KUPIĘ puszkę na karmę 4kg lub więcej

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw paź 16, 2014 14:29 KUPIĘ puszkę na karmę 4kg lub więcej

Ponieważ nie mam czasu śledzić non stop ofert na forum, a puszki na 4 kg karmy (może być też większa) potrzebuję, proszę o info via PW, gdyby ktoś miał do sprzedania takową. Najlepiej w trybie bazarkowym, czyli dochód przeznaczony na koty w potrzebie. Jeśli ktoś wskaże mi, gdzie można taką puszkę kupić "na mieście" (w stolicy), to skuteczne (skutkujące zakupem) wskazanie nagrodzę wpłatą 10zł na cel kociocharytatywny wskazany przez dawcę dobrej rady :)

Na info w komentarzach w wątku mogę nie reagować - natomiast powiadomienia o PW przychodzą mi na maila i zareaguję na pewno.

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43

Post » Czw paź 16, 2014 15:25 Re: KUPIĘ puszkę na karmę 4kg lub więcej

Dziwne rzeczy dzieją się z moją skrzynką PW. Dostałam właśnie zawiadomienie na maila, że przyszła wiadomość następującej treści.. itd. (dzięki, Wistra!), ale gdy zaglądam do skrzynki forumowej, nie ma tam tej wiadomości, za to jest inna, którą wykasowałam wcześniej, a ona "wróciła do życia". Nic z tego nie rozumiem... Ale dobrze, że powiadomienia na maila działają.

Wasylisa

Od: Sob lis 02, 2013 14:43