz dziękuję bardzo serdecznie wszystkim - w swoim i kociastych imieniu - którzy pomogli nam kupując na tym bazarku. Dzięki

Gdyby ktoś jednak jeszcze chciał kupić świąteczną buteleczkę to zapraszam na Pchli Targ

Ewentualny dochód chcę przeznaczyć na moje tymczasy. Wątek maluchów viewtopic.php?f=13&t=171123
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kochani, Święta nie tak daleko

Mam do zaoferowania 13 buteleczek nalewki z pigwy o pojemności 100 ml.
Wszystko robiłam sama. Nalewka była robiona w zeszłym roku, jest na spirytusie, mocna i jak mówili ci co ją pili jest pyszna

Pomysł takiego jej opakowania wpadł mi do głowy no i porobiłam takie prezenciki dla najbliższych

Może i ktoś z was chciałby zrobić taki prezent komuś? Sobie?

10 sztuk ma zakrętki kupne, więc z plombą czy ja to nazwać tym zabezpieczeniem i gwarancją, że to pierwsze otwarcie i założone jak umiałam (nie tak jak fabryka niestety

Praca przy buteleczkach bardzo czasochłonna choć nie wydaje się patrząc na nie

Cena 13 zł za 1 sztukę + wysyłka PP 9,50 - paczką - bo to najtańsza opłata za paczkę do 1 kg. prawda? jak je zapakować, żeby się nic nie stało a i wstążeczki żeby się nie pogniotły to jeszcze nie wiem

-------------ta oferta jest też na Pchlim Targu gdyby przypadkiem były dwie chętne osoby na daną, tą samą butelczynkę to muszę brać pod uwagę czas wysłania postu, za co przepraszam z góry i na wszelki wypadek. Nie przewiduję absolutnie tego typu problemu no ale niby nigdy nic nie wiadomo na pewno

Zapraszam serdecznie do zakupu

1.SPRZEDANE
2.SPRZEDANE
3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11. SPRZEDANE