moś pisze:Varia cos daje za darmo, tylko co? doczytuje
Numerek

Ale w perspektywie są też darmowe weekendy

Moderator: Moderatorzy
sanna-ho pisze::strach:
zaczynam się bać....
skaskaNH pisze:varia pisze:Adrianapl pisze:czy mi sie wydaje, czy niektorzy na forum sa uzaleznieni od tego watku?
A co? Masz nadzieję, że się załapiesz na terapię grupową?
... i wszyscy spotkamy sie na kozetce u Aleby ...
Tylko minut? Weeekendy lepiejskaskaNH pisze:A nie masz jakichś darmowych minut?Aleba pisze:Już lecę wywiesić cennik
Kicorek pisze:Tylko minut? Weeekendy lepiejskaskaNH pisze:A nie masz jakichś darmowych minut?Aleba pisze:Już lecę wywiesić cennik
varia pisze:Kicorek pisze:Tylko minut? Weeekendy lepiejskaskaNH pisze:A nie masz jakichś darmowych minut?Aleba pisze:Już lecę wywiesić cennik
To ja daję zeta za weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby.
Weekendy u Aleby to sama przyjemnośćskaskaNH pisze:Kicorek pisze:Tylko minut? Weeekendy lepiejskaskaNH pisze:A nie masz jakichś darmowych minut?Aleba pisze:Już lecę wywiesić cennik
Widze, ze masz potrzebę dłuższej terapii
Aleba pisze:varia pisze:To ja daję zeta za weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby.
Łoj...
Ale śpisz na podłodze. Chyba, że Ci koty kosz wiklinowy odstąpią. Albo budkę na drapaku
skaskaNH pisze:Aleba pisze:varia pisze:To ja daję zeta za weekend z noclegiem i wyżywieniem u Aleby.
Łoj...
Ale śpisz na podłodze. Chyba, że Ci koty kosz wiklinowy odstąpią. Albo budkę na drapaku
To ja sie tez dopisuje![]()
Mała jestem, rezerwuję budkę na drapaku
Kicorek pisze:Nie widziałam u Aleby drapaka![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Szymkowa i 120 gości