zapraszam na bazarek, z którego dochód zostanie przeznaczony dla Dżokiego.. Dżoki mieszkał sobie na wysypisku śmieci.. razem z mamą, trzema siostrzyczkami i braciszkiem z późniejszego miotu, tatą, i trzema kotami.. zabrałam stamtąd kotkę Fredzię (już w domku), mamę i rodzeństwo (są już w domkach).. a teraz Dżokiego - aby on też mógł cieszyć się życiem.. do tej pory mieszkał w zrujnowanym kojcu ze zgniłą słomą.. marz okrutnie, bo jest mały i ma króciutką sierść.. przeganiany kijem, bał się ludzi.. często plątał się w okolicach zakopianki.. gdyby zgarnęła go straż miejska i zawiozła do schronu, prawdopodobnie nigdy by z niego nie wyszedł, bo bał się człowieka i siedziałby skulony w kącie.. zabrałam go do hotelu koło wieliczki, a koszty hotelowania wzięłam na siebie (niestety to koszt 450 zł miesięcznie - łał).. jest już tam ponad 2 miesiące i miewa się coraz lepiej.. merda ogonem, że aż miło.. zaszczepiłam go.. pozostaje znaleźć mu kochany domek.. i wyrwać z wysypiska jeszcze jego ojca (przekochanego dużego białego kudłatego Misia)..

a na bazarku zachęcam do kupienia
PICIU, CUKIER I DO SPANIA:)
bazarek trwa do 29 marca do godz. 21:00
koszty wysyłki po stronie Kupującego
w Krakowie możliwy odbiór osobisty
PICIU
1. Wódeczka smakowa gruszkowa. Z gruszką. 700 ml. Alk. 40%.
Cena wywoławcza: 15 zł.
licytuje dagmara-olga: 15 zł
przebija Adrianapl za 16 zł
przebija bbd2 za 18 zł
przebija Adrianapl za 19 zł
i wygrywa bbd2 za 20 zł

2. Wódeczka smakowa czereśniowa. 700 ml. Alk. 40%.
przebija Adrianapl za 16 zł
przebija bbd2 za 18 zł
przebija Adrianapl za 19 zł
i wygrywa bbd2 za 20 zł

3. Wódeczka „VODKA GORAL”. 700 ml. Alk. 40%.
przebija bbd2 za 18 zł

4. A zestaw wyglądałby tak

CUKIER
5. Jajeczka z czekolady z likierami (wiśniowym, jajecznym, czekoladowym) – nr 1. 15 sztuk w opakowaniu.
Cena wywoławcza: 5,5 zł.
licytuje mar9: 5,5 zł
przebija bbd2: 8 zł

6. Jajeczka z czekolady z likierami (wiśniowym, jajecznym, czekoladowym) – nr 2. 15 sztuk w opakowaniu.
Cena wywoławcza: 5,5 zł.
licytuje anna09: 15 zł

7. Bombonierka „GRADIMENTO” 230g (baryłeczki z likierem orzechowym, migdałowym i wiśniowym).
Cena wywoławcza: 9 zł.
licytuje mar9: 9 zł
przebija bbd2: 10 zł

8. Duuuża bombonierka „MERCI”, 400g. Cena w sklepie to ok. 28 zł.

I DO SPANIA..
9. Halka w kolorze kremowym. Rozmiar S (ale taki większy). Nowa.