Wątki : viewtopic.php?f=13&t=151707 viewtopic.php?f=13&t=155844 viewtopic.php?f=13&t=158044
Większość rzeczy uszyłam sama, niektóre p.Iza i jakość tych jest zdecydowanie lepsza.Wszystko czyste, uprane, uprasowane.
Bazarek potrwa tydzień od pierwszej oferty, koszt wysyłki ponosi kupujący wg cennika Poczty Polskiej.
Koniec bazarku w piątek o godz.17.00
1.Okrągła poducha z czerwonego aksamitu o średnicy 43 cm.Ma wszyty zamek, w środku materacyk w paski.Nie jest bardzo gruba, ale ciepła i moje koty ją wypróbowały przed upraniem.Zwłaszcza Guci przypadła do gustu.Kolor jest piękny, czerwone wino, przy świetle staje się jeszcze bardziej intensywny.Mój aparat robi koszmarne zdjęcia.
Cena wywoławcza 15 zł.

2.Duże posłanko z czerwonego aksamitu j/w.Z tyłu na zakładkę, w środku materacyk z kołdry 100% wełny.Miękkie to i ciepłe, chociaż nie bardzo grube.Rozmiar 53 x 43 cm.
Cena wywoławcza 18 zł.

3.Parapetnik z aksamitu j/w.Rozmiar 51 x 30 cm.Z tyłu na zakladkę, w środku wełniany materacyk.
Cena wywoławcza 18 zł.

4.Cała seria różowych posłanek.Materiał puchaty, taki "karakułowaty".Od spodu poliestrowa podszewka w takim samym kolorze.Dwa są z zaszytym materacykiem w środku, dwa są takie, że materacyk można wyjąć, jest zostawiony otwór.Nie przyszywałam rzepów, nie jest to potrzebne, a rzepów nie lubię, różne rzeczy się do nich przyklejają i wygląda to niechlujnie.
a/ nie otwierane, wymiary 63 x 32 cm
b/z białą kołderką w środku 56 x 35 cm
c/nie otwierane 62 x 32 cm
d/ otwierane, materacyk w misie 65 x 26 cm
Pierze się to bez problemu, szybko schnie, nic nie farbuje.
Cena wywoławcza każdego 20 zł.

5.Pufa z różowego materiału j/w.W środku coś w rodzaju materaca z gąbki obszytego fioletowym, śliskim materiałem.Napisane, żeby nie prać

Cena wywoławcza 30 zł.

Licytuje alessandra za wywoławczą.Dziękuję

6.Bardzo ładne posłanka uszyte przez p.Izę.Materiał to ręcznie tkana bawełna w przepięknym, czerwonym kolorze.Posłanka maja zamki, w środku materacyki w misie.Na zdjęciach kolory wyblakłe, ale taki mam aparat i już

Cena wywoławcza każdego 10 zł.

7.Cztery liliowe posłanka.Wszystkie zaszyte z materacykami w środku, nie dało się inaczej, materiał wyjątkowo gruby i puchaty.Od spodu poliestrowa podszewka.Posłanka różnią się tylko rozmiarami.Są bardzo grube, ale leciutkie, łatwe do prania.Kolor leśnych fiołków, bardzo piękny, naprawdę.Proszę brać poprawkę na jakość zdjęć robionych moim aparatem.
Cena wywoławcza każdego 20 zł.
a/ 62 x 26 cm
b/ 62 x 28 cm
c/ 62 x 40 cm-rezerwacja Yoanne.
d/ 65 x 40 cm Licytuje Yoanne za wywoławczą.Dziękuję

Różowe i liliowe posłanka są śliskie, ale można temu zapobiec.Wypróbowałam matę antypoślizgową.Wystarczy kawałek i ani drgnie.Mogę się tym podzielić, ale jest do kupienia w każdym prawie sklepie z artykułami gospodarstwa domowego

8.Szeleszczący worek z mikrofibry chyba, bardzo miły, żółty materiał.W środku coś, co szeleści okrutnie.Długość ok.40 cm, średnica koła 25 cm.Można prać w temp.60 stopni

Cena wywoławcza 12 zł.

9.Wyjątkowo ładna, żakardowa torba na zakupy.Rozmiar 40 x 32 cm.Musicie uwierzyć na słowo, że jest ciemnobrązowa i koty nie są takie rozmyte.
Cena wywoławcza 15 zł.

Licytuje sroka7 za wywoławczą.Dziękuję

10.Cudny piórnik z czarnego jak heban aksamitu w kształcie kotki-pingwinki.
Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje fonja za wywoławczą.Dziękuję

11.Kubek z kotami, bardzo na czasie bo w zimowej scenerii.Znowu niewyraźne zdjęcia

Cena wywoławcza 10 zł.

Licytuje aannee99 za 11zł..Dziękuję

12.Piękna, odblaskowa obroża dla psa.Kupił ją w Niemczech syn znajomej dla psa, który mógłby na szyi nosić pasek od zegarka

Cena wywoławcza 18 zł.

13.Bardzo ładny breloczek Pedigree, w pudełeczku wyłożonym czymś aksamitnym.Kolor to matowe srebro.Piękny, moja siostra sobie kupiła taki na bazarku, ale widziała go w realu.Nie umiem zrobić lepszego zdjęcia, próbowałam wiele razy.
Cena wywoławcza 10 zł.

No, tak

Zapraszam.