Moderator: Moderatorzy
Iskra_ pisze:Kalendarz ścienny Kociego Życia na 2011 rok.
Kochani. W zeszłym sezonie nasz kociożyciowy kalendarz cieszył się tak dużym powodzeniem, że postanowiliśmy tym razem przygotować się wcześniej. Dlatego z radością informujemy, że czwarta edycja naszego kalendarza-cegiełki jest już dostępna. Tym razem proponujemy Wam ciekawy styl "retro". Na zdjęciach, jak zwykle, koty którym pomagają nasi wolontariusze. Jedną z "gwiazd" jest nasz fundacyjny podopieczny - Mikołaj Nerkowiec, który dziś ma się dobrze i mieszka w swoim domu w Krakowie. Mamy nadzieję, że nowy kalendarz przypadnie Wam do gustu, tak jak poprzednie edycje.
Aby otrzymać kalendarz, należy wpłacić na konto naszej Fundacji darowiznę w wysokości 20 zł. W wypadku wybrania opcji wysyłki kalendarza do podanej wyżej kwoty należy doliczyć koszty przesyłki (1szt. - 9zł; 2szt. - 10zł; 3szt. - 12zł; 4szt i więcej - 15zł). Możliwy jest również odbiór osobisty kalendarza na terenie Wrocławia lub w Gliwicach.
Bardzo serdecznie zapraszamy wszystkich do zakupu naszej cegiełki - pieniążki zgromadzone w ten sposób pozwolą nam pomagać potrzebującym kotom przez kolejny rok.
Fundacja Kocie Życie,
konto Alior Bank: 30 2490 0005 0000 4500 8315 1633
konto PKO: 19 1240 4025 1111 0010 2051 1747
BARDZO WAŻNE: W tytule wpłaty wpisać wyłącznie: DAROWIZNA NA CELE STATUTOWE.
nick z miau; wpłata na cele statutowe".
Tutaj można obejrzeć tegoroczny kalendarz
http://www.kociezycie.pl/?action=strona&site=137
Kalendarz można zamawiać przez formularz na stronie jak i ten wątek:)
MariaD pisze:Ja chcę jeden.
Kto z Warszawy się do mnie dołączy coby zminimalizować koszty przesyłki?
ewkaa pisze:MariaD pisze:Ja chcę jeden.
Ja też jeden poproszę
MariaD pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:Ja chcę jeden.
Ja też jeden poproszę
Dobra, ja zaplace za 2 (na razie) i przesyłke, potem się rozliczymy.
Kto jeszcze z Warszawy chętny na kalendarz z odbiorem u mnie? Mizianie Hrabini Bajry - gratis.
MariaD pisze:ewkaa pisze:MariaD pisze:Ja chcę jeden.
Ja też jeden poproszę
Dobra, ja zaplace za 2 (na razie) i przesyłke, potem się rozliczymy.
Kto jeszcze z Warszawy chętny na kalendarz z odbiorem u mnie? Mizianie Hrabini Bajry - gratis.
vega013 pisze:Dołączam się z dwoma kalendarzami przysłanymi w tubie.
MariaD pisze:vega013 pisze:Dołączam się z dwoma kalendarzami przysłanymi w tubie.
Ale chodziło o to by wszystkie kalendarze szły w jednej przesyłce.![]()
Jeżeli da się 4 szt. zapakować w tubie - proszę bardzo. Jeszcze kwestia zapłaty. Zapłaciłaś już za kalendarz i przesyłkę? Jeżeli tak, to nie da się połączyć przesyłek.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 237 gości