Bazarek ma formę licytacji, koszt wysyłki ponosi Kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Bazarek potrwa do niedzieli do godz.18.00
Zapraszam.
Tradycyjnie już przepraszam za jakość zdjęć, kolory wychodzą paskudne, nie umiem sobie z tym poradzić

1.Posłanko z używanego, mechatego materiału w kolorze cukierkowego turkusu, jak włoskie niebo.W środku jasnoniebieski materacyk.Wymiary 52 x 34 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

2.Posłanko/materacyk do transporterka z bawełny w hipopotamki.W środku zaszyty materacyk.Wymiary 53 x 30 cm.Bardzo ładne kolory, żywsze niż na zdjęciach.Zaletą jest to, że można go przeprasować, to ważne, prawda?
Cena wywoławcza 12 zł.

Licytuje marivel za wywoławczą.Dziękuję

3.Niejako do kompletu termoforek w ubranku hipcia.Kolor ładniejszy niż na zdjęciu, po prostu żywa zieleń.To termoforek Fashy.Używam takich do torby transportowej, kiedy jest zimno, a ja niosę kota do weta.Termoforek długo trzyma ciepło, a nie parzy, kot nie zmarznie.Przydaje się też dla chorego, albo zestresowanego kota.
Cena wywoławcza 12 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

4.Duży termofor w futrzanym pokrowcu, gumowy.Chyba przyda się taki nie tylko kotu.
Cena wywoławcza 15 zł.

5.Rękawica z Zooplusa, nowa.
Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje teesa za wywoławczą.Dziękuję

6.Kosmetyczka, bardzo ładna, nowa w kolorze nasyconego, ciemnego turkusu.Wymiary 14 x 10 x 5 cm, bo to taki mini kuferek jest.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje teesa za wywoławczą.Dziękuję

7.Laserek, made in China, ale świeci, mam taki sam i bywa w użyciu, nie popsuł się jeszcze, a mam go długo.Ma wymienne końcówki.
Cena wywoławcza 5 zł.

Licytuje agnieszka.mer za 6 zł..Dziękuję

8.Ceratowa torba z kotami.Wymiary 36 x 30 x 13 cm.W środku kieszonka zapinana na zamek i kieszonka na komórkę.Poparzcie na metkę

Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje agnieszka.mer za 13 zł.Dziękuję

9.Komplet z używanej mikrofazy, mięciuteńkiej, ale na podusi widać ślady po starych szwach.Wymiary : poducha 42 x 39 cm, malutki kocyk 79 x 50 cm.
Cena wywoławcza 12 zł.

10.Mechata poducha w kształcie serca , z aplikacjami z jednej strony.Kolor to landrynkowy róż.
Cena wywoławcza 5 zł.

11.Moje ulubione materacyki do transporterka.Te mniejsze mają troczki, można przymocować nimi materacyk tak, aby się nie gruchmonił, albo odciąć, chociaż dla kota może to być atrakcja.Dłuższy materacy nie ma troczków.Kolory bardzo intensywne, materacyki są bardzo grube i mięciutkie.Wymiary : szerokość wszystkich 26 cm, długośc krótszych 42 cm, dłuższego 56 cm.
Cena wywoławcza każdego 6 zł.

Licytuje ( trzy) alessandra za wywoławczą.Dziękuję

Wszystkie "tekstylia" wyprałam w pralce i wywirowałam.
Zapraszam.