jessi74 pisze:Marlon pisze:Tylko Jessi74 nie otrzymała paczki, tu zawiniła jedynie poczta.
Pieniądze już przesłane do jessi74, lalka zorientuje sie na poczcie co z paczką jak będzie miała wolne w dzień, pracuje od 7 do 19. Jessi74 daj znać jak kasa dojdzie albo paczka.
bo tylko do mnie miał fant iść pocztą

Agonis jest z tego samego miasta , ale fantów tez nie mogła sie doczekać
Marlon, po Twojej interwencji nastąpił natychmiastowy zwrot pieniędzy na moje konto. Dziękuję za Twoje zaangażowanie.
Ale wracając do lalka999 to obiecała ona przesłać potwierdzenie nadania i poprosiłam ją też o potwierdzenie złożenia reklamacji na poczcie, bo takową rzekomo złożyła. Poczekam tutaj, żeby wyjaśnić sprawę.

do mnie kiedys tez ktos z miau wyslal list poczta, ale zwykly list i do dzis tego nie dostalam. Podobnie bylo kiedy ja jednej osobie wysylalam z mojego bazarku fanty, tez niestety zwyklym listem.... i nie dotarly do dzis... Po tych sytuacjach nauczylam sie, zeby wysylac wszystko POLECONYM conajmniej. Moze byc zwykly polecony, byleby tylko osoba wysylajaca miala dowod na to, ze wogole wyslala, bo inaczej mam prawo przypuszczac, ze ktos nabil mnie w butelke.
Tak wiec jesli nie dochodza do was fanty wysylane listem zwyklym-to wysylajcie chocby POLECONYM. W ten sposob strony maja wieksza "gwarancje" ze wszystko dojdzie na miejsce w odpowiednim czasie. A nawet jesli nie to wiadomo, kogo obciazyc odpowiedzialnoscia za to.
Ja po tamtych wydarzeniach stracilam zaufanie do poczty, dlatego teraz wszystko wysylam poleconym, co i wam radze.