Bazarek jest w opcji kup-teraz.Koszty przesyłki pokrywa kupujący .
Koty

Fanty na karmę
Nr 1 ,Nowy komin zrobiony i podarowany przez moją znajomą

Nr 2 ,cieplutki, można się owinąć parę razy , nowy zrobiony i podarowany przez moją znajomą.Cena kup-teraz 17zł

Nr 3 cieplutki, można się owinąć parę razy , nowy zrobiony i podarowany przez moją znajomą.Cena kup-teraz 17zł sprzedany

Nr 4 książka , stan idealny .cena kup-teraz 10zł "Emil, czyli kiedy szczęśliwe są psy, szczęśliwy jest cały świat" – to ciepła i sympatyczna opowieść o dogu, który nagle pojawił się w życiu człowieka, stając się tego życia niezbędnym elementem. Opowieść o wzajemnym poznawaniu, rozmowach (tak, tak, ten pies rozmawia), o ludzkich i psich obyczajach, słabościach jednych i drugich, o tworzącym się związku psa z człowiekiem, który nigdy nie będąc przesadnym miłośnikiem zwierząt, nagle został postawiony wobec faktu, że ktoś na czterech łapach koniecznie chce zostać jego przyjacielem, nie odstępuje go na krok i wymaga wzajemności. Opowieść o próbach porozumienia dwóch odrębnych światów, które tak naprawdę wcale nie są odrębne.

Nr 5 ksiązka ,stan idealny cena kup-teraz 10zł sprzedana

Nr 6 sweterek b,ladny taki ażurowy roz 36 . cena kup-teraz 8zł , kolor śliczny czekoladowy

Nr 7 Kolorowa tunika , roz.38 cena kup-teraz 6zł - sprzedane

Nr 8 bluzeczka, ściągana z jednej strony cena kup-teraz 5 zł

Nr 9 Brelok na klucze z Wenezueli .Cena kup-teraz 6zł

[/size]
Nr 1O .Kalendarze , symboliczna cena kup-teraz 5zł -sprzedane