Na wydatki z nimi związane zostaną przeznaczone wpływy z tego bazarku.
Szczególne kłopoty mam z Zazulką, która wreszcie po roku walki z kryształami w moczu ma dobre wyniki, niestety zdarza się jej ciągle sikać poza kuwetę.
Kolejny bazarek z biżuterią własnoręcznie wykonaną.
1.

Drobne kolczyki w stylu etno, zrobione z kul malowanego drewna i elementów w kolorze starego złota. Długość: 4 cm z biglem
KUP TERAZ: 3 zł
KUPIŁA: Czarno-czarni
2.

Kolczyki wykonane z koralików kokosowych, kuleczki z masy perłowej w kolorze niebieskim, zamykane bigle.
Długość: 6 cm
KUP TERAZ: 10 zł
3.

Kolczyki długie, eleganckie, powabne. Wykonane z kamyków o nazwie kwarc niebiański z posrebrzanymi elementami.
Długość: 7 cm
KUP TERAZ: 13 zł
4.

Kolczyki bardzo efektowne, wykonane z bigli tzw. rybek i koralikach ceramicznych. Długość całego kolczyka: 7, 5 cm.
KUP TERAZ: 12 zł
5.

Kolczyki również na długich biglach rybkach, tym razem z koralikami z korala. Długość: 7,5 cm.
6.

Bransoletka wykonana z kamieni korala białego, przekładek z cyrkoniami i elementami posrebrzanymi. Pasuje na nadgarstek: 16-17 cm. W razie potrzeby mogę przedłużyć łańcuszek i będzie pasował też na większy obwód.
KUP TERAZ: 15 zł
7.

Bransoletka z koralików modułowych z kotkiem. Pasuje na nadgarstek: 16-18 cm. Poprzez dołożenie łańcuszka mogę zwiększyć długość bracoletki.
KUP TERAZ: 13 zł
8.

Bransoletka sznurkowa z rurkami. Na nadgarstek: 17-18 cm albo więcej (łańcuszek przedłużający ma długość 2,5 cm.
KUP TERAZ: 12 zł
9.

Brelok z kotkiem, długość: 9 cm.
KUP TERAZ: 5 zł
Koszt przesyłki: wg cennika poczty polskiej http://cennik.poczta-polska.pl/usluga,k ... econa.html
Serdecznie zapraszam