Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana, rozliczenie

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie cze 14, 2015 15:41 Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana, rozliczenie

Bazarek dla podopiecznych jaaany i innych osób zajmujących się kotami wolnożyjącymi w Pucku.
Obecnie jaaana przeżywa najazd kociąt: viewtopic.php?f=13&t=162429&start=960
Obrazek

DLA CIEBIE:
1. zegar z budzikiem i pogodynką, świeci się na różne kolory. Może działać na baterie, jak i podłączony do kontaktu. Baterie w zestawie. Nówka sztuka niesmigana, nawet z folią na wyświetlaczu.
Obrazek Obrazek
licytacja od 10 zł, do 20.06, do 19:00
najwyższa oferta
Femka 28 zł

2. ekologiczny notesik z ekologicznym długopisem, rozmiar 1/2 A4.
Obrazek Obrazek
licytacja od 5 zł

3. pendrive - Serce, 16 GB, nówka sztuka nieśmigana, w fabrycznym opakowaniu
Obrazek
licytacja od 5 zł - do soboty, 20.06. do 17:00
wygrała
musia - 16 zł

DLA KOTA:

1. chusteczki nawilżane do wycierania kociej anatomii, jaka uległa zabrudzeniu: frontu, tyłu, łap. Higienicznie, antyalergicznie. Coś dla kotów nie lubiących myć sobie tyłka.
Obrazek
Licytacja od 5 zł, do soboty 20.06. do godz. 17:00

wygrała
Betinka8 - 10 zł

2. chusteczki do dezynfekcji kociej kuwety; po umyciu dodatkowa dezynfekcja lub szybkie czyszczenie przy braku możliwości wymycia. Antyalergicznie, higienicznie, bakteriobójczo. Można też nimi szybko usunąć z podłogi zgubiony urobek i pozostawić podłogę zmytą na czysto. Na górze opakowania urządzenie do wyciągania pojedyńczych chusteczek.
Obrazek Obrazek
Licytacja od 5 zł., do soboty 20.06. do godz. 17:00

wygrała
Femka - 10 zł

Wszystkie fanty są nowe, nieużywane.

Licytacja każdego przedmiotu trwać będzie tydzień od pierwszej oferty. Wygrywający ponosi koszty przesyłki zgodnie z cennikiem PP. W Warszawie możliwy odbiór osobisty.

Wpłaty będą na moje konto, po zakończeniu bazaru i odliczeniu kosztów przesyłek, kwotę z bazarku przeleję na konto Fundacji Kotikowo z dopiskiem „na koty z Pucka”, skan przelewu i rozliczenie przedstawię w tym poście.

Zapraszam serdecznie :D

ROZLICZENIE:

Femka - 50 zł :1luvu:
musia - 22 zł :1luvu:
Betinka8 - 20 zł :1luvu:

Postanowiłam nie pobierać kosztów przesyłki i zaokrąglić nieco kwotę, więc na Puckoty poszło równe 100 zł.

Skan przelewu: Obrazek

Wszystkim licytującym bardzo dziękuję. :)
Ostatnio edytowano Czw cze 25, 2015 22:18 przez MariaD, łącznie edytowano 11 razy
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Nie cze 14, 2015 15:54 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

poproszę 1 i 2 dla kota za wywoławczą :wink:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

Post » Nie cze 14, 2015 16:04 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

A ja dla kota 1 i 2 po 7 zł, dla Ciebie nr 3 wywołuję
Obrazek Obrazek

Thorkatt

Od: Czw sty 04, 2007 23:29

Post » Nie cze 14, 2015 16:09 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

Bardzo Paniom dziękuję za tak dynamiczne rozpoczęcie licytacji. :1luvu:
Obrazek

MariaD

Post » Nie cze 14, 2015 18:00 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

A kociaki są zajęte zabawą piłeczką, ale bardzo dziękują za bazarek :D
Obrazek Obrazek

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Nie cze 14, 2015 18:10 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

Zegar za wywoławczą poproszę. :)
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Nie cze 14, 2015 18:59 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

zegar za 15 poproszę :wink:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie cze 14, 2015 19:16 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

zegar biorę za 2 dychy, ale od razu zaznaczam, że domagam się polskiej instrukcji napisanej dla pięciolatka :lol:

biorę też chusteczki do czyszczenia kuwety za dychę, może być bez instrukcji :twisted:

I jeszcze chciałam powiedzieć, że gdyby jaaana nie wyłapywała wszystkiego, co żyje w okolicy, nie byłoby kłopotu :mrgreen:
Obrazek

Femka

Od: Sob mar 24, 2007 19:56

Post » Nie cze 14, 2015 19:21 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

Femka pisze:zegar biorę za 2 dychy, ale od razu zaznaczam, że domagam się polskiej instrukcji napisanej dla pięciolatka :lol:

No, i tu jest problem. :| Instrukcja jest. Jak dla pięciolatka też. Ale... w językach obcych, w tym angielskim. Podtrzymujesz ofertę?
Obrazek

MariaD

Post » Nie cze 14, 2015 19:24 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

Femka pisze:zegar biorę za 2 dychy, ale od razu zaznaczam, że domagam się polskiej instrukcji napisanej dla pięciolatka :lol:

biorę też chusteczki do czyszczenia kuwety za dychę, może być bez instrukcji :twisted:

I jeszcze chciałam powiedzieć, że gdyby jaaana nie wyłapywała wszystkiego, co żyje w okolicy, nie byłoby kłopotu :mrgreen:

O, przepraszam, nie wszystko. Koty sołtysa zostawiam sołtysowi ;)

jaaana

Post » Nie cze 14, 2015 19:33 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

MariaD pisze:

No, i tu jest problem. :| Instrukcja jest. Jak dla pięciolatka też. Ale... w językach obcych, w tym angielskim. Podtrzymujesz ofertę?

podtrzymuję
zedrę z jaaany na tłumacza :lol:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 14, 2015 19:34 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

jaaana pisze:

O, przepraszam, nie wszystko. Koty sołtysa zostawiam sołtysowi ;)

w ogóle nie zauważyłam tej wycieczki osobistej :twisted:
Obrazek

Femka

Post » Nie cze 14, 2015 19:36 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

Femka pisze:
MariaD pisze:

podtrzymuję
zedrę z jaaany na tłumacza :lol:

Za, ekhem, drobną, dodatkową opłatą mogę przetłumaczyć. :mrgreen:
Obrazek

MariaD

Post » Nie cze 14, 2015 19:45 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

Za podobnie, ekhem, "drobną" ja również mogę. Z niemieckiego tyż :mrgreen:

jaaana

Post » Nie cze 14, 2015 19:50 Re: Coś dla Ciebie, coś dla kota - na DT u jaaana i Puckotki

no prozę, wystarczy grzecznie zacząć licytacje i już się wszyscy zlatują :lol:
i co jest hitem? chusteczki do czyszczenia kuwety :roll:
Obrazek

dalia

Od: Nie maja 09, 2004 16:08

[następna]