Znalazłam w szafie nieco ubrań, w które już się nie mieszczę

Dochód z bazarku zostanie przeznaczony na koty mojej Mamy - Karmelka i Zuzię (Mama jest na emeryturze i chcę wspomóc ją zakupem karmy).

Ubrania są czyste, wyprane. Przy każdej rzeczy podałam wymiary. Jeśli macie jakieś dodatkowe pytania - pytajcie

1. Słoneczne, żółte trampki - stan bardzo dobry
Cena: 10 zł + koszt wysyłki (sprawdzę)
Rozmiar 39 - ale na mnie są za małe, więc to raczej 38.
Długość wkładki: 25 cm
Sprzedane!
2. Bluzka z ptaszkiem - stan bardzo dobry, kolor: kremowy/jasny beż
Cena: 10 zł + koszt wysyłki
Rozmiar z metki: XL, choć to raczej M

Szer. w biuście: 44 cm, pod biustem 39 cm, w biodrach 44 cm, długość 57 cm.
Na plecach większy dekolt i ciekawe wiązanie - jak na zdjęciu
Sprzedane!
3. Mini spódniczka - nieużywana (ha, od razu kupiłam za małą), kolor: beż/oliwka
Rozmiar z metki: 36
Długość: 34 cm, talia 42 cm, biodra 47 cm (choć to raczej biodrówka)
Po bokach ma kieszenie - myślę, że świetna rzecz dla młodej dziewczyny o zgrabnych nogach na nadchodzące lato

4. Sukienka w stylu hippie/etno - stan bardzo dobry, kolor: brąz jak gorzka czekolada
Cena: 20 zł + koszt wysyłki
Rozmiar: myślę, że jakieś 36/38
Wymiary: szerokość w biuście 39 cm (pomieści więcej, bo ma zaszewki

Świetna sukienka, cała z czystej bawełny, ma podszewkę, idealna na lato. Wykończona koronką na dekolcie, ozdobiona drewnianymi koralikami, poniżej rozszerzana, z jakby falban. Nie trzeba jej prasować

5. Krótkie spodenki w kolorze żółtym (jasny, bananowy, słoneczny) - ani razu nienoszone, kupiłam za małe :/
Rozmiar z metki: M
Wymiary: talia 37 cm, biodra 48 cm, długość 30 cm
Bardzo fajne, krótkie spodenki, idealne na lato, i naprawdę śliczny kolor! (i mega wygodne - kupiłam też L z tej samej serii i w lato noszę je bez przerwy, no a te M... cóż... leżą w szafie

Sprzedane!
6. Sportowa spódnica - kolor beż/oliwka
Cena: 15 zł + koszt wysyłki
Marka: Ravel, rozmiar z metki: L
Wymiary: talia 39 cm, biodra 48 cm, długość 68 cm
Bardzo fajna, naprawdę wygodna spódnica o sportowym kroju, z rozcięciem z przodu. Ma kieszenie z przodu oraz z tyłu.

7. Wesoły topik z różowym stworkiem - nosi ślady użytkowania
Cena: 5 zł + koszt wysyłki
Wymiary: szerokość 37 cm, długość 52 cm
Dobry dla dziewczynki lub np. jako piżama na lato dla kogoś, kto jest szczuplejszy

Koszt wysyłki - trampki 9,5, a reszta ubrań pewnie jakieś 4-6 zł, oczywiście przy zamówieniu kilku rzeczy na raz koszt jest niższy

Jeśli mam coś dokładniej pomierzyć bądź sfotografować - dajcie znać!
Wielkie dzięki!