zakończone

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw lis 27, 2014 16:45 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

A czy jest możliwe zrobienie tej chusty http://s1167.photobucket.com/user/izyro ... a.jpg.html ?
I jaka byłaby jej cena?
I tej? http://i1167.photobucket.com/albums/q62 ... 4d540a.jpg

kitkowa

Od: Śro lut 07, 2007 20:52

Post » Czw lis 27, 2014 22:46 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Jutro sprawdzę czy Rozetti Nida (ten wrzos uda mi sie kupić w sklepie i w jakiej cenie)
Niestety tego kolorku drugiej chusty nie mam w swoich zapasach . Jeżeli chiałabyś w innym kolorze to napisz jakie Cię kolorki interesują .

Poprzednio koszty chust były następujące
Wrzos 65
a ta druga 55
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pt lis 28, 2014 16:19 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

mam nadzieję, że to nie będzie wrzos, tylko jasna lawenda - jak w opisie :)
Ta chusta mogłaby być odrobinę mniejsza.
A masz te kolory? http://i1167.photobucket.com/albums/q62 ... 4c2788.jpg http://s1167.photobucket.com/user/izyro ... 2.jpg.html Jeśli nie zabiłaby mnie ich cena, to w zamian zdecydowałabym się jednak na semele.

kitkowa

Post » Pt lis 28, 2014 19:15 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Angorek w tym kolorze nie posiadam chyba że zamówię na e-dziewiarce jednak wysyłka 1 czy 2 motków to koszt 1 motka włóczki więc tak mało się nie opłaca zamawiać. Koszt semele to 80 zł -Brochę dorabiam w gratisie:)
Nie dotarłam dzisiaj do sklepu ale jutro mam wolną sobotę więc o ile xię coś nie urodzi będę i pooglądam
Odezwę się jutro

A jeszcze co do wielkości to musiałabym zmniejszyć o cały wzór i nie wiem czy wyjdę z przejściem na kolejny wzór
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Post » Sob lis 29, 2014 16:09 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

ani wrzosu ani angorki w sklepie w tych kolorach nie było . generalnie słabiutko z towarem. poszukam w sieci czy cos znajdę
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro gru 03, 2014 10:03 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Doszlo juz brazowe abrazo :D
Piekne :1luvu: . Poprosze o przepis prania, a raczej suszenia, bo widze, ze sie je naciaga.
Pozdrawiam

Helvti

Od: Wto gru 15, 2009 18:28

Post » Śro gru 03, 2014 16:19 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Przepis na pranie :
Wypłukać w płynie (ulubionym) . Abraza blokowały sie po 3 dni więc teoretycznie powinny zachować kształt w praktyce niestety wygląda inaczej.
Po wypłukaniu osuszyć ręcznikiem i rozciągnąć na łóżku , dywanie i poprzypinać szpilkami . Pozostawić na parę godzin.

Czytałam że niektórzy prasują , ja tego raczej nie stosuję a jak już to na bardzo "uparte"chusty i tylko lekko traktuję je parą przez ściereczkę). Prasowanie sprawi że włóczka robi się płaska.
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro gru 10, 2014 18:43 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Mam już wrzosową chustę. Bardzo fajna :D
Rozumiem, że pierze się w temperaturze do 30 stopni i suszy się w poziomie np. na ręczniku?

kitkowa

Post » Czw gru 11, 2014 11:53 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

kitkowa pisze:Mam już wrzosową chustę. Bardzo fajna :D
Rozumiem, że pierze się w temperaturze do 30 stopni i suszy się w poziomie np. na ręczniku?

Raczej wypłukać w płynie . chusta była blokowana czyli teoretycznie po wypłukaniu i delikatnym odciśnięciu powinna zachować swój kształt. Ja jednak proponuję ją co jakiś czas na mokro rozciągnąć na łóżku, dywanie oczywiście na ręczniku lub kocu)i poprzypinać szpilkami delikatnie ją naciągając i zostawić na kilka godzin.

Życzę przyjemnego użytkowania i bardzo dziękuję
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw gru 11, 2014 11:58 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Kolejny szyjootulacz do trzykrotnego owinięcia jak widać można też nałożyć jak komin

Zrobiony ze 100% akrylu w kolorze stalowym .
Kolor trochę jaśniejszy niz na pierwszym zdjęciu

Obrazek, Obrazek, Obrazek.

Zapraszam
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Czw gru 11, 2014 18:25 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Ile ? ( biorę) - tego koloru od ciebie nie mam :D
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Od: Czw lut 24, 2005 18:55

Post » Czw gru 11, 2014 23:48 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

55 zł + przesyłka 8,5 pol ekonom lub 9,5 pol. prior.
kolorek jest ładny, o wiele ładniejszy niż na zdjęciu.

Wysyłam dane na pw
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro gru 17, 2014 8:28 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Kiedy mogę się spodziewać mojego szalootulacza?
Nie ma już OPUSA :( ... ale jest nowy jamniczek aniołek ;) BIMBER , papug senegalka afrykańska ;) EGON.
Uwielbiam birmanki (których nie będzie :<) oraz jestem fanką mutantów Marii D...

musia

Post » Śro gru 17, 2014 8:58 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

Nie udało mi się wcześniej nadać paczuszek.
Wszystkie paczuszki wysłane wczoraj po 14-tej.

Numer nadania (00)459007734183420100 tu można sprawdzić http://emonitoring.poczta-polska.pl/

Powinna dojść najdalej jutro
Obrazek, Obrazek

Iza_

Post » Śro gru 17, 2014 10:27 Re: NOWE - Robi się Świątecznie- na kotki

dzięki. :lol: To lubię :201494

musia

[poprzednia][następna]