Przykra sprawa...

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt sie 19, 2011 23:33 Re: Przykra sprawa...

Marlon pisze:Tylko Jessi74 nie otrzymała paczki, tu zawiniła jedynie poczta.

Pieniądze już przesłane do jessi74, lalka zorientuje sie na poczcie co z paczką jak będzie miała wolne w dzień, pracuje od 7 do 19. Jessi74 daj znać jak kasa dojdzie albo paczka.

bo tylko do mnie miał fant iść pocztą :wink: Agonis jest z tego samego miasta , ale fantów tez nie mogła sie doczekać :wink:
Marlon, po Twojej interwencji nastąpił natychmiastowy zwrot pieniędzy na moje konto. Dziękuję za Twoje zaangażowanie.
Ale wracając do lalka999 to obiecała ona przesłać potwierdzenie nadania i poprosiłam ją też o potwierdzenie złożenia reklamacji na poczcie, bo takową rzekomo złożyła. Poczekam tutaj, żeby wyjaśnić sprawę. :wink:

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob sie 20, 2011 8:00 Re: Przykra sprawa...

Ja tez chyba bede musiała wylać swoje żale, bo juz trace cierpliwość. Zaczekam jeszcze do poniedziałku. :roll:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Czw sie 25, 2011 6:09 Re: Przykra sprawa...

Chciałam oficjalnie napisać że w związku z ciężką chorobą i bardzo poważną operacja mojego psa jestem do tyłu z wysyłkami fantów bazarkowych i nie wynika to z tego że nie chce czy że to jakiś przekręt. Po prostu nie mam z kim jej zostawić ani nie mam kogo poprosić o wysłanie.
Stan jest na tyle poważny że ona bez opieki pozostać nie może .

Bardzo przepraszam :oops: :oops: jak tylko sytuacja się unormuje wszystko zostanie wysłane.
Nie czuje się z tym komfortowo bo w domu nauczono mnie że wszystko powinno być robione na bieżąco ......
IT'S OVER

Etiopia

Od: Pt gru 09, 2005 11:26

Post » Nie sie 28, 2011 19:56 Re: Przykra sprawa...

jessi74 pisze:

Pieniądze już przesłane do jessi74, lalka zorientuje sie na poczcie co z paczką jak będzie miała wolne w dzień, pracuje od 7 do 19. Jessi74 daj znać jak kasa dojdzie albo paczka.

bo tylko do mnie miał fant iść pocztą :wink: Agonis jest z tego samego miasta , ale fantów tez nie mogła sie doczekać :wink:
Marlon, po Twojej interwencji nastąpił natychmiastowy zwrot pieniędzy na moje konto. Dziękuję za Twoje zaangażowanie.
Ale wracając do lalka999 to obiecała ona przesłać potwierdzenie nadania i poprosiłam ją też o potwierdzenie złożenia reklamacji na poczcie, bo takową rzekomo złożyła. Poczekam tutaj, żeby wyjaśnić sprawę. :wink:

no niestety maila z potwierdzeniem nadania nie otrzymałam do tej pory, ani potwierdzenia złożenia reklamacji , sprawa jest więc oczywista dla mnie, że po interwencji na wątku chorej kotki otrzymałam zwrot pieniędzy, żeby mnie uspokoić i tym samym żebym nie "bruździła" na wątku, uznaję że żadnej wysyłki nie było, mimo że już dawno bazarek zakończony :?
na wątku komentarzowym wystawię negatyw

jessi74

Od: Sob kwi 11, 2009 23:21

Post » Sob wrz 03, 2011 9:33 Re: Przykra sprawa...

A ja z innej strony - bardzo proszę wpisujcie w tytule przelewów swoje nicki z forum, bo jak idą pieniądze bezpośrednio do DT to trudno jest potem połączyć wpłaty z wysyłką. A na dodatek przy kontach są stałe adresy zamieszkania i konto np TŻ :mrgreen: Szkoda czasu na ustalanie kto zacz?
11.03.2011 Śpij słodko Bajeczko.
Obrazek

krakusik8

Od: Nie mar 29, 2009 23:01

Post » Czw wrz 22, 2011 8:42 Re: Przykra sprawa...

Chciałam wpisać rozliczenie mojego sobotniego bazarku i nie mam gdzie, bo wątek zniknął 8O

OLEJEK Z DZIURAWCA – ostatni raz bazarku - KONIEC

Pomyłka? ... Problemy techniczne? ... Czy wybrani przeze mnie beneficjenjenci bazarku komuś się nie spodobali :?:
Obrazek

Każda przykrość nas dotyka, tylko niektóre szczególnie.

Amika6

Od: Śro sty 24, 2007 18:48

Post » Czw wrz 22, 2011 9:41 Re: Przykra sprawa...

Mi też nie wyświetla 8O w ;swoich postach' też nie mam, a brałam udział

milu

Od: Nie lis 30, 2008 10:47

Post » Śro paź 12, 2011 13:46 Re: Przykra sprawa...

Czy ktoś wie, co się dzieje z caty? W rozmowie telefonicznej umawiałam się z nią, że wyślę jej tomik moich wierszy. Podyktowała mi adres. Ulica ...dzka. Możliwe, że źle usłyszałam, wróciło z adnotacją, że takiej ulicy nie ma. Sprawdziłam, ulica ...ska, nie ...dzka. Możliwe, że albo caty źle wymówiła, albo ja źle usłyszałam. Wysłałam priorytet polecony. Następnego dnia wieczorem zadzwoniłam, czy jest. Nie, ale listonoszka chodzi co 2 dni. Po 2 tygodniach wróciło z adnotacją, że nie odebrano w terminie. Caty nie odpowiada na smsy ani maila, telefonu nie odbiera (choć w trakcie którejś mojej próby z kimś rozmawiała, więc telefon ma w zasięgu ręki). Nie wiem, co robić...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro paź 12, 2011 14:01 Re: Przykra sprawa...

jessi74 pisze:

do mnie kiedys tez ktos z miau wyslal list poczta, ale zwykly list i do dzis tego nie dostalam. Podobnie bylo kiedy ja jednej osobie wysylalam z mojego bazarku fanty, tez niestety zwyklym listem.... i nie dotarly do dzis... Po tych sytuacjach nauczylam sie, zeby wysylac wszystko POLECONYM conajmniej. Moze byc zwykly polecony, byleby tylko osoba wysylajaca miala dowod na to, ze wogole wyslala, bo inaczej mam prawo przypuszczac, ze ktos nabil mnie w butelke.
Tak wiec jesli nie dochodza do was fanty wysylane listem zwyklym-to wysylajcie chocby POLECONYM. W ten sposob strony maja wieksza "gwarancje" ze wszystko dojdzie na miejsce w odpowiednim czasie. A nawet jesli nie to wiadomo, kogo obciazyc odpowiedzialnoscia za to.
Ja po tamtych wydarzeniach stracilam zaufanie do poczty, dlatego teraz wszystko wysylam poleconym, co i wam radze.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro paź 12, 2011 23:00 Re: Przykra sprawa...

Albo chociaż priorytetem - też docierają, w przeciwieństwie do ekonomicznych zwykłych.

Danzig

Od: Pt sty 15, 2010 16:09

Post » Czw paź 13, 2011 6:59 Re: Przykra sprawa...

Kociara82 pisze:
jessi74 pisze:

do mnie kiedys tez ktos z miau wyslal list poczta, ale zwykly list i do dzis tego nie dostalam. Podobnie bylo kiedy ja jednej osobie wysylalam z mojego bazarku fanty, tez niestety zwyklym listem.... i nie dotarly do dzis... Po tych sytuacjach nauczylam sie, zeby wysylac wszystko POLECONYM conajmniej. Moze byc zwykly polecony, byleby tylko osoba wysylajaca miala dowod na to, ze wogole wyslala, bo inaczej mam prawo przypuszczac, ze ktos nabil mnie w butelke.
Tak wiec jesli nie dochodza do was fanty wysylane listem zwyklym-to wysylajcie chocby POLECONYM. W ten sposob strony maja wieksza "gwarancje" ze wszystko dojdzie na miejsce w odpowiednim czasie. A nawet jesli nie to wiadomo, kogo obciazyc odpowiedzialnoscia za to.
Ja po tamtych wydarzeniach stracilam zaufanie do poczty, dlatego teraz wszystko wysylam poleconym, co i wam radze.

Ja do caty wysłałam priorytetem poleconym.

MaryLux

Post » Czw paź 13, 2011 17:20 Re: Przykra sprawa...

Danzig pisze:Albo chociaż priorytetem - też docierają, w przeciwieństwie do ekonomicznych zwykłych.

Oj, niekoniecznie :( Kociara82 ma rację, najlepiej poleconym, wtedy przynajmniej można wyśledzić w którym momencie list zaginął i jakoś go odzyskać.

Lemoniada

Od: Pon maja 29, 2006 18:56

Post » Nie paź 16, 2011 9:40 Re: Przykra sprawa...

MaryLux pisze:Czy ktoś wie, co się dzieje z caty? W rozmowie telefonicznej umawiałam się z nią, że wyślę jej tomik moich wierszy. Podyktowała mi adres. Ulica ...dzka. Możliwe, że źle usłyszałam, wróciło z adnotacją, że takiej ulicy nie ma. Sprawdziłam, ulica ...ska, nie ...dzka. Możliwe, że albo caty źle wymówiła, albo ja źle usłyszałam. Wysłałam priorytet polecony. Następnego dnia wieczorem zadzwoniłam, czy jest. Nie, ale listonoszka chodzi co 2 dni. Po 2 tygodniach wróciło z adnotacją, że nie odebrano w terminie. Caty nie odpowiada na smsy ani maila, telefonu nie odbiera (choć w trakcie którejś mojej próby z kimś rozmawiała, więc telefon ma w zasięgu ręki). Nie wiem, co robić...

Czyli po historii z Wdowim Wzgórzem nic się nie zmieniło...
Karolina

karolinah

Od: Wto gru 05, 2006 17:05

Post » Nie paź 16, 2011 11:15 Re: Przykra sprawa...

Kociara82 pisze:
jessi74 pisze:

Zgadzam Się z Kociarą... Pracuję w jednym z banków, przy obsłudze kart i wiem ile przesyłek do klientów nie dociera, tylko ja w ciągu każdego dnia odbieram mniej więcej 3-5 telefonów właśnie z tą informacją, a listy są wysyłane właśnie przesyłką zwykłą, ekonomiczną. Poczta Polska to jakiś trójkąt bermudzki :/ więc warto zainwestować w inną przesyłkę...

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Nie paź 16, 2011 12:27 Re: Przykra sprawa...

karolinah pisze:
MaryLux pisze:Czy ktoś wie, co się dzieje z caty? W rozmowie telefonicznej umawiałam się z nią, że wyślę jej tomik moich wierszy. Podyktowała mi adres. Ulica ...dzka. Możliwe, że źle usłyszałam, wróciło z adnotacją, że takiej ulicy nie ma. Sprawdziłam, ulica ...ska, nie ...dzka. Możliwe, że albo caty źle wymówiła, albo ja źle usłyszałam. Wysłałam priorytet polecony. Następnego dnia wieczorem zadzwoniłam, czy jest. Nie, ale listonoszka chodzi co 2 dni. Po 2 tygodniach wróciło z adnotacją, że nie odebrano w terminie. Caty nie odpowiada na smsy ani maila, telefonu nie odbiera (choć w trakcie którejś mojej próby z kimś rozmawiała, więc telefon ma w zasięgu ręki). Nie wiem, co robić...

Czyli po historii z Wdowim Wzgórzem nic się nie zmieniło...

Niestety...

MaryLux

[poprzednia][następna]