Na leczenie i opłacenie faktury za operację.
W poniedziałek odbyła się kolejna wizyta u weterynarza z Bastet. Koteczka miała przeprowadzone badanie endoskopowe noska, po którym nareszcie udało się poznać przyczynę jej ciągłego charczenia i duszenia się. Koteczka miała wadę rozwojową i zarośnięte nozdrza.
Dr Skrzypczak pod narkozą przeprowadził zabieg udrożnienia nozdrzy. Po operacji Bastet wyglądała okropnie biednie, z noska i buźki wylewała się krwista piana.
Wg Pana doktora wszystko powinno się samo wygoić w ciągu najbliższego tygodnia, a płyn nagromadzony w nozdrzach i puszkach bębenkowych powinien sam spłynąć.
Niestety ze względu na przeprowadzony zabieg koszty znacznie wzrosły w stosunku do tego, co zakładałyśmy. Łącznie badanie i zabieg kosztowały nas 460 zł. Mamy nadzieję, że to już ostatnie wydatki i nasza trójłapka w końcu będzie zdrowa. Załączamy zdjęcie faktury.
Jak zawsze możecie wesprzeć nas choćby najdrobniejszą wpłatą.
28 10600076 0000330000762960
Fundacja Hospicjum dla Kotów Bezdomnych
Tytułem - Grupa Neko "Cele Statutowe - Bastet"
Tu więcej:
https://www.facebook.com/GrupaNeko/post ... 1829478821
a ja mam używane, ale w bdb stanie klapki dobrej firmy Arena. Rozmiar 38 z "kolcami". Według mnie na 37 dobre. Granatowe.
Cena KT - 40 zł
Wysyłka na mój koszt i po potwierdzeniu wpłaty na konto fundacji. Zakupy dokonane od poniedziałku będą wysyłane po 20 lipca.