Tu wątek Kociej Arki: viewtopic.php?f=1&t=109235
Zasady bazarku: Licytujemy każdą rzecz przez 5 dni, możliwa opcja Kup Teraz. Kupujący płaci za wysyłkę - ZAWSZE jest to jednak przesyłka rejestrowana (list polecony lub paczka).
Wpłaty zbieramy na moje konto, które podam na PW po zakończeniu licytacji, ja przekazuję kasę Andżelice a ona potwierdzi wpłatę. Ja ze swojej strony staram się wysyłać rzeczy jak najszybciej po wpłynięciu kasy na konto (sprawdzam codziennie) i zminimalizować koszty wysyłki.
No to lecimy z tym koksem - jeśli potrzebne obmierzenie czegoś to krzyczeć! Ciuchy są wyprane, ale nie prasowałam

DZIAŁ I - COŚ NA DÓŁ
1. "Cygańska" spódnica. Kupiona na KB - na 99% to Marks&Spencer - metka się nie zachowała bo była potrzeba wymiany gumy, co zrobiła profesjonalna krawcowa. Z metki to był rozmiar 36, ale jest większa - 38 na pewno, na większą dziewczynę też ok, po prostu będzie mniej zmarszczona

sprzedana za 10 zł

(zapłacone-wysłane)
2. Klasyczna, dżinsowa midi (dł. 62 cm). Prosta, jedynie dyskretne metalowe ozdoby przy kieszeniach. Rozmiar 10 (to chyba 38?), pas 70 cm.
sprzedane za 10 zł

(wysłane)
3. Włoska spódniczka o ciekawych kieszeniach, z tyłu możliwość wysokiego rozpięcia suwaka. Na mnie niestety za szeroka w biodrach a szkoda, bo sexy podkreśla zaokrąglenia "Ówdzie"

Wywoławcza: 8 zyli, kup teraz: 10 zł