jola.goc pisze:Widzę WasWitajcie. Chętnie bym sie z Wami zintegrowała, ale coś dziś sił mi brak i chyba nic z tego nie wyjdzie
![]()
Ale piszcie, chociaż sobie poczytam![]()
---
Jolu!
Cały czas jesteśmy z Tobą.
Moderator: Moderatorzy
jola.goc pisze:Widzę WasWitajcie. Chętnie bym sie z Wami zintegrowała, ale coś dziś sił mi brak i chyba nic z tego nie wyjdzie
![]()
---
![]()
redaf pisze:jola.goc pisze:Widzę WasWitajcie. Chętnie bym sie z Wami zintegrowała, ale coś dziś sił mi brak i chyba nic z tego nie wyjdzie
![]()
Jolu!
Cały czas jesteśmy z Tobą.
Dziękuję, to miłe.varia pisze:To ja Tobie nakabluję.
Że Pluszon zjadł karton mieszkalny Twojej Pani Baby.
jola.goc pisze:![]()
varia pisze:jola.goc pisze:![]()
Chyba się nie łudzisz, że redaf na litość weźmiesz?
jola.goc pisze:varia pisze:jola.goc pisze:![]()
Po co zaraz na litość?
Wystarczy zdrowy rozsądek![]()
---
jola.goc pisze:Pluszonie, bardzo nieładnie zrobiłeś. Teraz Pani Baba nie może nigdzie jechać, i musi zostać u Twojej Pani![]()
varia pisze:jola.goc pisze:varia pisze:jola.goc pisze:![]()
Po co zaraz na litość?
Wystarczy zdrowy rozsądek![]()
---
No to tym bardziej.
redaf pisze:jola.goc pisze:Pluszonie, bardzo nieładnie zrobiłeś. Teraz Pani Baba nie może nigdzie jechać, i musi zostać u Twojej Pani
No co no co no co no co?
Jakiej Mojej Pani?
Foch!
Jestem gdzie jesten i jestem tym czym jestem nawet bez uszu jestem tu...
jola.goc pisze:No, już się nie złośćNie miałam nic strasznego na myśli, pisząc "Twoja Pani".
I nie było w tym żadnej aluzji do Pani Baby!
Taki umowny zwrot tylko... Domyślam się przecież, że jesteście na "ty", i tak dalej![]()
---
skaskaNH pisze:Rennatta pisze:To może jakaś fotka lrafala??? Chcę wiedzieć co wygrałam
ee, tam, nie ma ryzyka, nie ma zabawy
Rennatta pisze:skaskaNH pisze:Rennatta pisze:To może jakaś fotka lrafala??? Chcę wiedzieć co wygrałam
To nie fair.
Fotkę wygranego towaru (wraz z opisem) poproszę.
Rennatta pisze:skaskaNH pisze:Rennatta pisze:To może jakaś fotka lrafala??? Chcę wiedzieć co wygrałam
To nie fair.
Fotkę wygranego towaru (wraz z opisem) poproszę.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości