Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pt mar 02, 2012 15:16 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.

Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.

Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza

I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju

Dziekuje Wam raz jeszcze

Kicia.Yoda

Obrazek

Kicia.Yoda

Od: Sob cze 05, 2010 5:16

Post » Pt mar 02, 2012 15:26 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Łoboziu!!!! 8O 8O 8O

Bardzo, bardzo dziękuję wszystkim za głosy oddane na moje futrzydła!

Jako postscriptum: Mister Puć ze wszystkich swoich rudych stron...
http://img545.imageshack.us/slideshow/p ... 43rtb.smil

Oraz Wicemiss Krulik, która go dzielnie wspomagała w roli drugoplanowej...
http://img263.imageshack.us/slideshow/p ... 13z7e.smil

Naszą nagrodę przekazujemy dla FAN z Opola, sreberka w ostatnim wewnętrznym głosowaniu do Krakvetu :mrgreen:
Obrazek

redaf

Od: Śro sty 25, 2006 21:32

Post » Pt mar 02, 2012 15:43 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

I ja się bardzo cieszę (z 6 kotów na podium aż 5 dostało ode mnie głosy, Miss i v-ce misski wytypowałam idealnie) i gratuluję wszystkim laureatom :1luvu:
Obrazek

Amica

Od: Śro lut 11, 2004 9:11

Post » Pt mar 02, 2012 16:10 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

ToiToiek z nami również bardzo się cieszymy, chcieliśmy przekazać nagrodę Tojka na bazarek dla innych potrzebujących kotków, jest to możliwe?
Ludzie dzielą sie na tych, którzy kochają koty i na tych pokrzywdzonych przez los.
Oscar Wilde

Gdyby tak człowieka skrzyżować z kotem, człowiekowi wyszłoby to na dobre, ale kotu by z pewnością zaszkodziło.

Mark Twain

agatka13

Od: Nie cze 05, 2011 19:01

Post » Pt mar 02, 2012 18:16 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Gratulacje wygranym i biorącym udział!!!

Kicia.Yoda pisze:O, rany! Wracam z obchodu i porannego liczenia krolikow i przepiorek a tu Malpa Marysia obwieszcza mi taka wiadomosc! Naprawde, naprawde jestem bardzo wzruszona... nie spodziewalam sie z Waszek strony takiej nobilitacji. Dziekuje, ze dojrzeliscie we mnie slodkiego kociaczka, ktory ciagle we mnie jest.

Chcialam jeszcze, oprocz podziekowan powiedziec Wam o czym marze. Z calego mojego kociego serca chcialbym aby kazdy kot na swiecie w swoim zyciu spotykal tylko Ludzi. Dobrych Ludzi, ktorzy beda nas koty szanowac a jak bedzie potrzeba to pomoga i dadza schronienie. Takich Ludzi jak Moje Malpy zycze kazdemu kociambrowi pod kazda szerokoscia geograficzna.

Moja nagrode chcialabym przekazac moim pobratymcom z Kociej Arki Noego z Radomska, ale to juz wszystko zalatwi Malpa Marysia czyli kociamysza

I jeszcze jedno, o kontakt z nia bardzo prosze tych kandydatow ktorzy otrzymali najmniej punktow, lub wcale. Wysle do nich pocztowke z mojego kraju

Dziekuje Wam raz jeszcze

Kicia.Yoda

Obrazek

Kiciu.Yodo :1luvu: , Missko i Przyjaciółko KAN, w imieniu andzelika1952, radomszczańskich futerek i własnym SERDECZNIE DZIĘKUJĘ :ok:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pt mar 02, 2012 18:22 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Kociara82 pisze:bubor!

pierwszy Twoj post z numerami kandydatow przedstawial sie tak:

Miss: 6, 20, 22

Mister: 8, 26, 31

poproszony o sprecyzowanie w jakiej kolejnosci punkty mam przyznac wytypowanym kandydaturom napisales kolejnego posta, w ktorym przedstawiles taka kolejnosc:

Miss: 22, 6, 20
Mister: 26, 8, 31

:!: :!: :!:

nie wiem, ktora opcje mam brac pod uwage, a kolejnosc typow MA WIELKIE ZNACZENIE.
Z calym szacunkiem - niestety nie moge zaliczyc Twoich typow za niezdecydowanie i brak precyzji. Glosy mozna oddac tylko raz.
Wiec prosze, nie gniewaj sie, przeczytaj sobie dokladnie sposoby glosowania i spojrz na to z mojej strony a z pewnoscia zrozumiesz. :)

Mam nadzieje, ze na przyszlosc bedziesz bardziej precyzyjny a twoje glosowanie o wiele jasniejsze :)

Myślę że prościej będzie jak dam sobie spokój w temacie głosowania 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Pt mar 02, 2012 18:35 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

cześć, to ja, św. Dziadeusz Patron Bezdomnych Kotów!
dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali!
nie spodziewałem się aż takiej liczby głosów!
...trochę mi smutno, bo nie załapałem się "na pudło", ale cóż, nie można mieć wszystkiego
z resztą, nie bardzo nawet teraz mam czas roztrząsanie tej sprawy
mam ważniejsze zadanie
znowu mam malucha!
Obrazek
a to on, Księciunio
Obrazek
jak go moja Duża znalazła to był cały obs...ny
a jak go domyła to zeszło mu futerko, bidulek taki on jest
ale nie martwcie się, już ja go doprowadzę do porządku!
... acha Klimek też bardzo wszystkim dziękuje!
a tak na marginesie to, trochę mu zazdroszczę takiego podejścia do panien...
(nie taki znowu święty) Dziadeusz
http://domowepiwniczne.blogspot.com/ <- a to nasz blog, można poczytać
i pomóc nam robiąc zakupy w Zooplus'ie - kliknij w banerek sklepu na pierwszej stronie bloga

jesteśmy też na FB -> https://web.facebook.com/IKtoTuMruczy/

ewa_mrau

Od: Pon sie 30, 2010 12:57

Post » Pt mar 02, 2012 19:34 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

ewa_mrau pisze:cześć, to ja, św. Dziadeusz Patron Bezdomnych Kotów!
dziękuję wszystkim, którzy na mnie głosowali!
nie spodziewałem się aż takiej liczby głosów!
...trochę mi smutno, bo nie załapałem się "na pudło", ale cóż, nie można mieć wszystkiego
z resztą, nie bardzo nawet teraz mam czas roztrząsanie tej sprawy
mam ważniejsze zadanie
znowu mam malucha!
Obrazek
a to on, Księciunio
Obrazek
jak go moja Duża znalazła to był cały obs...ny
a jak go domyła to zeszło mu futerko, bidulek taki on jest
ale nie martwcie się, już ja go doprowadzę do porządku!
... acha Klimek też bardzo wszystkim dziękuje!
a tak na marginesie to, trochę mu zazdroszczę takiego podejścia do panien...
(nie taki znowu święty) Dziadeusz

Dziadeuszu nie martw się,że nie załapałeś się na pudło ale tytułKociej Kwoki należy się bezapelacyjnie

Przy głosowaniu właśnie to mnie najbardziej ujęło,że tak dzielnie zajmujesz się maluszkami i nie tylko :wink:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pt mar 02, 2012 19:41 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Kociara82 pisze:Duze "podiumowcow"!!!

dobijajcie sie do ciotki jasdor po zabawki dla waszych kociastych :)
obiecala wszystkim :)

No jasne :D
Wszystkim serdecznie gratuluję. W tym konkursie nie ma pokonanych. Wszystkie są jednakowo piękne i kochane. I nie ważne, który pierwszy, a który ostatni...bo wszystkie koty nasze są :1luvu:

Duże proszone są o podanie na PW adresów. Troszkę to może potrwać bo zabawki muszę uczynić więc i cierpliwość sie przyda.
I prosze o informację dla którego to ma być kociaka, bo cos ostatnio nieogarnięta jestem.
Zaznaczam jednak, że zestawy są wszystkie takie same - Kośka tego pilnuje i Malutka :ok:

PS. Dziadeusz! Ty jesteś SUPER DZIADEUSZ
Jak Duża zechce podać adres - zestaw zabawek dla Dziadeusz - za całokształt 8)

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt mar 02, 2012 20:11 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

W imieniu Belli i Rysi serdecznie dziękuję wszystkim, którzy na nie głosowali :kotek:

:1luvu: :1luvu: baaaaaaaaaaaaardzo dziękuję za każdy oddany głosik na moje futerka :1luvu: :1luvu:
Urwis [*] 01.03.2014 r.; Franek [*] 07.11.2014 r.; Młody zaginął 24.09.2019 r.; Adek [*] 08.03.2020 r.; Morf [*] 02.06.2021 r.; Kotka Polka zaginęła w lipcu 2022 r. - kiedyś się spotkamy

isabell36

Od: Pt gru 25, 2009 17:56

Post » Pt mar 02, 2012 20:27 Re: Wybory Miss i Mistera miau-ZMIANY W SPOSOBIE GŁOSOWANIA S.33

Kociara82 pisze:w weekend zrobie ostatnia mojego autorstwa edycje konkursu na miss i mistera. Tym razem bede egoistka i zrobie konkurs dla mojego ukochanego, czarnego umaszczenia :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

jakie i czy wogole beda kolejne edycje-zalezy przede wszystkim od tego, czy znajdzie sie ktos, kto bedzie w stanie poprowadzic kolejne konkursy.

Czy te czarne, to będą całe czarne, czy również pingwiny?
Obrazek
Obrazek Czesio 6.04.2015 [*]

Mulesia

Od: Czw cze 03, 2010 9:04

Post » Pt mar 02, 2012 20:32 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Bardzo dziękuję wszystkim, którzy uznali,że jestem godna wyróżnienia i oddali głosy na mnie. Obiecuję, że nadal będę opiekowała się chorymi i słabymi, bo taką mam już naturę.

Zdobyłam czwarte miejsce... Duża powiedziała, że i tak jestem kochana i słodka, a to, że zaszłam tak wysoko świadczy, że głosujący dostrzegli moje dobre serduszko. Duża chciałaby na pocieszenie kupić mi zestaw zabaweczek od Cioci jasdor. Czy to możliwe?

Serdecznie gratuluję zwycięzcom i serdecznie pozdrawiam

Oliwka

A my się przyłączamy do podziękowań i pozdrowień

Filunio, Pancuś i Wedelek

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Pt mar 02, 2012 21:36 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Dopiero po postach w naszym wątku zakumałam o co k'mon,za co mamy gratulacje,bo jak włączyłam dzisiaj kompa,tak nie mogę dotrzeć do wątku bazarkowego,bo albo mi sie ktoś wgramoli w kompa :evil: :evil: :evil: albo czegoś cały czas ode mnie chcą gdzie indziej,na nk na ten przykład

Łoj,mmmrrraauuu Dziękuję Wam wszystkim za to ,ze głosowaliście na mnie,mmmrrraauuu

Myszka bardzo kociowzruszona :oops: :oops: :oops:

Dziękujemy Wam :1luvu: :1luvu: :1luvu: bardzo Nasi Ukochani Głosowacze na nas,słowa dziekujemy to za mało

Jesteśmy z Misią wzruszone :oops: :oops:
Nie spodziewałyśmy się az takiego miejsca :oops: :oops: :oops:

I Gratulujemy oczywiście złotkom i sreberkom Dziewczynkowym i Chłopakowym :1luvu: :1luvu: :1luvu: oraz Toi Toiowi za zajęcie 3 miejsca wsród Panów w konkursie

Od Misi ,słodki buziak za głosiki

Obrazek

mizi-mizi-smyru-smyru

Obrazek
Ostatnio edytowano Pt mar 02, 2012 21:39 przez Myszolandia, łącznie edytowano 2 razy
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt mar 02, 2012 21:38 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

Oczywiście Oliwko :1luvu:
Żadnemu kotku nie odmawiamy . Duża zrobi zabawki, już mu się o to postaramy

Kosia i Malutka :kotek: :kotek:

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Pt mar 02, 2012 21:40 Re: Mamy kolejnego Misstera miau i kolejną Miss miau :)

od poczatku byla niezmienna zasada: nie glosujemy na wlasne kotomstwo i nie zmienie tego. Nasze kociaste dla nas prywatnie zawsze beda naj... pod kazdym wzgledem, ale w tej zabawie chodzi o to, by dostrzec "to cos" tez w innym kocie.

agatka13 pisze:ToiToiek z nami również bardzo się cieszymy, chcieliśmy przekazać nagrodę Tojka na bazarek dla innych potrzebujących kotków, jest to możliwe?

Tak, oczywiscie :) Jak tylko nagroda dotrze do was, dajcie znac-w razie czego pomozemy z bazarkiem :)

Tojek :1luvu: Ty masz zlote serce, kocie :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]