Dochód z bazarku przeznaczony jest na zwierzyniec z tego wątku. Pani Basia jest samotną osobą chorą na raka, równie dzielną, co potrzebującą. Pod opieką ma stadko pięknych kotów, dwa dogi i buldożka

EDIT: miałam dziś u siebie babską imprezę i całkiem sporo z tych fantów kupiły lub wzięły dla innych osób do obejrzenia moje koleżanki

Oto fanty:
1. BLUZKO-TUNIKA rozmiar 34-36. Cienka bawełna czerwona z białymi wzorkami.
REZERWACJA poza forum.
Foto metki (Kappahl)
2. SUKIENKA rozmiar 36. Bawełna cienka czarna z uroczą czerwoną wstążeczką (zdjęcie jest bledsze od rzeczywistości) i koronką. Sukienka może być traktowana jako letnia lub jako wieczorowa.
REZERWACJA poza forum.
Foto całej sukienki.
3. MINISPÓDNICZKA z ukośnym rozcięciem. Kolor ciemnogranatowy, prawie czarny. Rozmiar 36 (metka mówi "40", ale to włoskie 40, nie nasze).

Foto metki (Gucci)
4. HALKA pod spódniczkę. Rozmiar od 34 do 38 powinien się zmieścić

5. TOP bieliźniany rozmiar 34-36. Elastyczny. Wyszczuplający, jeśli ktoś w tym rozmiarze ma jeszcze ambicję się wyszczuplać

6. TUNIKO-SUKIENKA z falbanką. Materiał sztuczny, ale miły w dotyku, miękki, lejący się. Wiązana pod biustem. Rozmiar 36.
REZERWACJA poza forum.
Foto metki (Miss Selfridge)
7. SUKIENKA fioletowa, wiązana pod biustem, cienka bawełna. Dół bardzo szeroki (na upartego sukienka mogłaby robić za ciążową), fajnie się kręci, a do tego ma kieszonki! Rozmiar 36-38.
SPRZEDANE poza forum!
8. SUKIENKA czarna - znowu materiał sztuczny, ale miły, lejący, pięknie układa się na ciele i podkreśla figurę. Rozmiar 36.
SPRZEDANE poza forum!
9. SPÓDNICA długa aż do samej ziemi - przynajmniej jak ja mierzyłam, a mam 165 cm wzrostu. Rozmiar 36-38. Bawełna nieco sztywna.

10. BLUZKA wieczorowa - dół gorsetowy zapinany na haftki (na średniej wielkości biust), góra i rękawy z przezroczystego, czarnego szyfonu. Ładnie podkreśla figurę. Rozmiar 36.
REZERWACJA poza forum.
Na życzenie mogę podać wymiary ciuchów w centymetrach.
Za chwilę wrzucę pozostałe, nieciuchowe fanty.