Witajcie
Wróciłam i próbuję wszystko ogarnąc, ale nie jest to łatwe:)
Najpierw wyniki bazarku
1- marcjannakape 39 zł
2- pluszak 35 zł
3- tree 20 zł
4- moś 7 zł
Kinga - Kociara poszukaj na allegro
Dobra, a teraz to ja już nic nie wiem, kto gdzie wpłaca, komu mam wysyłac i kto tak naprawdę wygrał :/ POMOCY!!!
dobra co wiem:
1. Marcjanniekape wysłała mi potwierdzenie przelewu na Zajoncowe konto, rozumiem, że (przepraszam bardzo źle to zabrzmi

) więcej nas teraz nie interesujesz, tak??
2. dostałam wpłatę 45 zł od Rooda jak mniemam za puszkę którą wylicytowała marcjannakape. Wysyłka w poniedziałek
3. pluszak Ty wpłacasz bezpośrednio do Zajonca, tak?? jak tak to poprosze o 5 zł i co ważniejsze adres do wysyłki!!! a Zajonca proszę o info o wpłatach
bo czuję że mając trzy bazarki na raz osiwieję i plusak dostanie książkę, Rooda kosmetyki, tylko tree dobrze na tym wyjdzie bo zobaczy się ze mną osobiście i od razu zareaguje
3. tree: umawiamy się osobiście tak??? może w takim razie wpłac pieniążki bezpośrednio zajoncowi?? co sądzisz??
4. moś: do Ciebi napiszę prw, chyba że już coś wpłaciłes gdzieś a ja o tym nie wiem
Bardzo Wam wszystki m dziękuję za uidział. Sprawdzcie proszę czy nic nie pomyliłam kto komu gdzie co wpłaca i wysyła.
Puszka idzie w poniedziałek pocztą, czekam na info od pluszaka i tree o wpłatach, oraz piszę do moś